Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
én hozattam ehobbyasia-tól kínából. pasgt nagyon nagyon erõs abs-bõl. szóval így nemigen van semmi baja pedig zuhant már ki mozgó vonatból az ottani síntartó kövekre stb. 😄 sokmindent megélt már, de semmi baja, és mellette marha könnyü. szóval. ja 4200volt szállítással együt :] ebbõl 3000 a szállítás 😄

u dont have to listen anybody else but me

Nemtom milyen szemuveged van. Nekem ESS, az is pont passzol a PASGT sisak ala. Az a titok nyitja, hogy az oldalarol a szivacsot le kell szedni. Az ugyis csak a homoktol vedene, itthon meg relative keves homokvihar van 😊

Szoval ezek utan mar a lyukakat nem takarja a szivacs, at tud menni konyebben a levego, es nem parasodik.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

SG rock
Hol mennyi? én 5e Ft-ért láttam rohamsisakot a keletiben terep hzattal.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

VRSDM
az én pasgt sisakom alatt jobban izaddok, (a szemüveg pont hozzá való, így bepattan a "napellenzõs" része alá, ergó nulla szellõzés :/

Lehet jatszani. Nem zavaro.

1. 20 meter a minimum lotav, de Bobi 30 meternel kozelebbre nem szokott loni.

Bar ennek ellenere inkabb az AUUU a jellemzobb, nem a megvolt 😊 (es meg igyis sokan nem valljak be!) 😞

SG rock
Rohamsisakban lehet játszani? Nem zavaró?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
1. SilentBob, Sun Project M40XB, 599 FPS<#wow1>
Ez fájhat

Laza
Mivel a reseket ki fogom vagni pengevel, ez a problema nem fog jelentkezni 😊
Az arc reszen is ki fogom furkalni a muanyagot, szoval lesz szellozes.

Tegnap este csinaltam, nem akartam a friss ragasztast csesztetni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DannyL
Lefele meg majd csöpög kifele. 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Reaper
😊

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

De ez nem fog erdekelni, mert ugyis lebegni fogsz a technokoltol 😊

Punker
mivel a réseket bevontad, 1 nem fogsz levegõt kapni, 2 a kilélegzett nem fog kimenni hanem mind elindul fölfelé és párásodni fogsz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Laza
Kerlek alasan 😊
- szereztem terepszinu anyagot, ez olyan vaszon... nem tudom hirtelen mihez hasonlitani... szoval feher a hatulja, vizlepergeto. Nagyon jo kis anyag 😊
- leoperaltam a halos hemut rola
- kivagtam egy akkora darabot, amivel siman be lehet fedni a cuccot
- jol atmostam mosogatoszeres vizzel, minden zsiradek eltunjon rola
- bekentem technokollal, veknyan 😊
- rafeszitettem az anyagot, ahol kellett bevagtam/kivagtam, rahajtottam (kulonosen odafigyelni az orr resznel)
- legvegen, mikor kicsit megszaradt a radiatoron (eleg gyorsan megfogta amugy), a hozza kapott szivacsokkal kibeleltem (kulonosen az orr resznel, mert mar nem a szemuveg fogja tartani, hanem az orrod)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bexter
Leirod mit hogy csináltál ha szépen kérem? 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Laza
Na, ilyen lett az en arcvedom 😊
A Sansei maszkom alakitottam at, szerintem fasza lett 😊

Kep1
Kep2

bardocz
én elkiááltom magam,hogy dobd,és mindenki dobja 😄
beulsz a motorostarad moge, es ami a csovon kifer? :-))))

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
nem fogyna sok BB <#eplus2>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
2000 emberes last man standing😄
meszarszek lenne az, nem csata :-))

bardocz
mindenki oda jár majd,és ilyen 1000-1000-es háborúk lesznek😄
VRSDM
ilyen alapon betilthatnák a gurulós széket is, aztis vehet bárki, és azzal kis eléggé összetörheti magát... -_-

szülõt megbírságolják stb. a szerevezett játékokat sztem ez nem fenyegeti hogy szankciók alá vonnák. ha mégis marad bénye, az saját föld 😄

DannyL
ügyes

bardocz
és ráadásul kurvaolcsó is,nekem is volt,nem bírtak sokat,mindkettõ eltört,és galambot sem tudta vele vadászni
DummyBoy
Az a baj, hogy ha kisgyerekekrõl van szó, akkor nem õk a hülyék, hanem a szülõ, aki megvette nekik a piacon a gagyispringeskínait ... mert azt sok helyen lehet kapni ...

