border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Nos, pár apróság ... aki kicsit komolyabban gondolja az kapásból kalkulál a mellénnyel vagy egy LBV-PLCE szettel ... hogy tudjon mozogni ...

Ezek nélkül nem tudsz normális játékon játszani ... hová teszed a vizet,kaját,tartalék akkut,bb-t? BDU zsebbe? Mert azzal nem fogsz tudni mozogni ... valamint ha már mozgás ... 2 rumbatökkel a zsebedben nem sokat fogsz sunnyogni ha kell ... vagy csak qrva lassan ...

Sisak? Minek? rádió ok ...

Az 1% pszihopata az sántít ... ne felejtsük el ... nem volt mindig kínai dömping ... amikor én kezdtem anno, én tök örültem, hogy 100 körül kaptam használt fegyót akksival ... 10k körül volt ha nem több a póttáram ...

Akkor nem volt ilyen szabály ... Most, hogy 2k körül kapsz egy midcapet, meg 30k egy fegyó ... ne legyen már kifogás hogy drága ...

Midcapnek nincs köze a locsoláshoz? AK-hoz kapsz 1000-es Hicap-et ... fogok 2-t összeszigetelőszalagozom ... és gyere ... csináld meg ezt 2 150-es tárral ...

Jelen esetben az 1% pszihopata Te vagy aki azt hiszi Téged nem akarnak engedni játszani, ezért csak midcap only ... kiváncsi vagyok "szegény WD-nek" sikerül-e összekaparni 100 midcaponlys játékost ...

Az airsoft egy közösség, mint olyan ... igaz több rétegből áll ... van aki vesz 1 kínai AEG-et és kész ... övé a világ ...

Van aki viszont kicsit komolyabban gondolja ... és az AS nem csak a csípszoftról szóól ... sőőőt ...

Én vagyok az egyik legboldogabb, hogy olcsóbb lett ez a szuper játék/hobbi/sport ... DE!!!!!!!!

AZ OLCSÓJÁNOSOK NE OSSZÁK MÁR AZ ÉSZT AZT GONDOLVA HOGY AZ Ő SEGGÜKBŐL FÚJ A PASSZÁTSZÉL!!!