Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
2hét mmúlva kedden meglesz a fegyverem :) JG M16A4

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Akkor ügyes vagy :D, nekem az mp5 sehogysem akar a kezemreállni.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

DannyL
Én 180cm vagyok kereken és remekül elvagyok mind az MP5-ösömmel, mind az M4A1-el és M14-esemmel is. :) Némi testtartás váltást kell alkalmazni és semmi gond.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Bexter
mp6, p90 mindektõvel igy voltam :D

http://bexter.hu Szép Fényeket!

SG rock
én még nõni fogok :D szóval elég valószínû, hogy leszek annyi

degenerator
na gondolj bele, én meg 195

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

SG rock
Énis toltam mp-5el, alig tudtam belenézni az irányzákba :D... sztem vagyok 180-185cm között

degenerator
valamelyik nap fogtam mp5-öt...viccesen néztem ki, eltünt a mellkasomon:)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

DannyL
170-175 cm alatt az M16 nem túl konfortos. Egyébként meg Punkernek igaza van, fogd meg vaze, forogjál vele 2-t aztán fizesd ki amelyik jobban táncol.

Punker
de fogtad is? mert nem 2 centi a különbség teljesen más az M4 és az M16 fogása.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

nekem mind a 2 tecik jo is csak nem tok választani
Bexter
Addig jo amig vannak ilyen noobok. Jo fegvyerhez a jo játékos könnyen hozzájut :)

Punker
az elsõ és legfontosabb dolog fegyver vásárláskor, hogy neked tetszen és kényelmes legyen! ez csak akkor derül ki ha megfogdosod próbálgatod, kézre áll e stb.

"A fegyver alig használt pár tárat lõttem el vele 1 játékon teszteltem. Eladás oka nekem nehéz."

softair tele van ilyen hirdetésekkel mert meggondolatlanul vásárolnak emberek, és a 100+ ezres puskáját 80-ért se fogják elvinni.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Hello
Tanácsot szeretnék kérni
Szerintetek ezek a fegyvereket meg éri meg venni ??

Vadonat új Jing Gong M4 SR-16 airsoft fegyver!
Name: M4 SR-16
Manufacturer: JG China
Weight: 5.5 kg with box
Power: 350fps with 0.2g BB
Metal Gear box: Yes
Adjustable Hop up: Yes
TM compatible Hop up: Yes
Hi-Capacity Magazine: Included
Battery and Charger: Included
Ez 33000Ft
másik meg egy
M16-os JG Airsoft fegyver
, 1500-as aksival,
kicsit erõsebb rugóval,
Bushnell 6-12x44E távcsõvel (kék célkeresztmegvilágítás),
300as tárral,
Töltõ van hozzá.
Ez meg 26000Ft

Miket érné meg vénem és méret ?????
Válaszotokat elõre is köszönöm
Bexter
LÁmpát lehet

Punker
boltok, piac, softair-en az adok veszek.

hy nem tutok el adó JG SR16-M4 Rifle???
akkor lézert nem de lámpát ??
Punker
a lézer tiltott itthon.

hy
egy M16 fegyvere lehet lézert meg lámpár szerelni ?????
Nekem pont ilyen ESS van. Szivacs le, es mar nem is parasodik.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
elsõ képkocka baseball sapi, ez valami vicc? :)

DummyBoy
Ehhh ... az enyémen csak annyi van "ICE" ... :)

Mellékesen picit off, de tény hogy qrva drágák a normál, de jó szemüvegek ...

Nekem érzékeny a szemem + -0,5 dioptria, ami nem sok, de zavaró (Engem spec zavar ...) ezért vettem olyat ami fényre sötétedik, mindenféle réteg van rajta meg minden, fõleg vezetéshez ... 46k volt a 2 lencse akciósan ... És ez messze nem fullextra ... ez csak egy alap cucc ...

Erre jól rásakkoztam, mert beültem boldogan a kocsiba, hogy végre nem fogja kib@szni a szemen a napsugár ... De kib@szta ... mert a fényre sötétedõs cuccok az UV sugárzás mértékétõl függõen sötétednek ...