Erre a legjobb példa ... Haverokkal elmentünk kirándulni az Aggterleki cseppkõbarlanghoz ... az elõtte lévõ kirakodóvásárban majd fél órát röhögtünk a Dart Véder maszkos bábun akinek a kezében egy AK volt ...

Nnna azok a kirakodón majd 5 féle springes Cyma pisztoly volt csak ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
kiirtják magukat
Reaper
idióták ellen nincs ellenszer...

Punker
a hülye barmok.....

bardocz
hülyéket kéne szûrni :S
uHs Gerzson
Thermo szemûveg rendel...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

bardocz
talán nem airsoft,hanem gagyi kínai placcspisztoly...remélem
Mersant
eh...😞
na latjatok fiatalok, ezert van a 16+os limit...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DummyBoy
Na srácok, mit hallotam hazafelé a rádióban 😞

Társa lõtt szemen egy fiút Nagykanizsán ...

Elõre félek ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Punker
nekem ismeretlen 😊

bardocz
én meg nuku alvással megmásztam bicóval jan. 1-én gellérthegyet,aztán szánkópályán bicikliztem😄 de másnaposan ez nem ment volna😄
bardocz
edit:még csak ott voltam,máshol rendezettrõl nem tudom milyen,de biztos az is jó😊
Punker
én voltam játszani 3-4 órányi alvás után, az adrenalin nagyon gyorsan kipucolja az ember agyát.

bardocz
ogre játékai ha bényén vannak nagyon jók😊
Punker
hát csak érdekesség, max a kezdõknek kis segítség mi számít tucat fegyvernek és mi nem, persze sok miden hiányzik.

bardocz
késõn olvastam el😊
bardocz
én még nem tudom megyek-e,ha kész a fegyver elképzelhetõ,már nagyából tudom oda az utat,mondjuk karszalagom nincsen,ha nem lesz kész a fegyver,akkor kimarad,és majd megyek máskor
szülinapi buli utáni kómával igazából gondolkodni nem lehet,nem hogy airsoftozni😄
Punker
most eldöntöttem hogy a saját szervezéseket én is rögzítem, mibõl mennyi.

DannyL
Érdekes de nem sok értelme van. 😊

DannyL
Menet közben "találtam" egyet. 😊 Mûxik is szépen.

bardocz
imtoo 3gp video converter,sajna már nem tudom honnan szedtem,talán se-portalról
VRSDM
érdekesek, ilyen jöhet majdmég késõbbiekben is.
Bardocz hétvégi Bénye a részemrõl kihagyva, pénteken szülinapi buli van. aztán kómásan nem eröltetem.

Punker
" Most némi statisztika következik a jelentkezések alapján:
Legnépszerûbb fegyver:
AK: 518
Armalite: 472 (ebbõl 39 SPR)
MP5/7: 289
G3/G36: 178
M14: 139
P90: 31
SIG: 24
M249: 21
Dragunov: 19
L96: 12
VSR: 11
RPK: 8
L85: 5
SR25: 1

Legnépszerûbb gyártó
CA: 285
JG: 240
TM: 219
CYMA: 126
DE: 61

Átlagos FPS: 361

430 FPS-nél erõsebb fegyver: 90

A legerõsebb fegyverek:
1. SilentBob, Sun Project M40XB, 599 FPS
2. Abaqsz, CA M24 SWS, 598 FPS
3. JosephPorta01 KJ M700, 590 FPS
MuldR KAR98k, 590 FPS
Trasher VSR, 590 FPS

Játékszervezõk:
1. OGRE: 19 kiírás
WD: 19 kiírás
2. Braun: 14 kiírás
3. Kimura: 12 kiírás
VIS: 12 kiírás

Összes jelentkezés alapján:
1. WD: 1628 jelentkezõ
2. Braun: 1003 jelentkezõ
3. Kimura: 700 jelentkezõ

Legtöbb jelentkezõ
1. Urban War VII, Braun, 205 jelentkezõ
2. Platoon, WD, 196 jelentkezõ
3. Dien-Bien-Phu, WD, 163 jelentkezõ (ez még változhat Very Happy)

Legaktívabb játékosok:
1. Camerad: 71 jelentkezés
2. Starlight: 63 jelenktezés
3. MZoli: 58 jelentkezés

+Legtöbb fuvart adó ember:
1. Zephir: 99 fõ
zodiack: 99 fõ
2. BorgWarrior: 69
3. Commissar: 42

Minden kedves nyertesnek gratulálunk!"

Reaper

mi lesz az ha meglesz? :-)