Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DannyL
Külföldi rendelés?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

bardocz
az a baj,hogy boyit sehol sem találtam leírással magyar oldalon eddig:S
amúgy én m4a1 ak-47 ak-74 esetleg mp5-be gondolkozok
DannyL
Hát én nem vennék mûanyag CA-t. Gondolom azért dobták piacra ezt a sorozatot, hogy valahogyan megpróbáljanak versenyezni a kínai gyártókkal. Biztos jó, de nekem illúzióromboló. Én is inkább egy full fém Boyi-t vennék, ha már M4 vagy M16.

Bexter
Ennyi pénzért már akkor egy fém boyi-t

http://bexter.hu Szép Fényeket!

DannyL
A fix tusnak annyi elõnye van, hogy lehet bele tenni nagy cellás akksit, amik azért sokkal jobban bírják a strapát. Viszont nekem nem tetszett, így carbine-t vettem. :) És külsõ akksitartóban van most a nagy cellás akksi rajta.

De osztom a többiek véleményét, hogy pénz összeszed, boltba bemegy, kipróbál, megölel, megszeretget és ha visszakacsint akkor megvesz. :)))

bardocz
ez milyen fegyver lehet?azon kívül,hogy mûanyag testû :D mert nem egy drága darab
degenerator
azt tudom, hogy van, láttam, még mg42st is valahol. de m160as nehéz aknavetõt nem hiszem, hogy gyártanának:)

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
helyileg ismerõstöl, de pl tudom, hogy szombathelyen, a belvárosi piacon lehet érdekességeket venni.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ööö, igaz :-)))
na, szóval tömeget lehet állítani rajta

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

dronkZero
:D
Gondolom csak elírtad, és a tömeget állítod be a mûszeren, nem a sebességet... :)

Bár végülis, ha tényleg ilyen, és fénysebességhez közeli sebességet állítasz be, akkor a tömeg is változik... :D

Bocs, csak kötexem, de ezt nem tudtam kihagyni... :P

Egyébként nagyjából fölösleges pénzkidobás szerintem, hacsak nem fordul meg havonta nálad jónéhány fegyver... Tuning után, meg kb félévente egyszer van értelme kronózni egy fegyvert, arra meg nem éri meg az árát.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

a sportlövõk használnak olyan kronót, amin be kell állítani a lövedék sebességét, és az alapján mér energiát. asszem olyan 18 ezer pénz körül van, még gondoltam is rá, h veszek egyet privátba :-)

Mersant
meg ez a kinai is tudja...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mersant
van ilyen...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

dronkZero
Hm, ja, annyira idétlennek tartom, hogy a fegyverek erõsségét egy _sebesség_ értékkel jellemzik... Sokkal jobb képet adna egy jouleban lévõ érték, nem hiszem, hogy olyan rohadt bonyolult lenne olyan kronókat gyártani, amin be lehet állítani a golyó súlyát is, és aztán energiát számoljon, írjon ki...

Na mindegy, sajnos nem fogom tudni megváltoztatni a világot... :)

dronkZero
Ja, igen, és ha a típus megvan, _mindenképp_ menj ki játékra, vagy be egy boltba, hogy megtapizd, kipróbáld, hogy _tényleg_ azt akarod-e.

dronkZero
Nagyon nyomatékosan javaslom, hogy _ne_ a mi javaslataink alapján válassz magadnak fegyvert.

Keresd meg azt a típust, ami _neked_ a legjobban tetszik, majd ezután keress egy olyan gyártót, ami ár/minõség alapján _neked_ a legjobban megfelel.

Én tuti, hogy meg is õrültem volna, ha hagyom magam rábeszélni valami fegyverre, ami aztán nem tetszik. Így legalább csak magamat hibáztathatom... :) (Mondom ezt úgy, hogy azért hagytam magam, hogy MuldR lebeszéljen a vietnámi M16 változatról :) )

Minden típusnak vannak elõnyei is, hátrányai is, olyan fegyvert válassz, ami szerinted a legjobb lesz. A betolható válltámaszos rövidebb (tud lenni), de spec nekem kényelmetlen betolva, és nem lehet beletenni nagy akksit. Rövidebb a csöve, tehát maxra tuningolva nem fogsz belõle snipert építeni... :) (nem hiszem, hogy ez cél lenne, de ki tudja.) A fix tusosba belefér a nagy akksi, de szerintem ahhoz hosszú csõ illik, nem túl szép. (Szigorúan szvsz)

Ha most rábeszélünk egy rövidcsövû, CQB fegyverre, ami aztán gyengének bizonyul kinn, akkor örülni fogsz? Vagy fordítva, ha hosszúcsövûre beszélünk rá, amivel aztán megszenvedsz épületben?

