border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Egy kérdésemre válaszolj csak. Hány mid-cap only-s játék volt az elmúlt két évben, százalékosan a résztvevők számához mérten, saccperkábé?

Na, kb. %-osan ennyi embernek a szívügye.

A többit nem egészen értem,

Midcapekkel kapcsolatban volt rengeteg vita a forumokon, én nem igazán emlékszem konszenszusra, ahogy most sincsen. Akkor meg miről beszélünk, te ezt úgy adod elő mintha valami elsöprő erővel követelné a játékos a midcapet, csak én szegény balfasz egyedül ellenezném...

Annyi van hogy néhányan nagyon akarják, nagyon hangosan. A nagyrészt meg valszeg kurvára nem érdekli.

Az, hogy ki, mennyit költ felszerelésre, teljesen egyénfüggő. Nem attól lesz valaki jó és komoly játékos, hogy hány ruppó felszerelést aggat magára, komikus nézni azokat a játékosokat akik megjellenek így, kondi semmi, és 50m-enként leállnak vagy végig sétálnak 30 kiló málhával a hátukon, 450es tuningpuskával a kezükben. Én többre becsülöm a mezitlábas, farmeros használtanvett Welles srácokat, akik viszont hajlandóak fegyelmezetten, csapatban működni, alávetik magukat a rajpk-nak, és nem állnak le minden félórában egy kis chatre, hogy aztán terefere közben dobatják őket a bokorból..

"kiváncsi vagyok "szegény WD-nek" sikerül-e összekaparni 100 midcaponlys játékost ..."

Az idézőjel honnan van, nem tőlem asszem.. egyátalán nemtom mi a bánatról beszélsz, miért kéne neki egyátalán összekaparnia, amikor nem is követeli meg stb. Üldözési mániám sincs, sorry.

A locsolást meg fejtsd már ki bővebben, valahogy engem ezek az emberkék mindig elkerülnek, eszemet nem tudom mikor láttam utoljára, azt is inkább a "málhásöszvér", tehetségüket pénzzel kompenzáló játékosoktól. Furi, mert én állítólag nem járok "minőségi" játékokra, mégis az onnan jöttek panaszkodnak a locsolásra oly nagyon..

Mindegy. Igazából alig várom hogy legyen mid-cap only, és meglássam a hármasával összeszigalagozott midcapeket, amikból ugyanazok az emberek ugyanúgy locsolnak, csak hosszabb sorozatokkal..