border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Nekem van itthon 2 csomag ilyenem ... (MAG AK74 Midcap PLUM)

Komolyan nem tudok rólluk nyilatkozni, majd csak pár játék után, mert nemrég jöttek meg ... Előtte egyik játékon használtam barátom CA AK47 midcap-jeit ... Szóval nagyon frissjúzeres lesz a leírás: :)

Szóval

1: Király mert nem kell tekerni :)
    2: Nem leszel vele Support :) De tetszett, hogy gondolkodni kellett egy picit velük :)
    3: Adagolási gondom nem volt, míg a CA-val 1-2 alkalommal akadt ... pedig a MAG-ek vadi újak, a CA-k pedig átmentek már 2-3 játékon ... (voltak kicsit járatva ...)
    4: Nagyjából olyan 70 bogyó ment beléjük ...
    5: Volt bennük anyag ... kicsit féltem a műanyag táraktól, mivel a Kalash AK-hoz adott gyári Hicap-ot első játékon eltörtem :) De ugye AK74-eshez műanyag tár köll ... de ezeken érezni, hogy nem olyan törékenyek ...
    6: Találtam a neten egy trükköt, hogy az M4-es MAG tárakat mindenfélre roncsolás nélkül át lehet hekkelni "150-esre", a rugó előtti előfeszítő műanyagrudat ki kell csak venni ... nna ezeknél a táraknál viszont nem olyan egyszerű a szétszedés mint az M4-eseknél, úgyhogy nem is kisérleteztem vele ...
    7: Qrrrrrrrrvajóóóóószinevan!!!!!!!! Most az lett a legójabb projekt, hogy valahogyan Irinkából is Plumot kell varázsolni, a lehető legkültséghatékonyabb módon :)

Szerintem Cyma AK-ba nem lesz gond velük ... nekem a Kalasht meg kellett reszelni még előtte a CA tárak miatt, de a Kalash amúgy is háklis a tárakra ... viszont utánna passzoltak mint az istennyila ...

Ja ... én ehobby-ról rendeltem, nekem megvámoltatták ...