29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13410 hehe
@Kurtfüst ... régebben olvasgattam a hszeidet, komolyabbnak tűntél a mostani előadásnál ... jelenleg csak Te égeted magad ... fogadd el, hogy rossz helyen, rosszkor, rosszul és rosszat szóltál, nem volt és nincs igazad, bukta ... nyeld le a békát és lépj tovább ... ennyi ... -
#13409 Mustar ez te vagy???? eze réve nem láttalak :D -
#13408 1 bizonyítsd hogy hol sírok
2 én itt lakok :)
a 150 fős játékra van 183 jelentkező és egyedül te panaszkodsz a tár szabály miatt, szerintem ez elég jól lezárja ezt a dolgot. a többi felvetésedre nem tudok mit mondani mert én az elmúlt 1 évben 1x használtam a highcap-et, hamarabb vettem lowcap tárakat mint hogy tuning került volna a fegyverembe pedig az alap CA-t a kínaiak FPS-ben megeszik, érdekes módon nem panaszkodtam..... -
#13407 Hmmm ... szvsz elsakkoztad a hsz végét ...
Ha ezt így hagyod: "de se kedvem, se pénzem nincs 20-30 ezret low- és midcapekbe fektetni" ... akkor nem lett volna semmi ... bár páran kijavítottak volna ... (jelzem 20k-ból 10 midcapet veszel ...)
De ezzel a befejezéssel: "de se kedvem, se pénzem nincs 20-30 ezret low- és midcapekbe fektetni, csak mert ez mostanában a divatos ideológia, meg a "true" airsoftosok megkülönböztető státuszszimbóluma...
Bocs de ez kikivánkozott, és nem hiszem hogy csak én egyedül gondolom így. "
Ezzel a befejezéssel már ne csoldálkozz, hogy nekedugranak ... nekem sem tetszik ...
1.: azt mondta a szervező, hogy csak midcap? Nincs Midcap-ed? Kérsz kölcsön, bérelsz, veszel, nem mész el ... ennyi ... Nincs hiszti ...
És ha azt mondja hogy megjelenés csak authentikus ruházatban? Meg dresscode? Hajajj barátom, qrva sok midcap-et lehetne venni egy komolyabb authentikus egyenruci/felszerelés árán ... és még sorolhatnám ...
Nem teccik a státuszszimbólum? Meg a divatos ideológia?
Mondtad volna, hogy azért nincs midcap-ed mert nem szereted ... és kész ... de ez a lázadó-okoska szöveg qrva nagy öngól szvsz mindenhol ...
Egyáltalán próbáltad már? -
mustar #13406 Tudom, nem itt kéne aprót hirdetni, de hátha valakit érdekel egy JG SR16M4-es stuki, no tunig, törés stb... 3 hónapos.
msn: [email protected]
mail: [email protected] -
Kurfürst #13405 Itt te égeted magad kedves Punker azzal hogy átjössz sírni ide, mindenféle hagymázos történettel.
A topic publikus, mindenki elolvashatja magának, összehasonlíthatja az általad előadottakkal.
Az pedig hogy engem mi zavar meg mi nem, hadd kérdezzem meg neked mi lófütyi közöd van hozzá? 1 kezemen meg tudom számolni hány olyan nagyjáték volt ahol a midcap kötelező volt, az pedig, hogy van néhány teljesen elvakult midcapes partizán, aki másoknak is elő akarja írni hogy mit használhat meg mit nem, pszichológusra tartozik és nem rám. Úgy tűnik a közösségben csak nagyon kevesen forszírozzák a dolgot kötelező jelleggel, van egy hangos kisebbség aki igen és ennyi. Voltak erről viták a softairen, megosztott volt a társaság, néhányan ezt úgy tűnik nem tudják lenyelni és hisztérikus rohamot kapnak ha szóba kerül..
A legtöbben simán elvagyunk és nem akarunk folyton belepofázni a másik dolgába hogy mit használjon meg mik nem. Nem mindenki akar málhásöszvérnek öltözni, 5 midcappel a taktikai mellényben, még 5-el a hátitatyóban, BB-s zacsival és gyorstöltővel a zsebben amiből minden 5 percben újratáraz, de neeeeeeeeem, nem azért mert locsolni akarnak, hanem mert feeling. Jó buli a tárcsere, de nekem pl. pont az öli amikor látom őket a pihenőn előkapni a tárakat és kapkodva újratölteni mielőtt visszaindul a csapat... tipikusan ugyanazok akik high capből is, mid capből is locsolnak, nem értem miért nem lehet felfogni hogy ez JÁTÉKOS és nem TÁR függő.
