border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst

Értem én hogy megvan az előnye, de őszintén szólva van 1 csomó dolog amit előtte vennék AS-re... rádió, sisak.. a midcap valahol a lista végén van. Nincs kedvem fél tucat tárat töltögetni mindig a visszaállón, vagy cipelni őket, oda már kell egy tac mellény is aminek, meg a sok magaddal cipelt cuccnak, rájöttem, nem vagyok híve, szeretek mozogni. Midcapes adagolási problámakkal sincs túl sok kedvem szarakodni, meg reszelgetni őket. Aki szereti őket, használja, teljen öröme bennük, én csak örülök neki.

Nem a midcappel van a baj itt, lehet hogy majd valamikor, amikor úgy érzem én is áttérek rá. Azzal van itt a baj hogy van 1% pszichopata, aki úgy áll hozzá, hogy ha már Ő úgy döntött hogy mid capezik, akkor ugyan legyen már nekem is kötelező, mert hogy ilyen meg olyan hátrányba kerül. Kurvára nincs ennek semmi köze a locsoláshoz meg a milsimhez, ezek fals érvek, onnan látszik hogy nincsenek normális hozzászólások, páran akik nem élték ki a dackorszakukat őrjöngenek és nem tudnak leszállni a témáról.. és leszarják hogy ezt épp egy szervezői topicban teszik.

Észre kéne venni hogy az airsoft az egy közösség, közösségben pedig nem úgy működik, hogy ha valaminek nincsen komoly támogatottsága (pl. midcapek kötelezővé tétele), akkor azt azért majd egy szűk kör keresztülverheti a többin, nem olyan rég volt ilyenről népszavazás.

Na mind1, gondoltam reagálok arra ahogy punker bátyó ferdíti itt a történteket.