29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#11890 ez az igazi álca, mennyi embert megtévesztett. -
#11889 Dummyboy:Eltom képzelni családapák vihogását.Elhajintod marist és elordítod magad kezet fel:D:D:D
Punker én is azthittem vad kan vagy:/ -
#11888 jó nagy balfasz lehet -
#11887 az lépcsősben 180FT :D -
the1gabor #11886 egyébként igazad van.... -
#11885 na mindegy, odaadtma az apámnak, elviszi a kocsmába, haverja két fröccsér megcsinálja:) -
#11884 ha kiesik, max visszarakom, csak újra tudjam használni, az a lényeg. max gyakorlójátékra lenne. -
#11883 szerintem inkább vegyél egy full fémet,szigszalag nem hsizem,hogy hoszutávon jó lenne,főleg ha ugrálsz meg rohansz vele -
MuldR #11882 Akkor milyet rohogtetek volna, ha egy lepattano BB kibassza a szamat, es egy eletre megvakul! Hahaha. A hulye haverod elete vegeig fizette volna neki a karpotlast! Hahaha. Ja es meg metetek volna az igazgatohoz, szulokhoz, fokuszba+ rendorseg.
Kar hogy mindenkinek eladjak az AS fegyokat :( -
#11881 Kitöröltem amit írtam ... maradjon annyi: no comment ... :( -
#11880 idióta. -
#11879 amit beakasztasz, a cső vége felőli részen, hogy ne csússzon ki a fegyver.
punker, azt mondod, szixalag elég rá? -
mstummer #11878 Na ezért nem szabad kis suttyók kezébe fegyvert adni. Ezért a korhatár...stb. -
the1gabor #11877 jol tetted... én is fostam (Ő hejett is).
Volt ojan feladat hogy katonaruhában kell megjelenni ahoz jo lett volna csak meg nincs meg a terepszinü ruha...
Bár öszintén az télleg vicces volt mikor egy másik osszttás kijött tesicuccban, rövidnadrágban, ö meg elkezdte löni a lábát 30 méterröl...
Ijen sprint/térdemelés/kán-kán-t még életemben nem láttam:D:D:D -
#11876 bazmeg...nagy szerencse hoghy semmi baj nem lett belőle,mert minimum a fókuszban szerepeltetek volna ezzel :D (én gondolkoztam rajta,hogy bolondok napjára be kéne vinni,de inkább kihagytam,túl feltünő) -
the1gabor #11875 Az okos haverom bevittem a suliba a M15 ösét. és elkezdte szopatni az osztársakat. (történetesen lábonsorozta öket.) Szerencsére nem volt semmi gáz. Annyi mákja volt hogy semmi tanár nem vette észre...
Igy utolag jot röhögtünk rajta de basszus nagy szopás is lehetett volna... -
#11874 a tár tört el,vagy a fegyverben tört el az alkatrész?amúgy nekem CA ak táram fullfém,de mindenütt -
#11873 szigszalag mindenre jó :) -
#11872 tudom, láttam már pár töröttet..... -
#11871 de javítani lehet valahogy? -
#11870 maga a tár fém. de az akasztó műanyag -
#11869 és classic army -
#11868 AK műanyag tárakasztó? sokat ne remélj, amúgy tipushiba..... -
#11867 ak-47hez való. el is felejtettem leírni. -
#11866 Milyen tár? :) -
#11865 A sorsa neki is az lesz mint az elődjének. :) -
#11864 ma, sozkás szerint az utolsó körben, történt egy kis problémám. kiesett a fegyverből a tár.