Persze lehet eleve csak midcapes játékokat szervezni, amikor eleve úgy írnak ki, az hogy ezekből mennyi van (kevés) mutatja az igényt is. -
#13404 Az acél meg alu golyókról nem?mwert egyesek szerint,egy ugyan olyan súlyú,ugyan olyan átmérőjű,ugyan olyan energiája aluminium,vagy acél darab nagyobbat üt mint a münyag:D -
#13403 volt még valami 8 milis balhé is :D -
MuldR #13402 Basszus tenyleg ilyen flamebol maradtam ki? :)
Tobbet kene szofterhut olvasnom. A heti egy keves :)
Amugy tanacs (nem eloiras, nem kotelezo, felre ne ertsd) vegyel midcapeket.
1. nem csorogsz
2. nem kell tekerni
3. megvan a tarazas feeling
4. es tenyleg a komolyabb jatekokon eloiras, es egyre jobban fog terjedni.
Jonehany csapattagunk is idegenkedett tole eleinte (foleg mikor 6-7 hicapjuk volt es nem hasznaltak) de hamar rajottek, hogy midcap jobb feelingesebb. -
#13401 az uccsó hozzászólásom az volt hogy a flémet és offot mindenki hagyja abba, úgyhogy szerintem ne égesd tovább magad.....
vannak kezdő játékok ahova bárki szabadon mehet és vannak minőségibb amik megkívánnak bizonyos szintet technikában is, érdekes módon a beugró az nem zavarna. -
Kurfürst #13400 Egészen pontosan azt jelenti, hogy a WD által szervezett Black Hawk Downos játékra a kiírás után kb hónappal felvetődött, hogy legyen csak mid cap táras, mert hogy attól megszűnik a locsolás az erős fegyverekkel.
Jeleztem hogy nekem sajnos ilyen nincsen, úgyhogy nem tudok jönni, és ez így nem teljesen frankó és nem is old meg semmit.
Na erre kaptam hogy szépen fektessek be midcap tárakba azonnal, mert néhány önjelölt helyi őrmester aki a hadseregben képzeli magát úgy gondolja, hogy majd ő előírja nekem mire költsem a pénzem illetve milyen felszerelést vegyek. Egyik mókus még azt is kijelentette hogy márpedig ez 2 éve "szinte minden" nagyjátékon így van, utánanéztem, úgy tűnik valami szer hatása alatt volt, mert tavaly a 100 főn felüli játékok egyikén sem volt ilyen.. Amikor meg közlöm hogy a játék szervezés topic nem erre való, nem kívánok offolni, tessék PM-ben v. személyesen na akkor meg az jön hogy mekkora genya vagyok hogy nem publik. Szánalmas.
Azóta néhány fazonnak begörcsölt az agya és őrjöngve ugat az irányomba, többek között Punker, akinek bár ott elméletileg moderátornak kéne lennie, helyette inkább ő is flémel a személyemet érintő bunkó éretlen hozzászólások felett pedig szemet huny. Most pedig itt hányra rám az epét..
Mondani sem kell WD teljesen normálisan lekezelte az egészet, az lesz hogy 400 FPS használhatsz high-capet, ésszel, rövid sorozatokkal, nem lesz az hogy ha nincs trendy mid-caped illetve nem óhajtasz néhány önjelölt megmondóember bölcs iránymutatása szerint szépen áttérni midcapre, merthogy szerintük egyedül az az üdvözítő megoldás, akkor nem jöhetsz. A sok baromság amit odahánytak egyesek meg szépen megy a szemétbe ahová való...
Vallásháborúk ehhez képest nudlik voltak. :D
Na kb. ez folyik a softair.hu-n, pár hólyag pedig tovább őrjöng kedvére, nem bír túllépni a dolgon, Punker idejön sírni hogy jajaj baj van.
Mi is a baj? Volt egy felvetés, 4-en meg gyerekesen őrjöngenek rá?
Ja hát ez nem az én bajom. -
#13399 "softair-en meg 1 ember csinálja a hisztit."
ez mit jelent egész pontosan? -
praksi #13398 ezt nézzétek, baromi jó játék :-)
Vestbuilder -
#13397 BHD topic -
#13396 ? Milyen hisztit? Asszem elsiklottam valami fölött ... -
#13395 azok bírják hiszen nincs megcsavarva stb.....
