29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Mike at home
    pontosan értettem, hogy hogy értetted :)))
  • degenerator
    jónak tűnik, csak teljesen nem takarja el az embert, látják a lábakat, kilógó részeket, és egy értelmes ellen alapból elkezd lőni, ha meglátja.
  • SG rock
    jajj, úgy értettem, hogy közületek csinált-e már vki ilyet. :D sztem nagyon jól néz ki és nem is nehéz.
  • Mike
    tud
    ez a videón is nagyon jól látszik :)
  • SG rock
    És van neki egy első része, hogy a masszát, hogy csinálod bele. Azt egy srác le is fordította hozzászólásokban. Majd csinálok párat, jó lesz airsoftra:D.
  • SG rock
    Tud vki ilyen smoke granade-et csinálni? Király szerintem.
  • SG rock
    Jahh, azthittem az előtted író Dummyboy üzenetére válaszoltál :D.
  • merACE
    Az amit agysebész hibának vélt a gb az nem hiba. Ilyen a Marui box is.
  • DannyL
    tömör gyönyör :D
  • DannyL
  • Punker
    http://www.bandofboars.atw.hu/Kart_M14_EBR.doc
  • degenerator
    hát eddig a legtöbb úgy 4000 lehetett, de akkor 50es sorozatokkal ellenszélben, csak azér fogyott ennyi.
  • Mike at home
    jó, te nem az átlagkezdő vagy
    amúgy egy játékon ellőttél már 6000 bb-t?
  • degenerator
    3300assal simán előhetsz annyit. és kezdőként alapból 10ezer bb-vel mentem 3300as nimh akksival első game-re.
  • Mike at home
    kezdőnél mióta van két akksi?
  • bardocz
    el lehet:-)
  • Mike at home
    na de egy játékon 6000 golyót biztos nem lősz el, kezdőként sem
  • Punker
    ha kiismered a játékot és a fegyvered rögtön kevesebb BB fogy
  • DummyBoy
    Nono .. kezdőként ember és játékfüggő ... anno volt olyan hogy egy nap 1,5-2k bogyót is ellőttem ... utánna meg 2-300-at ...pedig ugyanolyan game volt ... csak máshogy hozta a helyzet ...
  • Mike at home
    elég fircsán is néztél ki, amikor kiszáltál a kocsiból, most már tudom is, hogy miért :D
  • bardocz
    miért,ha marad nem kell következő játék előtt boltba menni:-)
  • Mike at home
    no az meg felesleges
  • DannyL
    Ha nem biciklis gatyában jössz játszani, akkor elég nehéz úgy meglőni, hogy megüsse a gatyát annyira, hogy fájjon. Kivéve ha fél kilós golyóid vannak és úgy járkálsz mint TriplaX.
  • degenerator
    engem nem egyszer találtak el ott 400+al, de soha nem éreztem. honvédségi téli gyakorlóban szoktam lenni.
  • bardocz
    nálam addig sem jutott:)
  • fujicu
    Szóval senki nem védi, gondolati szinten megrekedt a folyamat ? :)
  • fujicu
    És mind használt ?
  • Punker
    szuszpenzor? zacsin még nem lőttek de 1x-2x télen már gondolkoztam rajta mert mikor lefekszel a földre akkor kissé hideg :)
  • DannyL
    Én 13 alsógatyát szoktam felvenni. Fontos, hogy ne 12 legyen!!!
  • fujicu
    Srácok ti a herevédelmet hogy oldjátok meg ?
    Elég kellemetlen ha 400 fps-el zacskónlőnek.
  • VRSDM
    hát ha épp ráérnek a kötött+változhat bármikor+idióta munkabeosztás végett akkor vagy játszanak vagy építenek :P
  • bardocz
    raklapokból van öszerakva,de azt mondta ogre,hogy majd meg aakrják az alját átlőhetetlenre csinálni,amúgy a páylától a parkoló fele van,talán legjobban védhető hely a pályán,jól ki lehet belőle lőni,és nehéz elfoglalni:)

és ezt majd meg akarják csinálni emeletesre,amiről majdnem egész pálya belátható(najó,nem az egész,de nagyon nagy terület),kiváncsi vagyok mikorra lesz készen,azért volt most vasárnap a játék,mert szombaton ezt építették
  • VRSDM
    hm. kom központ :) majd megnézem ha arra járok legközelebb..
    speed-pályától melyik irányban oldalra? az út felé? vagy a nagyobb erdő felé felfelé?

miféle szerkezet? miből van?
  • bardocz
    kb. 30 ember jött ösze,volt két csapat,az egyik a vanguard volt,így ők 4 vagy 5 emberrel többen voltak(13 vs 17/18),ezért kaptunk életet
    úgy volt most a játék,hogy minden rajban volt medic(3 raj volt nálunk),akinél minden emberre volt 2 karszalag,a karszalagot meg x-ért kellett venni bázison,amiket ugyan úgy küldetésekkel lehetett szerezni,meg lehetett találni.
    ha meghalt a medic mindenki ment visza éledni,már nem emlékszek hány x-ért,de aszem minuszban zártuk a játékot,és vanguard nyert
    amúgy nagyon jó jték volt,egy szájkarate volt,de az is kézfogással meg bocsánatkéréssel zárult,mindenki nagyon korrekt volt,jobb volt mint előző ilyen szempontból

jah és épült egy új rész,komunikációs központ a neve,a szimetrikus pálya mellett van,nagyon brutál módon lehet védeni:D kb 15-20 percig ketten védtük 10 ember ellen,mert a rajunkból 2 ember elment segíteni a falut elfoglalni,de sajnos egy idő után sikerült kiszedniük minket,de hősiesen ellenáltunk :-)

aztán jték végén meg kellett érinteni ellenfél zászlóját 10x-ért vagy 15,na mi ott bementünk központba,és ott védtük 4-en+Ogre kb fél órán keresztül,volt hogy nagyon megzáporoztak minket:D

ami még új volt,az a töltény,mindenki vitt 4db 300-as tölténycsomagot,amiket külön zacskókban rejtettek el,és azt is keresni kellett,de mi rajunkban ha jól emlékszem senki nem küzdött töltényhiánnyal,eleve egyeslövés volt,és egy ember lehetett géppuskás,ez én votlam fegyver ereje meg pontossága miatt,de inkább én is egyeslövést használtam

viszafele meg elhoztak kocsival,annak nagyon örültem,mert volánbusz nem tudom hogy jár visza,jah és a vonat is 7:35-kor indult 8 hlyett,szerencse,hogy reggel megnéztem mikor is indul,aztán nagy sietve elértem,szerencsére minden megállónál megállt:D örültem,hogy jó helyen szállok le
  • VRSDM
    milyen volt a múltkori bényei? mesélhetnél.
  • bardocz
    ha tudok lehet lemegyek következőre,azon a napon 3 játék van szervezve,jól el van baszva,hívtak már egy máskra,ahol még nem vloltam,lehet azt kéne megnézni,hogy lássak valami új pályát :-)
  • Arcor
    800x2=1600
  • SG rock
    Igazad is van, veszel egy 6000-es üveg Blaster-t és királyság!
  • SG rock
    Olyan büszke vok magamra, hogy a neoprén arcvédőmre csináltam fém hálóból egykis protektort, és kurvajól néz ki :). Majd ha lesz akksi fényképezőbe teszek be képet :D.
  • Arcor
    Én pedig csak a duplájával indulok Verpelétre. Remélem kitart majd.