Nesze nekem UV szûrõs szélvédõ :(

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

degenerator

VRSDM
most nem kell beszólni hogy reklám meg minden :]
de ha bényére jössz ottis lehet bérelni játékok alkalmával, minimális áron (ha érdekel keress pm-ben)
de! softair.hu fórumon is van bérléses tápig.

u dont have to listen anybody else but me

BKSE szokott még játékokat szervezni, bár náluk nem olcsó mulatság.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Mersant
boltokba nlehet berelni, pl. 44es bazis, keletifront

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

elolvastam a szabályzatot...ha arra gondoltál,a 18ik életévév már be van töltve..ettõl függetlenül nem önellátó pályáról érdeklõdtem csak annyit szerettem vna megtudni h budapest környéként van e olyan hely ahol lehet airsoftozni...(bérelhetõ felszerelés stb..)
mit értetek "viszonylag nem drágán" alatt? tegnap egy ismerõsöm azon akadt ki, h szemüveget kell viselnie, ha nézni akarja a játékot; és sajnált kiadni 700 Ft-ot.

höhö, vén obsitos :-P
[/me 21]

SG rock
Az én szemcsim csak 35e Ft a tiedhez képest olcsó :D pedig ezen is van minden féle, tükrözõdésgátló-karcolódás mentes mûanyag lencse (kicsit törésálló elvielg) meg ilyesmi
Ha már így szóbajött<#idiota>

Punker
közben jövök rá hogy már 26 vagy basszus <#rinya>

Punker
kontaklencs / szemmûtét és megoldódik, szerintem nem létezik olyan rendszer ami a 2 szemüvegnél 100%-os lenne.

Punker
köze nincs hozzá minden AS cuccot saját pénzembõl veszem, ki is akadnának ha tudnák mi mennyibe került 25 évesen nem hiszem hogy nekik kéne a hobbim támogatni.

VRSDM
na mind1 a lényeg hogy párásodok :D és utálom :D

Punker
neki is fényre sötétedik stb extrák, kézsebész levágott végtagokban ereket idegeket összerakosgatni már kell neki, de pl vadászatnál a sima is elég.

de amúgy ja ismerõs ez a már majdnem james bond cucc a lista szerint, csak az ára is húzós.

Reaper
Akkor már értem miért CA fegyód van és nem "szar kínai"...:)

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

VRSDM
"amivel operál" najóvan :D
9349-párátlanító-fénytörõ-napszûrõ stb. szóval kiveszi a vízbû azoxigéntis :]

Punker
az még nem is drága faternak keret nélkül 200 körül van az amivel operál, igaz abban autót vezetni nem tud :)

DannyL
Milyen szemüveged van? <#guluszem1>

VRSDM
sima szemcsimen is van párátlanító réteg, de hát ennyit ér :] pedig nem is olcsóféle szemüveg volt (mindenestül 76e)

Punker
elsõ körben olvasd el a MASZ 2008-as szabályzatot.

üdv mindenkinek...

teljesen újonc gyerekek szeretnének airsoftozni viszonylag nem drágán..azt szeretném megtudni h vki tud e olyan helyet budapest környékén ahol megvalósíthatóak a fenti "paraméterek"??:)
Punker
rajPk-nk dettó ezzel szív, ESS LandOps alatt a sima szemüvege párásodik be ha olyan az idõjárás, direkt jó egy DMR/sniper-nél.....

használj páramentesítõt a szemüvegeden is.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

VRSDM
tudom hogy nem ess, írtam is hogy miben más, thermo szemcsi ezis, mégis bepárásodik ha sisakkal/ maszk-al használom.

általában nem a védõ, hanem a rendes szemüvegem lesz párás :D az se jobb :D

Punker
a magyar acél sisak 1500 pénzért beszerezhetõ

ESS-en mindig ott az ESS felirat!

Op irene látványos vid DE csak látványos rakás ember egy kupacban rohangál, 100 méterrõl lõnek AEG-gel összevissza, inkább demo mint valódi játék ne adj isten szimuláció.....

SG rock
OMG ez emkkora játék lehetett! Kurva jó, meg a kocsik felgyújtva meg a füst a távolban tiszta Irak... Nagyon jó<#eljen> Nagyon jól megcsinálták a pályát.

VRSDM
hátha valaki még nem látta volna.
legeslegjobb film airsoftos eseményrõl. ez alapján kezdtem bele az egészbe, és sajnos tán sosem lesz olyan jó játékom mely ilyen érzést váltana ki belõlem mint ez a film...

had szóljon...

VRSDM
márkát megnem mondom, rajta nincs jelzés, kaptam még anno.
de formára detto ilyen.
csak nekem nincs az a plusz archoz tapadó rész, hanem a gumi+szivacs után egybõl az arcom jön (szóval az az íves nincs, hanem egybõl a keret)