border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #13435 Most ne menjünk bele túlságosan de akkor se kell nagyképüen viselkedni. Főleg nem egy játékon, ahol aztán azt veszi semmibe aminek a megalkotásában részt vett.
Sosem értettem ezt a nagy öregezést, mert ha ők nem akkor más ugyanugy megtette volna, max 1-2 évvel később.
Attól hogy 2 évvel korábban kezdték mint mondjuk én nincs joguk a másikat lenézni és porba alázni. Szerencsés emberek hogy ők akkor elkezdhették amikor csak 150 körül voltak kaphatóak fegyverek. Persze ha nem csóró fősulis lettem volna abban az időben akkor énis megvettem volna, mert a kezdetektől követem az airsoftot. Mégis évekbe telt amire sikerült észak-nyugat magyarországon egy stabil csapatot összehozni. Szoval lényegében nagy öregnek számitok az országnak ebben a szegletében. Mégse tartom magam különbnek másnál. Ha hülyékkel találkozom azokkal is normálisan közlöm hogy nincs igaza ezért és ezért... de sose arrogánsan. Ha továbbra is akadékoskodik akkor se leszek bunkó, ugyis elszigetelődik a maga kis világával.
Szoval a lényeg hogy az ilyen nagyokat nem tudom tisztelni akármit is tettek. Igazából nem is érdekelnek mert rohadt ritkán futunk össze velük. Elvagyunk mi a Császár-Győr tengelyben nélkülük is :)
Kevés öreg van akit képes vagyok tisztelni. De pl WD-t mindenképpen. Tőle még sose láttam hogy valakit kioktatott volna... Pedig tőle is kérdeztek már hülyeségeket.
Hmm...mégis belementem túlságosan :D Naszóval se az arrogancia se a hiszti nem kell :D Részemről lezárva :)