border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Fuu bazeeg kivagyok!

Kintvoltam a paintball/airsoft palyan a repuloter mogott..cirka 30km-es bringatura 60%-ban folduton...de meg milyen folduton....
    Keszvagyok ugyelfaradtam...persze ebben benne van az hogy visszafele hajtani kellett mert jott a zuhe...szal tekertem is amig savva nem valt a verem :D
    Most kajaltam es fujtam ki magam es a zuhe elengedte magat...az hogy "mintha dezsabol ontenek" lekicsinylo ennek a nyari esonek ami most elerte Kecsot! Ugyesik hogy kinezek az ablakon es 10metert latok aztan szurke minden!

Nah de a lenyeg a Beretta:

-Kellemeset csalodtam! Kevesebbre szamitottam! A hozzadott gyari 0.20-asbol is vittem ki es egy nagymarek 0.23-asbol is! A gyarival cirka 40-50 lepesig viszintesen repul, utana konyul le a ropalya (nem tudom mekkorat lepek..de 190 centi vagyok), a 23-assal meg +10 lepes saccolasom szerint.
    Ami meg meglepobb az az hogy a gaz fogyasaval a tarbol nem csokken a lotav, csak a szanvisszarugas ereje/sebessege(minimalisan erezheto ez utobbi) csokken! Van egy szelep benne ami a vegen ha nincs meg egy adott nyomas (szvsz a loveshez szukseges), elengedi a vegen a gazt a tarbol. 1 toltessel 2-2,5 tarnyi loheto ki*! 1 tar 24db BB! Szal ha az ember vesz hozza meg 1, max 2db plusztarat akkor tobb mint eleg masodlagos fegyvernek! (sot szvsz masodlagosnak untig eleg 1 tarral is!!)
    Cirka 15 meterrol atuti a kartondobozt (amire a cellapot raktam). 1-2 meterrol a doboz hatlapjan is kijon a BB! Tehat a 300fps valosnak tunik igy nekem! (softair foruman merte egy hozzaszolo muszerrel es o is a gyari ertek korulit kapta szal azt mondom hogy 99%!!)

*Hozza kell tennem hogy csak Cybergun palackot (400ml) tudtam venni ott hozza, es olvasva a tapasztalatokat komolyabb HFC vagy ISC green gazzal nagyobb ero es lotav erheto el! ISC-bol szeretnek venni majd 1000-2000ml-set...

Szal ha lesz energiam es nem kell meg mindig a le-lenyugvo pulzusommal gondolkoznom majd irok egy szosszenetet Neuro nektek a lapra!