29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#13370 vedd meg a 3000-esem nem kell tekerni nyomod a gombot és kész :D -
praksi #13369 nekem változatlanul nincsenek :-((( pedig 24-ére jól jönne, tököm kivan az 500-as tekergetésével... -
#13368 más ezeket használja Ca-ban és Unicorn-ban felváltva, nem törnek adagolnak rendesen. -
#13367 Nekem van itthon 2 csomag ilyenem ... (MAG AK74 Midcap PLUM)
Komolyan nem tudok rólluk nyilatkozni, majd csak pár játék után, mert nemrég jöttek meg ... Előtte egyik játékon használtam barátom CA AK47 midcap-jeit ... Szóval nagyon frissjúzeres lesz a leírás: :)
Szóval
1: Király mert nem kell tekerni :)
2: Nem leszel vele Support :) De tetszett, hogy gondolkodni kellett egy picit velük :)
3: Adagolási gondom nem volt, míg a CA-val 1-2 alkalommal akadt ... pedig a MAG-ek vadi újak, a CA-k pedig átmentek már 2-3 játékon ... (voltak kicsit járatva ...)
4: Nagyjából olyan 70 bogyó ment beléjük ...
5: Volt bennük anyag ... kicsit féltem a műanyag táraktól, mivel a Kalash AK-hoz adott gyári Hicap-ot első játékon eltörtem :) De ugye AK74-eshez műanyag tár köll ... de ezeken érezni, hogy nem olyan törékenyek ...
6: Találtam a neten egy trükköt, hogy az M4-es MAG tárakat mindenfélre roncsolás nélkül át lehet hekkelni "150-esre", a rugó előtti előfeszítő műanyagrudat ki kell csak venni ... nna ezeknél a táraknál viszont nem olyan egyszerű a szétszedés mint az M4-eseknél, úgyhogy nem is kisérleteztem vele ...
7: Qrrrrrrrrvajóóóóószinevan!!!!!!!! Most az lett a legójabb projekt, hogy valahogyan Irinkából is Plumot kell varázsolni, a lehető legkültséghatékonyabb módon :)
Szerintem Cyma AK-ba nem lesz gond velük ... nekem a Kalasht meg kellett reszelni még előtte a CA tárak miatt, de a Kalash amúgy is háklis a tárakra ... viszont utánna passzoltak mint az istennyila ...
Ja ... én ehobby-ról rendeltem, nekem megvámoltatták ... -
#13366 + szállítás + vám&sarc (bár ilyen kis tétel szerintem átcsúszik) -
#13365 Na megvan.Ha enyibe kerül,és jó az én AK-mba is(cm0.28s),akkor tuti ilyet fogok venni egy mellény után(merthát tárolni is kell ám) -
#13364 nem emlékszem és kiváncsi sem vagyok rá -
#13363 emlékszel Garrison tanár úr első törvényére? -
#13362 látom, te nem tudsz olvasni, vagy egyszerüen nem érted azt amit olvasol :)
különben sem vagy budapesti
ha valaki megteszi megköszönöm neki, de ha nem teszi meg senki, akkor sincs semmi
miért kell minden szarba belekötni? :( -
#13361 kereső menüből tudod linkelni a címet, amúgy ja a MAG tárak olcsók és talán a legjobb műanyagok nagyon sokan azt használják. -
#13360 Létezik,hogy wgc-n 5db 100-as ak-47-es tár 34$?
Ilyen fajta:MAG-AMAG-006AOD.Valamiért nem tudom linkelni,mert felül csak a bolt linkje van,semmi kiegészítés,hogy erre a termékre mutasson a link. -
#13359 van 1 hihetetlen találmány, telefon a neve -
#13358 nem kell venni, csak info kell :) -
#13357 Milyen öntettel kéred? Ezer sziget esetleg? :))) -
#13356 ha valaki mostanában elkovályog vmi AS üzlet fele itt bp-n kérdezzen már rá van e nekik G36-os JG hicap táruk, és ha igen mennyiért
a weboldalak megbízhatatlanok, annyira nem sürgős, hogy telefonálgassak
örök hálám! -
#13355 passz hívd fel nowar-t pl, vagy nézd meg az mp5-é jó e. -
praksi #13354 Punker, nem tudod hol lehet kapni G3-hoz tűzváltókart? néztem az itthoni boltok honlapjait, de ott nem írt egyik sem ilyet. -
#13353 nem tudom még -
#13352 akkor 6 óra -
#13351 hopszika cadmiumnal csak 1,2 -
#13350 inkább 7 :) -
#13349 egyébként meg 1200*1,5/250 -
#13348 no akkor az 6-7 óra -
benkoszabi #13347 akksi: 1200mAh 8,4V - Ni-CD Battery
töltő: input: AC:220V - 50/60Hz - YX-4118D
output: DC:8,4V - 250mA -
#13346 szerintem nem kell formázni az akkupackokkat
mekkora az akkupack teljesítménye, illetve a töltőjé? -
#13345 hány mA-es az aksi és mennyi a töltő? -
#13344 ja nem jössz? -
benkoszabi #13343 üdv. most kaptam kézhez a CYMA gyártótól származó m14-es karabélyom. szeretném tudni, hogy menyni ideig kell tölteni? a használati utmutatón (angol) ha jól vettem ki ,először le kell az akksit meriteni teljesen, majd 12 órát kell tölteni, majd más alkalmakkor már csak 8 órát kell tölteni. ez reális? csak mert akitől srác, azt irta, hogy először csak 6 órát kell tölteni, más alkalmakkor meg 3-4 órát.....
ti mit gondoltok? köszi
üdv -
#13342 úgy vagyok vele,hogy ha nem megyek,akkor nem jelentkezek,nem akarom más elől elvenni a helyet -
#13341 miből állna feljelentkezni? semmiből
utána még mindig beállíthatod ha ne adj' isten nem tudsz elmenni, hogy nem megyek
de nekem mindegy
nem kötelező semmi -
#13340 épp azért várok vele,bőven ráér még,egyenlőre jobban izgulok évfolyamdolgozat miatt a mti 16-án írok,és még nem írtam meg,ez a játék meg köv hónapban van,tehát van még vagy 3 hetem:D -
#13339 éppen azért
én már feliratkoztam, meg öcsém is -
#13338 mesze van az még:) -
#13337 bardocz, degi, mars jelentkezni a softair-re :DD -
#13336 beszéltem wd-vel, szerinte a tár hibája, hogy hosszabb sorozatnál kihagy. -
#13335 minek?..ott van egy élőben..az nem elég?? -
#13334 és frankón Dínó van pingálva a gépekre? -
xteecee #13333 Nyehe :) XTeeCee Airlines - Always For You! -
#13332 fuvar 99 főnek? ha nem vizsgázok erre tudsz kanyarodni értem? -
xteecee #13331 Megyek!