border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Kurfürst
    Itt te égeted magad kedves Punker azzal hogy átjössz sírni ide, mindenféle hagymázos történettel.

A topic publikus, mindenki elolvashatja magának, összehasonlíthatja az általad előadottakkal.

Az pedig hogy engem mi zavar meg mi nem, hadd kérdezzem meg neked mi lófütyi közöd van hozzá? 1 kezemen meg tudom számolni hány olyan nagyjáték volt ahol a midcap kötelező volt, az pedig, hogy van néhány teljesen elvakult midcapes partizán, aki másoknak is elő akarja írni hogy mit használhat meg mit nem, pszichológusra tartozik és nem rám. Úgy tűnik a közösségben csak nagyon kevesen forszírozzák a dolgot kötelező jelleggel, van egy hangos kisebbség aki igen és ennyi. Voltak erről viták a softairen, megosztott volt a társaság, néhányan ezt úgy tűnik nem tudják lenyelni és hisztérikus rohamot kapnak ha szóba kerül..

A legtöbben simán elvagyunk és nem akarunk folyton belepofázni a másik dolgába hogy mit használjon meg mik nem. Nem mindenki akar málhásöszvérnek öltözni, 5 midcappel a taktikai mellényben, még 5-el a hátitatyóban, BB-s zacsival és gyorstöltővel a zsebben amiből minden 5 percben újratáraz, de neeeeeeeeem, nem azért mert locsolni akarnak, hanem mert feeling. Jó buli a tárcsere, de nekem pl. pont az öli amikor látom őket a pihenőn előkapni a tárakat és kapkodva újratölteni mielőtt visszaindul a csapat... tipikusan ugyanazok akik high capből is, mid capből is locsolnak, nem értem miért nem lehet felfogni hogy ez JÁTÉKOS és nem TÁR függő.

Persze lehet eleve csak midcapes játékokat szervezni, amikor eleve úgy írnak ki, az hogy ezekből mennyi van (kevés) mutatja az igényt is.