azért vicces hogy itt szinte minden "kezdő" egyetért a tekerőszerkezet nélküli tárak előnyeivel, softair-en meg 1 ember csinálja a hisztit. -
#13394 Én is erre gondoltam, különben érdekes lenne, hogy semelyik mid/lowcap sem bírja el a névleges kapacitásást :)
Modnjuk kiváncsi vagyok mennyi lehet egy Star AK realcap vadiúj kapacitása :) -
mstummer #13393 Fel... bár nekem STAR táraim vannak. Azokon meg kellett némi átalakítást eszközölni mert nem 100%-osan kompatibilis a CAval. -
#13392 És feladja mindet? -
mstummer #13391 Idővel belemegy abba a 100db is. Nekem alapból 70esek vannak, azokba se ment bele eleinte 50nél több. Most meg 70 simán. -
#13390 de neked nem is ak tár kell.. -
#13389 nekem nem kell fém -
#13388 de ha lehet, akkor fémet. -
#13387 feltekerés nélkül ~420 golyó ment bele,180-at nem hiszem,hogy fel tudok tekerni bele;) Nameg marad is az alján jópár golyó. -
#13386 hát nemtom, talán belemegy, ha feltekerés után még rátöltesz, az más kérdés, hogy nem lövi ki mindet -
#13385 600-as CA high-cap-be se megy bele 600,sőt,500 se az enyémbe:) -
#13384 Nekem egyszerű volt választani :) AK74-es tárakból kétfajta van: G&P 150-es 19 dodóért vagy MAG 34-ért ... 5db ... És akkor inkább legyen lókep :)
Valamint lehet hogy ha rájövök hogyan lehet roncsolásmentesen szétszedni, akkor lehet ezekből is lesz picit nagyobb ...
Kiváncsi lennék kinek hány bogyó megy a midcapjeibe ... haverom a CA 150-es tárjaiba 100 bogyót rak, mert azzal ok ... azt szereti/ azt szokta meg stb ... Nekem elsőre olyan 70-80 db ment bele a tárakba, de erőltetni nagyon nem akartam :) -
#13383 Ez elvileg midcap:) De ha lenne mellényem,akkor én mindet hordanám,azért jobb az,ha van van 5db 100-as tár(amibe nem is biztos hogy belemegy mind),de majd egy közös rendelésbe akár benne is lennék. -
#13382 nem akarsz inkább midcap tárakat rendelni? és akkor elfeleznénk... -
#13381 Fú,akkor ha csak 70 fér bele,akkor ez inkább low-cap:S Sajna 150-es tárat nem találtam,itthon meg legolcsóbban 150-es midcapet 3500-ért láttam...nem túl olcsó,bár ha belegondolok menyi volt CA high cap táram,és még nem voltam velük olyan játékon,ahol használom kellett volna mindkét tárat,nem érte meg. -
#13380 igen, gyorstoltovel, shotgunok altalaban 3at lonek ki egyszerre -
#13379 télleg a rugós shotgun-ok egy golyót lőnek ki, vagy egyszerre többet a sörétet szimulálva? -
#13378 a mid-cap tárakat gyorstöltővel kell tölteni? -
#13377 ezért használok én 90-es gyorstöltőket, a BB meg nem flakonban hanem zacsiban van mellényben elfér kényelmesen. -
#13376 Mért ... a legjobb lopakodókombó: mid/lowcap-ek, mellettük oldalzsebben negyedigtöltött blasteres flakon ... vagy egy félig teli/üres gyorstöltő -
#13375 jaja, hi-cap még hagyján, azért ha óvatos vagy a fegyverben lévővel azért még lehet, de tényleg jobb a mid-cap
ki is néztem a wcg-n 2x100-as midcapot 18 dolcsiért
hétvégén is sunnyogok a bokrok között oldalba kapni az ellent, erre megjelenik a csapattárs csörtetve, doboz bb-vel minden lépésnél hangosan zörögve
szépen megvártam amig leszedik :) -
praksi #13374 múltkori játékon felcser voltam, épp kötözöm az egyik srácot, erre akkor dobatott az egyik ellenfél :-) ráadásul a kör előtt direkt letettem a pisztolyom, hogy úgyse fogom használni :-D -
#13373 A tekergetőssel én inkább support játékot játszom, fedezőtűz, stb, locsolás ha szükésges ...
Viszont midcap-ekkel sokkal "taktikusabban" nyomom, mert nincs is szebb, mikor tárcserekor jelenik meg az ellen ... és jobban is tetszik ...
De ezt is embere válogatja ... egy másik havernak pl. nem tetszett, hogy tárat kell cserélgetni ...
De a legjobban az tetszett, 8 tár a mellényben tele, 9-ik a fegyverben, és elkezdtem sunnyogni vele szépen ... és lehetett ... ahol nem volt aljnövényzet ott még futni is lehet ... próbáld meg ezt 9db hicap-el ...
Szóval midcappal nem lesz az emberből sunnyogás közben 2lábon járó riói karnevál :) -
praksi #13372 azzal az a gondom, hogy etetni is kéne; szal bankot kéne nyitnom (a falon át )
de komolyan, márc 30án elindult 5 db tár meg egy gyorstöltő; nem tom mit lehet ennyit sz*rakodni. már írtam az UNC-nek is, tesznek a fejemre válaszolni... -
#13371 nem olyan jó tekerni :) mindig akkor bukkan elő az ellefél a fedezékből amikro nekiállok tekerni :))