border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    "a 150 fős játékra van 183 jelentkező és egyedül te panaszkodsz a tár szabály miatt, szerintem ez elég jól lezárja ezt a dolgot."

Sajnálom Punker ha továbbra sem sikerült tisztába jönnöd a sztorival. Akkor elmondom neked is.

Volt 1 játékkiírás, úgy 1 hónapja, szó sem volt midcapekről, akkor eleve nem jelentkeztem volna, OK, ilyen játék, rendicsek.

Meg gondolom mások sem, az az a bizonyos 150+ ember, akikkel te is sután és/vagy sunyin érvelgetsz, hogy lám-lám, nekik nincs bajuk vele. Ezt te honnan veszed, lehet hogy nem is látták még a változtatást, minek nézegessenek egy olyan játék topicját ami 2 hónap múlva lesz? Mióta lettél te szószólója mindenkinek?

1 héttel ezelőtt WD csavart egyet a dolgon, ne legyen locsolás, csak midcap játszik. Erre jött az én hozzászólásom, lényege hogy ez nem jó.

Erre másnap írt WD hogy lehet hogy ez így tényleg nem jó, legyen mid cap 400 fps-től, mert eleve az a cél hogy erős fegyverekkel a tuningőrültek ne sorozzanak.

Nem tudom ki égeti itt magát, én, aki tett egy felvetést a szervezőnek, amit, jajj de ciki, a szervező valszeg úgy értékelhetett hogy nem teljesen hülyeség és jogos a felvetés, és elfogadodta, és ezt horribile dictu teljesen normális módon kommunikálni is tudta.

Eközben megy a sírás rívás, LSD-s hülyeségek az elmúlt 2 év csak midcap játékairól, mondom én ebben nem veszek részt, nem erre való a topic. Na akkor meg az a baj. És nini, ez tényleg nem ide való, takarítás lesz.

Na erre még sírás, primitív beszólogatások, aztán átjön Punker és itt folytatja a sírást, holott ki a francot érdekel.

Hát ha ez nekem ciki... egyébként tökmind1, a lényeg úgyis az, hogy nem ér senkit hátrány azért, akinek nincs épp midcapje, kivéve ha tuningőrült. És előbb-utóbb az a fétucat ember is abbahagyja a hisztit és túllép a semmin amin kiakadt.