29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    vedd meg a 3000-esem nem kell tekerni nyomod a gombot és kész :D
  • praksi
    nekem változatlanul nincsenek :-((( pedig 24-ére jól jönne, tököm kivan az 500-as tekergetésével...
  • Punker
    más ezeket használja Ca-ban és Unicorn-ban felváltva, nem törnek adagolnak rendesen.
  • DummyBoy
    Nekem van itthon 2 csomag ilyenem ... (MAG AK74 Midcap PLUM)

Komolyan nem tudok rólluk nyilatkozni, majd csak pár játék után, mert nemrég jöttek meg ... Előtte egyik játékon használtam barátom CA AK47 midcap-jeit ... Szóval nagyon frissjúzeres lesz a leírás: :)

Szóval

1: Király mert nem kell tekerni :)
    2: Nem leszel vele Support :) De tetszett, hogy gondolkodni kellett egy picit velük :)
    3: Adagolási gondom nem volt, míg a CA-val 1-2 alkalommal akadt ... pedig a MAG-ek vadi újak, a CA-k pedig átmentek már 2-3 játékon ... (voltak kicsit járatva ...)
    4: Nagyjából olyan 70 bogyó ment beléjük ...
    5: Volt bennük anyag ... kicsit féltem a műanyag táraktól, mivel a Kalash AK-hoz adott gyári Hicap-ot első játékon eltörtem :) De ugye AK74-eshez műanyag tár köll ... de ezeken érezni, hogy nem olyan törékenyek ...
    6: Találtam a neten egy trükköt, hogy az M4-es MAG tárakat mindenfélre roncsolás nélkül át lehet hekkelni "150-esre", a rugó előtti előfeszítő műanyagrudat ki kell csak venni ... nna ezeknél a táraknál viszont nem olyan egyszerű a szétszedés mint az M4-eseknél, úgyhogy nem is kisérleteztem vele ...
    7: Qrrrrrrrrvajóóóóószinevan!!!!!!!! Most az lett a legójabb projekt, hogy valahogyan Irinkából is Plumot kell varázsolni, a lehető legkültséghatékonyabb módon :)

Szerintem Cyma AK-ba nem lesz gond velük ... nekem a Kalasht meg kellett reszelni még előtte a CA tárak miatt, de a Kalash amúgy is háklis a tárakra ... viszont utánna passzoltak mint az istennyila ...

Ja ... én ehobby-ról rendeltem, nekem megvámoltatták ...
  • Punker
    + szállítás + vám&sarc (bár ilyen kis tétel szerintem átcsúszik)
  • bardocz
    Na megvan.Ha enyibe kerül,és jó az én AK-mba is(cm0.28s),akkor tuti ilyet fogok venni egy mellény után(merthát tárolni is kell ám)
  • Mike at home
    nem emlékszem és kiváncsi sem vagyok rá
  • Punker
    emlékszel Garrison tanár úr első törvényére?
  • Mike at home
    látom, te nem tudsz olvasni, vagy egyszerüen nem érted azt amit olvasol :)
    különben sem vagy budapesti
    ha valaki megteszi megköszönöm neki, de ha nem teszi meg senki, akkor sincs semmi
    miért kell minden szarba belekötni? :(
  • Punker
    kereső menüből tudod linkelni a címet, amúgy ja a MAG tárak olcsók és talán a legjobb műanyagok nagyon sokan azt használják.
  • bardocz
    Létezik,hogy wgc-n 5db 100-as ak-47-es tár 34$?
    Ilyen fajta:MAG-AMAG-006AOD.Valamiért nem tudom linkelni,mert felül csak a bolt linkje van,semmi kiegészítés,hogy erre a termékre mutasson a link.
  • Punker
    van 1 hihetetlen találmány, telefon a neve
  • Mike at home
    nem kell venni, csak info kell :)
  • DannyL
    Milyen öntettel kéred? Ezer sziget esetleg? :)))
  • Mike at home
    ha valaki mostanában elkovályog vmi AS üzlet fele itt bp-n kérdezzen már rá van e nekik G36-os JG hicap táruk, és ha igen mennyiért
    a weboldalak megbízhatatlanok, annyira nem sürgős, hogy telefonálgassak
    örök hálám!
  • Punker
    passz hívd fel nowar-t pl, vagy nézd meg az mp5-é jó e.
  • praksi
    Punker, nem tudod hol lehet kapni G3-hoz tűzváltókart? néztem az itthoni boltok honlapjait, de ott nem írt egyik sem ilyet.
  • bardocz
    nem tudom még
  • Mike at home
    akkor 6 óra
  • Mike at home
    hopszika cadmiumnal csak 1,2
  • Mike at home
    inkább 7 :)
  • Mike at home
    egyébként meg 1200*1,5/250
  • Mike at home
    no akkor az 6-7 óra
  • benkoszabi
    akksi: 1200mAh 8,4V - Ni-CD Battery
    töltő: input: AC:220V - 50/60Hz - YX-4118D
    output: DC:8,4V - 250mA
  • Mike at home
    szerintem nem kell formázni az akkupackokkat
    mekkora az akkupack teljesítménye, illetve a töltőjé?
  • Punker
    hány mA-es az aksi és mennyi a töltő?
  • Mike at home
    ja nem jössz?
  • benkoszabi
    üdv. most kaptam kézhez a CYMA gyártótól származó m14-es karabélyom. szeretném tudni, hogy menyni ideig kell tölteni? a használati utmutatón (angol) ha jól vettem ki ,először le kell az akksit meriteni teljesen, majd 12 órát kell tölteni, majd más alkalmakkor már csak 8 órát kell tölteni. ez reális? csak mert akitől srác, azt irta, hogy először csak 6 órát kell tölteni, más alkalmakkor meg 3-4 órát.....

ti mit gondoltok? köszi
    üdv
  • bardocz
    úgy vagyok vele,hogy ha nem megyek,akkor nem jelentkezek,nem akarom más elől elvenni a helyet
  • Mike
    miből állna feljelentkezni? semmiből
    utána még mindig beállíthatod ha ne adj' isten nem tudsz elmenni, hogy nem megyek
    de nekem mindegy
    nem kötelező semmi
  • bardocz
    épp azért várok vele,bőven ráér még,egyenlőre jobban izgulok évfolyamdolgozat miatt a mti 16-án írok,és még nem írtam meg,ez a játék meg köv hónapban van,tehát van még vagy 3 hetem:D
  • Mike
    éppen azért
    én már feliratkoztam, meg öcsém is
  • bardocz
    mesze van az még:)
  • Mike
    bardocz, degi, mars jelentkezni a softair-re :DD
  • degenerator
    beszéltem wd-vel, szerinte a tár hibája, hogy hosszabb sorozatnál kihagy.
  • öregharcsa
    minek?..ott van egy élőben..az nem elég??
  • Punker
    és frankón Dínó van pingálva a gépekre?
  • xteecee
    Nyehe :) XTeeCee Airlines - Always For You!
  • Punker
    fuvar 99 főnek? ha nem vizsgázok erre tudsz kanyarodni értem?
  • xteecee
    Megyek!