letörött a tetejéről az a tartó rész, a cső felőli részen. meg lehet ezt javítani? -
#11863 hehe, csapattársét is most tuningolják 3-ik TM M14 lesz a csapatban, kicsit beváltak :) -
#11862 TM M14 Socom. :) -
#11861 DannyL mi lesz az új project? -
#11860 ránk is hívtak már rendőrséget, még paintball-al anno, fegyverek elő sem kerültek, egy pennymarket(pécel) parkolóban találkozott a brigád és onnan bemelegítő túra gyanánt futottunk fel magára a laktanya helyszínére, kevésbé városi idősebbek meg rendőrt hívtak hogy katonák öltözködnek a bolt előtt és betörés várható, term. a rendőrség megjött, majd kezetfogtunk és mentek a dolgukra. -
#11859 Gondold el hogy nézhettem ki messziről ... szürke munkásgatya, kék katonai kötöttpulcsi, de mindezek telefröcskölve valami fehér szmötyivel (Hálistennek csak fehér bogyó volt ...) , jobbkézben pedig ott "piheg" Maris ...
Te mit reagálnál első körben, ha mész családostul, eccecsak kiugrik egy csávó a bokorból egy guminővel a kezében, nyakig "fehér foltos" ruhában?
(külvárosi, falusias vagy kevésbé urbanizálódott helyeken ezt a fehér foltost másképp is ejtik ...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... szóval nyakig gecis ...
Lehet hogy az idő messzeségében a részletek a homályba vesznek, de nem olyan sok ... (Ez volt az ominózus, magyaraszfaltos pb, szóval emlékezetes volt :) ) ... -
#11858 nem volt játék csak építkezés, de ezt majd lehet keresgélni mire meglátod amit meg kéne már tuti lőtávban vagy :) -
#11857 ilyen nincs vazze...vald be hogy tuloztal -
#11856 Na ja ... piros csapat - kék csapat: 0-1
Visszavágó túlélők hiányában elmarad :)
Egy amcsi site-on olvastam, hogy a srácok kimentek egy közeli erdőbe 2-en kipróbálni az új AS cuccaikat, és egyszer csak látták, hogy elhúz 1-2 rendőr kopter felettük ... tök tetszett nekik ... amikor meg mentek ki az erdőből, már nem volt olyan vicces, mert a kopterek őket keresték, és kivonult velük a fél megyei kapitányság is állig felfegyverezve, mert a szomszéd Mari néni látta őket fegyveresen gyakorlatozni az erdőben ...
És mákjuk volt ...
Mi anno Paintballoztunk egy közeli erdőben a gátoldal mellett ... túszszabadításos akció, a túsz szerepét egy gumihölgy játszotta :)
Nagyban menekítem a kisasszont de biztonsági okokből kicsit el kellett rejtőznünk egy bokor alá (Nemröhög,nemhazudok :) ) mert épp jött a féll terrorista csapat ... kimászok az erdő mellé, majd kiugrottam a bokorból, szorosan magamhoz szorítva a guminőt, ekkor látom, hogy a gát tetején 2 család épp sétál, anyukák gyorsan a kislányaik szeme elé kapják a kezüket, apukák idétlenül vigyorognak ... nekem meg a guminő miatt nem láccik a kezemben a pityu ...
Nem bántam, hogy maszk volt a fejemen ... -
praksi #11855 a durva az lenne, ha a kiérkező kommandósokról azt hinnék, hogy biztos a kék csapat, és tüzet nyitnának rájuk :-D -
#11854 :D -
#11853 Mekkora poén lehetne belőlle ... szegény Punkerék elmennek kábszereslabort építeni, törekedve az élethűségre + egy kis levezetőjátékra felkészülve persze fullfelszereléssel, és mikorra végeznének, valami mánki a nyakukbarendelné a bóbitásautókat ...
8-10 állig felfegyverzett "terrrorpista" próbálja egy erőben elrejtett kábszereslabor közepén elmagyarázni Kovács 2. Béla tizedesnek, hogy "Ehhh ... mi csak szórakozásból csináljuk ... ez csak játék ... " -
praksi #11852 tudok adni pár kémcsövet meg lombikot :-D -
#11851 fasza volt igy koran reggel