Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Szoval ezek utan mar a lyukakat nem takarja a szivacs, at tud menni konyebben a levego, es nem parasodik.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Bar ennek ellenere inkabb az AUUU a jellemzobb, nem a megvolt 😊 (es meg igyis sokan nem valljak be!) 😞
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ez fájhat
Az arc reszen is ki fogom furkalni a muanyagot, szoval lesz szellozes.
Tegnap este csinaltam, nem akartam a friss ragasztast csesztetni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- szereztem terepszinu anyagot, ez olyan vaszon... nem tudom hirtelen mihez hasonlitani... szoval feher a hatulja, vizlepergeto. Nagyon jo kis anyag 😊
- leoperaltam a halos hemut rola
- kivagtam egy akkora darabot, amivel siman be lehet fedni a cuccot
- jol atmostam mosogatoszeres vizzel, minden zsiradek eltunjon rola
- bekentem technokollal, veknyan 😊
- rafeszitettem az anyagot, ahol kellett bevagtam/kivagtam, rahajtottam (kulonosen odafigyelni az orr resznel)
- legvegen, mikor kicsit megszaradt a radiatoron (eleg gyorsan megfogta amugy), a hozza kapott szivacsokkal kibeleltem (kulonosen az orr resznel, mert mar nem a szemuveg fogja tartani, hanem az orrod)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szülõt megbírságolják stb. a szerevezett játékokat sztem ez nem fenyegeti hogy szankciók alá vonnák. ha mégis marad bénye, az saját föld 😄
Erre a legjobb példa ... Haverokkal elmentünk kirándulni az Aggterleki cseppkõbarlanghoz ... az elõtte lévõ kirakodóvásárban majd fél órát röhögtünk a Dart Véder maszkos bábun akinek a kezében egy AK volt ...
Nnna azok a kirakodón majd 5 féle springes Cyma pisztoly volt csak ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
na latjatok fiatalok, ezert van a 16+os limit...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Társa lõtt szemen egy fiút Nagykanizsán ...
Elõre félek ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
szülinapi buli utáni kómával igazából gondolkodni nem lehet,nem hogy airsoftozni😄
Bardocz hétvégi Bénye a részemrõl kihagyva, pénteken szülinapi buli van. aztán kómásan nem eröltetem.
Legnépszerûbb fegyver:
AK: 518
Armalite: 472 (ebbõl 39 SPR)
MP5/7: 289
G3/G36: 178
M14: 139
P90: 31
SIG: 24
M249: 21
Dragunov: 19
L96: 12
VSR: 11
RPK: 8
L85: 5
SR25: 1
Legnépszerûbb gyártó
CA: 285
JG: 240
TM: 219
CYMA: 126
DE: 61
Átlagos FPS: 361
430 FPS-nél erõsebb fegyver: 90
A legerõsebb fegyverek:
1. SilentBob, Sun Project M40XB, 599 FPS
2. Abaqsz, CA M24 SWS, 598 FPS
3. JosephPorta01 KJ M700, 590 FPS
MuldR KAR98k, 590 FPS
Trasher VSR, 590 FPS
Játékszervezõk:
1. OGRE: 19 kiírás
WD: 19 kiírás
2. Braun: 14 kiírás
3. Kimura: 12 kiírás
VIS: 12 kiírás
Összes jelentkezés alapján:
1. WD: 1628 jelentkezõ
2. Braun: 1003 jelentkezõ
3. Kimura: 700 jelentkezõ
Legtöbb jelentkezõ
1. Urban War VII, Braun, 205 jelentkezõ
2. Platoon, WD, 196 jelentkezõ
3. Dien-Bien-Phu, WD, 163 jelentkezõ (ez még változhat Very Happy)
Legaktívabb játékosok:
1. Camerad: 71 jelentkezés
2. Starlight: 63 jelenktezés
3. MZoli: 58 jelentkezés
+Legtöbb fuvart adó ember:
1. Zephir: 99 fõ
zodiack: 99 fõ
2. BorgWarrior: 69
3. Commissar: 42
Minden kedves nyertesnek gratulálunk!"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...