border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Kurfürst #13400 Egészen pontosan azt jelenti, hogy a WD által szervezett Black Hawk Downos játékra a kiírás után kb hónappal felvetődött, hogy legyen csak mid cap táras, mert hogy attól megszűnik a locsolás az erős fegyverekkel.
Jeleztem hogy nekem sajnos ilyen nincsen, úgyhogy nem tudok jönni, és ez így nem teljesen frankó és nem is old meg semmit.
Na erre kaptam hogy szépen fektessek be midcap tárakba azonnal, mert néhány önjelölt helyi őrmester aki a hadseregben képzeli magát úgy gondolja, hogy majd ő előírja nekem mire költsem a pénzem illetve milyen felszerelést vegyek. Egyik mókus még azt is kijelentette hogy márpedig ez 2 éve "szinte minden" nagyjátékon így van, utánanéztem, úgy tűnik valami szer hatása alatt volt, mert tavaly a 100 főn felüli játékok egyikén sem volt ilyen.. Amikor meg közlöm hogy a játék szervezés topic nem erre való, nem kívánok offolni, tessék PM-ben v. személyesen na akkor meg az jön hogy mekkora genya vagyok hogy nem publik. Szánalmas.
Azóta néhány fazonnak begörcsölt az agya és őrjöngve ugat az irányomba, többek között Punker, akinek bár ott elméletileg moderátornak kéne lennie, helyette inkább ő is flémel a személyemet érintő bunkó éretlen hozzászólások felett pedig szemet huny. Most pedig itt hányra rám az epét..
Mondani sem kell WD teljesen normálisan lekezelte az egészet, az lesz hogy 400 FPS használhatsz high-capet, ésszel, rövid sorozatokkal, nem lesz az hogy ha nincs trendy mid-caped illetve nem óhajtasz néhány önjelölt megmondóember bölcs iránymutatása szerint szépen áttérni midcapre, merthogy szerintük egyedül az az üdvözítő megoldás, akkor nem jöhetsz. A sok baromság amit odahánytak egyesek meg szépen megy a szemétbe ahová való...
Vallásháborúk ehhez képest nudlik voltak. :D
Na kb. ez folyik a softair.hu-n, pár hólyag pedig tovább őrjöng kedvére, nem bír túllépni a dolgon, Punker idejön sírni hogy jajaj baj van.
Mi is a baj? Volt egy felvetés, 4-en meg gyerekesen őrjöngenek rá?
Ja hát ez nem az én bajom.