Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bexter
EU-n belül csomagok nekem 3-4 napon belül megjöttek

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Punker
EU-n belül nekem még nem volt 1 hétnél több a szállítás, és hiába ér ide hongkong-ból 3-4 nap alatt a csomag, ha utána a vám 3-4 hetet ül rajta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
5-6 kilós csomag szállítása 20-21 ojró .. azt írják 4 munkanap, mivel optimista vagyok ezért 4munkanap legyen egyenlõ 2 héttel ...

így ott vagyok mint a gunners-es EMS Speedpost-os rendeléssel, ami ilyen tételnél 105 dodó ... + a vám ...

Én meg türelmetlen vagyok 😊Szóval alszok rá egyet 2-õt még aztán asszem berendelek pár dolgot!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
mikor az EU-ba belép a csomag a vámot rávágják, de tudtommal a lengyel ÁFA kevesebb mint a magyar, talán a szállításon is lehet spórolni és tuti gyorsabb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DummyBoy
Punker: Lehet hogy letesztelem azt a lengyel webshopot amit írtál ...

Az oké, hogy drágábbak a dolgok, de ha megnézed mennyibe kerülne a gunnersnél egy szállítás ami itt van egy hét alatt akkor lehet nem is olyan sok 😊

Csak rá kellene szánnom már magam 😊

bardocz
úristen tényleg😄 eszembe se jutott mi lehet😄
Metal Gearbox: Yes

http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!

Scottt
Tyûûû ez odabasz.Lehet egy fíling ott lenni..😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker

Bexter
Az a reptéren már túl van. Az az osztrékhéz és környéke Söpte mellet 😄

degenerator
én söpte, reptér. vagy mi.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
Muhaha! <#vigyor1> Ez kurva jó! 😄 A ti fegyvereteknek mekkora a hatalma? 😄DD Az enyém 460, szinte Sony Black. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
Fémsebességváltó: Igen

biztos elírták,mert fénysebességváltó akar lenni<#idiota>
DummyBoy
Azért az "elem és csataló" rész se semmi <#guluszem1><#hehe>

"Hatalom: 280FPS ..."

Mondjuk ekkora hatalomhoz már kell a fémsebességváltó is <#zavart2>

mink :-)

ASF - Kecskemét

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ja meg van, milyen csapat tolja ott?

Punker
mappa nevét kérdeztem 😊

egy kisebb rét van, amúgy nagyon sûrû akácos

Punker
rétság?

ftp.softair.hu --> Képek új pályákról: Kecskemét Homokbánya Airsoft pálya

két mappa is van, egy régi szovjet laktanya komplexum, van egy 4 szintes laktanya, egy csomó harckocsigarázs, erdõs részek, hullamosó, etc :-)

Punker
merre voltatok?

degenerator
nekem is az ak-m, osztottam a bb-ket.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

fú, ma debütált az új fegyverem, egy álom ez a G3 :-)

"állítható szökellés fent"

anyám borogass..................

Punker
amúgy nekem van DE USP-m, még nyáron vettem mikor kijött a ver2, akkor volt szállítással 14000 pénz, 0,20-assal olyan 210-220 FPS, a hopup-ot még sose sikerült rendesen belõni, mivel lusta vagyok lõszereket válogatni 0,25-ös blastert teszek ebbe is mindig, olyan kb 20 méterig jó tehát másodlagosnak megfelel (nem pontlövés persze) legjobb találatom sacc 15 méterrõl bozóton át kiengedtem 1 gyerekre majd fél tárat és bemondta. aszem én jobban meglepõdtem mint õ, amúgy a fõ elõnye a tûzgyorsasága qrvagyorsan kiadja a tárat épületbe tökéletes, viszont nagyon nagy hátránya hogy tárat nem tudsz venni hozzá egyszerûen (glock tárat szinte bárhol találsz) uccsó érdi játékon elhagytam, ha az ellenfél nem segít áttúrni a bozótot megszívom.

Mersant
<#eljen><#vigyor><#vigyor><#eplus2>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bexter
vérpistike in action. 😄
A vicces részeke tküld el 😄

VRSDM
sztem rosszul látod 😄
de vegyél ha szeretnél 😊
ment a pm.

u dont have to listen anybody else but me

hy
te hol látad ezt 9000ft-ér ?????
van MSN
lécives vegyél már fel mert kérdezni szeretnék pár dologt ugy látom te értesz a fegyverekhez
[email protected]
Mersant
ez jo, de csak ha otthon akarsz lovoldozni, vagy masodlagos fegyvernek. ha jatekokra is akarsz jarni akkor 25-30-ig valami Cyma vagy JG fegyvert vegyel.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

VRSDM
ha aep , akkor cyma glock. sztem az a legjobb ilyen árban (sõõt asszem az 9000)

szerintetek ez a kisfegyver ésr 13000ft???
Gyártó: Double Eagle
Típus: USP (M81)
Mûködési elv: AEP (automata elektromos pisztoly)
SEMI / FULL auto
Lövedék kezdõsebessége:
282 fps (0.12 g-os lõszerrel mért adat)
Max. lõtáv: 35 m
Tárkapacitás: 28 db 6 mm BB golyó
Anyaga: Fém, ABS
Gearbox: Fém
Kaliber: 6 mm BB golyó
Ajánlott lövedéktipus: 0.20 g
Hop-Up: igen
Blow-back: nem
Méretarány: 1:1
Hossz: 207 mm
Tömege: 872 g

Tartozékok:
Akku (500mAh/Ni-Mh/7.2v)
Töltõ
Hangtompító
Gyorstárazó
Tisztító pálca
Kb. 100db BB
VRSDM
akkor valami másra emlékszek 😄 a lényeg hogy olvastam már valami effélét, lehet az angol volt. sok infó már kavarog néha a fejemben.

degenerator
kút meg hatalom...lol....

Bexter
Most tettem fel 😄

VRSDM
/olvasta már.

Bexter
Bexter
Well

Punker
mi az a kút kína? 😊

Mersant
hat viccesek ezek a leirasok, mint az osszes kinai forditas 😊) magyarul hanyagold a cuccot 😉

bardocz
inkább cyma majdnem ugyan enyiért
Hello
Tanácsotokat szeretném kérni
Szerintetek ez a fegyver jó ilyen áron vagy csak átverés ???

Név: SR-16
Gyártó: KÚT Kína
Súly: 4 kg dobozzal
Hatalom: 280 fps 0.2 g BB-vel
Fémsebességváltó: Igen
Állítható szökellés fent: igen
TM összeegyeztethetõ Hop fent: IGEN
Hi-Capacity magazin: hozzátartozó
Elem és csataló: hozzátartozó
20000ft ??????
macleod2005
Hi, tudja valaki honnan lehetne KJW M9 eshez olyan rugót szerezni ami a ravaszt löki vissza?

(szervizesek 3 nullás összegért javítják, a házi pótrugó meg éppen használhatóvá tette csak)

Reaper
:-D

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

nem lesz nehéz megtalálnod, mert a fegyver alig kisebb mint én :-)

Reaper
Na, majd megkereslek!😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

holnap lesz nálunk játék, kíváncsik vagyok hogy debütál az új fegyver. MP5 után kicsit szokatlan a mérete :-)

Punker
nekem a G3-as méteres csúzli, az mp5k meg mennyi lehet 30 centi? 😊

Bexter
hm akedvenc mûszer? 😄
Csajod is ezt vallja?

VRSDM
186centi és mp5 a kedvenc 😊 mûszer!