border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Na ja ... piros csapat - kék csapat: 0-1

Visszavágó túlélők hiányában elmarad :)

Egy amcsi site-on olvastam, hogy a srácok kimentek egy közeli erdőbe 2-en kipróbálni az új AS cuccaikat, és egyszer csak látták, hogy elhúz 1-2 rendőr kopter felettük ... tök tetszett nekik ... amikor meg mentek ki az erdőből, már nem volt olyan vicces, mert a kopterek őket keresték, és kivonult velük a fél megyei kapitányság is állig felfegyverezve, mert a szomszéd Mari néni látta őket fegyveresen gyakorlatozni az erdőben ...

És mákjuk volt ...

Mi anno Paintballoztunk egy közeli erdőben a gátoldal mellett ... túszszabadításos akció, a túsz szerepét egy gumihölgy játszotta :)

Nagyban menekítem a kisasszont de biztonsági okokből kicsit el kellett rejtőznünk egy bokor alá (Nemröhög,nemhazudok :) ) mert épp jött a féll terrorista csapat ... kimászok az erdő mellé, majd kiugrottam a bokorból, szorosan magamhoz szorítva a guminőt, ekkor látom, hogy a gát tetején 2 család épp sétál, anyukák gyorsan a kislányaik szeme elé kapják a kezüket, apukák idétlenül vigyorognak ... nekem meg a guminő miatt nem láccik a kezemben a pityu ...

Nem bántam, hogy maszk volt a fejemen ...