border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
kb. 30 ember jött ösze,volt két csapat,az egyik a vanguard volt,így ők 4 vagy 5 emberrel többen voltak(13 vs 17/18),ezért kaptunk életet
úgy volt most a játék,hogy minden rajban volt medic(3 raj volt nálunk),akinél minden emberre volt 2 karszalag,a karszalagot meg x-ért kellett venni bázison,amiket ugyan úgy küldetésekkel lehetett szerezni,meg lehetett találni.
ha meghalt a medic mindenki ment visza éledni,már nem emlékszek hány x-ért,de aszem minuszban zártuk a játékot,és vanguard nyert
amúgy nagyon jó jték volt,egy szájkarate volt,de az is kézfogással meg bocsánatkéréssel zárult,mindenki nagyon korrekt volt,jobb volt mint előző ilyen szempontból
jah és épült egy új rész,komunikációs központ a neve,a szimetrikus pálya mellett van,nagyon brutál módon lehet védeni:D kb 15-20 percig ketten védtük 10 ember ellen,mert a rajunkból 2 ember elment segíteni a falut elfoglalni,de sajnos egy idő után sikerült kiszedniük minket,de hősiesen ellenáltunk :-)
aztán jték végén meg kellett érinteni ellenfél zászlóját 10x-ért vagy 15,na mi ott bementünk központba,és ott védtük 4-en+Ogre kb fél órán keresztül,volt hogy nagyon megzáporoztak minket:D
ami még új volt,az a töltény,mindenki vitt 4db 300-as tölténycsomagot,amiket külön zacskókban rejtettek el,és azt is keresni kellett,de mi rajunkban ha jól emlékszem senki nem küzdött töltényhiánnyal,eleve egyeslövés volt,és egy ember lehetett géppuskás,ez én votlam fegyver ereje meg pontossága miatt,de inkább én is egyeslövést használtam
viszafele meg elhoztak kocsival,annak nagyon örültem,mert volánbusz nem tudom hogy jár visza,jah és a vonat is 7:35-kor indult 8 hlyett,szerencse,hogy reggel megnéztem mikor is indul,aztán nagy sietve elértem,szerencsére minden megállónál megállt:D örültem,hogy jó helyen szállok le