Válassz típust, mondj árat, amit rá akarsz szánni, aztán adunk tippet, hogy melyik gyártótól vedd.

Szerintem.

Punker
teljesen rosszul közelíted meg a kérdést, elsõ hogy neked melyik tetszik, melyik kényelmesebb, ha nem áll kézre akkor lehet bármilyen jó is szívni fogsz vele.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Adi
legalábbis egy kezdõnek? illetve melyik használható jobban?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Punker
meg az a 25 FPS eltérés se túl precíz dologra utal + a hangját furcsállom.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
hát szerintem ebben 12-es BB volt.

újabb õrült kínai fegyver: 500 fps..

link

Adi
melyik a jobb?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

dronkZero
Inokatsu is gyárt M60-at, több félét is.

van M60-ból airsoft változat, asszem a TOP gyártja:

a spring fegyvereket minden lövés elõtt fel kell húzni.

a drága egyenruha meg bolt és áru kérdése, nekem a BDU-m 7200 ft volt zubbony és nadrág együtt. magyar gyakorló esetén 10 ezer fölött lett vona

világos, már értem! köszi :-)
azért gondoltam elõször egy ilyen tuningra, mert a csapatban egy AK Betánál megcsinálta az egyik srác, és nála mûködik; bár lehet hogy nála valahol máshol szökik a levegõ.
rugót nem szeretnék cserélni, mert az elõagyban lévõ akksi nem fogja tudni felhúzni, másrészt ezt hagyom majd épületharcra. majd a következõn húzok egy kicsit :-)

bardocz
köszi!

#7445:pl azok pont jók:)
DannyL
A Carbine betolható tussal van szerelve, az SR16-nak fix stockja van.

DannyL
Ez a lista a Systema rugókat tartalmazza M90-tõl M180-ig. Egy M4-esbe reális esetben max M120-at szoktak beletuszkolni és azzal cirak 400 FPS lesz a teljesítménye, ami a táblázatból is kiderül, hogy kb. 1.5J.

Mersant
a fegyvereket annor M90, M100-as rugoval szereltek, most a kinaiak mar M110-el nyomjak talan meg M120-al is. ez a rugo erosseget jelenti.tehat ha megnezed a tablazatot latod hogy AEGet max 430 Fps-ig hasznalhatsz sorozatlovessel, azaz max M130-as rugot tehetsz bele. de persze sokmindentol fugg miylen eros lesz a fegyvered, tomites, csoatmero stb. szal ne merdemes M130-as rugot betenni, meg gyartonkent valtozik a rugo ereje. sok-sok utanaolvasassal okosabbak lesztek...

Adi
piacokon? pl? te helyileg hol vetted?

Adi
a carbine a CQB(azt láttom, h kisebb vagy úgy nem is tom.. más) illetve az SR16 között mi a különbség?

degenerator
kérdés: a spring pisztolyokat minden lövés után fel kell húzni, vagy úgy mûködnek, mint a félautomaták?

degenerator
Classic Army AEG; SLR105 A1 Para (Steel Version)

pl ez 27ezerrel olcsóbb a nowar.hu-n

degenerator
egyébként a lista tényleg nem tudom micsoda. majd az itteni szakik megmondják.

degenerator
ruhákat vehetsz drága pénzér boltban, de ha szovjet/orosz jellegût akarsz, piacokon, vagy turkálókban (bár ott nato szabványok is elõ szoktak fordulni, 500-2000 ft-s összegekért)
egyébként én is most veszem meg a fegyverem, nowar.hu a legszimpatikusabb.

Adi
akkor ez a lista nem tom mi!:)
viszont nem tudom, h most akkor vegyek e egy M4-est illetve hol vegyem? Ezt ezt az üzletet ajánlotta egyik oszt. társam azt mondja elég korrektek.
illetve ruhákat ti hol vesztek? mert itt a keleti fronton nem bõvelkednek benne!:)

degenerator
az gondolom M60as akart lenni.
mert nem hiszem, hogy ilyenbõl gyártanak airsoftot:)

M90 pedig így néz ki.

degenerator

Adi
fenébe.. csak azt nem tom, h az M4-es hány Joule?!
mert softair-en van egy táblázat, abba benne van, h M160 pl. már csak kint használható! mondjuk ez a M160 fogalmam sincs mi?:) se a m90-rõl:D:D

Punker
nekem G3-SG1, MP5k-PDW, és USP van.

Adi
neked mid is van? AK47?

Punker
M4 kisebb, ha erdõ és épület is akkor az, esetleg G36.

28 vs 31. Ízlés és pofon szerintem, ha jól tudom a 31-es az erõsebb, kinézetre modernebb és/viszont egy kicsit nagyobb is. Ismerõsök között több embernek is van, mindenkinek nagyon tetszik.

Szerintem inkább a 31-es, mert tuning nélkül is tökéletesen erõs (350 fps körül), a 28-as kicsit gyengécske, csak kb 280 fps.

Külcsínyre nekem a Cyma AK-k jobban bejönnek mint a JG által csináltak (realisztikusabb), belsõrõl nem tok nyilatkozni.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Adi
Mp5? G36??
vmi olyasmit szeretnék ami arany közép út:)
vagy az m4 kisebb, mint a m16-os?

Punker
viszont sisakkal sokkal könnyebben párásodik, szerintem 1 kalap bõven elég.

Fejlövésbe nem halsz bele, nem vészes de egy sisak jól jöhet, a PASGT "Fritz" ABS-bõl való rohambili olcsó (külföldrõl), közkedvelt és jól is néz ki.

Igazából két dologra jó : egyszerûbb lehet gondolom a susnyásban vele, másrészt 1x meglöttek homlokon egy 450 fps-es cuccal, viszonylag messzrõl, na az nem volt jó.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

bardocz
m16 épletbe azért nem jó válaztás mert nagyon hoszú,inkább egy rövidebb fegyver jó épületbe
öregharcsa
sisak??

http://pspfilez.extra.hu/

Adi
viszont akkor már lehet vennék egy ilyesmit:
M16A4
Nem tudom, nekem vhogy nem tetszik a AK!:D Tudom közkedvelt de én mikor call of duty-t tolom vagy mást akkor is M16-ot favorizálom:).. tetszik a külseje!:D
Na de amit nem tudok, h egy ilyenel egyáltalán tolhatom épületbe? Ügye a Joule miatt!
Másik kérdésem: védõszemüveg és a maszk! Abból miett? Mert szemem világát nem szeretném elvesziteni vmi szar márka miatt!:)
egyik tesztben azt írják ez jó: Perspecta FL250
meg Lux Optical Hublux - viszont ilyet nem láttam sehol.. :(
viszont ha van szemüveg és maszkom akkor homlokom még mindig szabad és azzér elég szar érzés lenne ha shotival fejbe lönek homlokon. Ti a fejeteket mivel véditek?

Az a baj, hogy tul nagy tomegu levegot tol. Arra a kovetkeztetesre jutottunk, hogy a rugo az elejen lassabb lehet, es utana gyorsul be. Azert van a vagas, hogy akkor kezdje el a levegot tolni, amikor a leggyorsabb a rugo. Ha elobb kezdi, akkor a levego mennyiseg csak kiloki a BB-t a csovon, es mire a nagyobb legtomeg jonne, a BB mar nincs a csobe. Hasonlo okokbol szoktak a hosszabb csovu, tuningolt AEGekbe a nehezebb BBt rakni, mert a 0.20ast csak kiloki a csovon, mig egy 0.28-as fel tud venni valami normalis mennyisegu energiat.

Hulyen hangzik, de mi ezt logikaztuk ki, a tuning utani teljesitmenycsokkenesbol.
Ha MP5be tuningot akarsz, MP5 bore up hengert/hengerfejet, pistont vegyel. Az is nagyobb legtomeget tol, de ahhoz a csohosszhoz van optimalizalva, igy erezheto is lesz a hatas. Pl M4 boreup szet-el (ami ugyanugy vagott) M120S rugoval 420 FPS!

Kinai AEG: AKteren nem vagyok otthon, melyiket eri meg, de M4bol a BOYI-k nagyon jok. Tobb is van a csapatba es szuperul mukodnek.

Hello Kittys AEG musthave! Hol lehet kapni? :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer