29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    link leírás vagy valami? szerinted az összeset fegyvert ismerjük? hány éves vagy te 18 év alatt szülői aláírás nélkül nem is mehetsz a pálya közelébe :)
  • Pistike 007
    ASG, M47B1 HW shotgun <--- Ez szerintetek milyen?
  • Pistike 007
  • Punker
    ami tetszik és van rá pénzed.
  • Pistike 007
    De könyi mondjátok meg hogy szerintetek mivel kezdjek!
  • Seaweed
    jah ok
  • Glpetyus

Igen,arra,...hogy kb úgy mükszik mint egy co2-es.
  • Seaweed
    A Beretta 92-es 9mm-es. Vagy te a 4.5-os CO2-es Berettara gondoltal?!
  • Glpetyus
    :o
    Túlképp' egy Co-s pisztoly,ami bb-t lő a 4.5 mm-es helyett :o
    Fasza lehet
  • Seaweed
    Az lovi ki a BB-t is es parhuzamosan a szant hatramozgatja, ami visszauton betolti a kov BB-t a cso elejebe...mint az igazi..
  • Glpetyus
    Még tesztelgesd,azt majd megírod :)

Amatőr kérdés : a gáz azért kell bele,hogy a szánt mozgassa,vagy az sűrit is?
  • Glpetyus
  • Seaweed
    Enmeg gondoltam nekiallok oszt megirom a tesztet de sehogy se allnak ossze a fejemben a mondatok....valahogy nem vagyok most formaban..nah majd holnap vagy utana talan...
  • Seaweed
    Jah ertem.
  • Glpetyus
    bővebb infó
  • Pistike 007
    Sziasztok...
  • Glpetyus

Najó,ha sportra kéne',Maruit vennék,csak ugyebár az 10x annyiba fáj,meg nem is sportra kell :p
  • Punker
    hát ezt én pont azért nem vettem meg mert dísz kategória, és én használnám is :)
  • Pistike 007
    Látom senkinek se van MSN-je
  • Glpetyus
    ezni :)
    [G-36 fan]
  • Glpetyus
    Jó az 8-9 évnek is :S
  • Glpetyus
    Ja,egyébként van régről' egy ilyen rugós pisztolyom (most vagy KFC,vagy KSC márkájú),kb 6 éve vettem 1500-é' egy makettbörzén :)
    Full müanyag,csak a cső alu,de az úgy lő,"mint az állat" :)
    Marha erős :o
  • Punker
    milyen csúzli ez?
  • Glpetyus
    Hát én teljesen megvagyok vele elégedve,arra amire nekem kell -a polcra,dísznek- kiváló :)
    Szebb,jobban kidolgozott,mint vártam,elég masszív,és kényelmes,súlyra közel 2 kiló.
    Rögtön szét is szedtem :),mivel egy olcsó fajta (DE gyártmány),így lötyögött benne rajta pár dolog (az aksi,és a súly a markolatban),azokat megcsináltam.

Persze azért löttem is kb 10 töltényt,na azt inkább hagyjuk is,elég mókás az ereje,de majd belerakok egy minőségi csövet (merthogy gyárilag csak a fele hosszúságában alu,onnan meg müanyag...),bár mondom: lőni én úgysem fogok vele túl sokat :)
    Szal' amire nekem kellett,arra teljesen megfelelő :)

• Pistike 007
    Valakinek van MSN-je?
  • Pistike 007
    Oksa, köszi. Majd még biztos dörömbölök.
  • Doma #1133
    Először is mindenképpen olyan fegyvert vegyél ami fém gearbox-os.
    Nem árt ha az ereje minimum 0,8 Joule. Ha megengedheted magadnak a felső kategóriás AEGeket akkor javasolnék: Classic Army, Tokio-Marui, G&P, ICS termékeket.
    Olcsobb kategóriában érdemes körülnézni nemzetközi fórumokon az adott gyártó típusával kapcsolatban.
    Itthon a kínai CYMA és Well fegyverek elég elterjedtek, ezek az olcsóbb árkategória képviselői és sok pozitív visszajelzést hallani róluk!
  • Seaweed
    ..es ea tied?! mi van vele? semmi velemeny vagy valami?!
  • Glpetyus
  • Pistike 007
    Császtok! Nagyon érdekel engem ez az airsoft, és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek milyen típussal kezdjek? (Előre is bocsi a nagyon kezdő kérdésekért)
  • neuro
  • Seaweed
    Fuu bazeeg kivagyok!

Kintvoltam a paintball/airsoft palyan a repuloter mogott..cirka 30km-es bringatura 60%-ban folduton...de meg milyen folduton....
    Keszvagyok ugyelfaradtam...persze ebben benne van az hogy visszafele hajtani kellett mert jott a zuhe...szal tekertem is amig savva nem valt a verem :D
    Most kajaltam es fujtam ki magam es a zuhe elengedte magat...az hogy "mintha dezsabol ontenek" lekicsinylo ennek a nyari esonek ami most elerte Kecsot! Ugyesik hogy kinezek az ablakon es 10metert latok aztan szurke minden!

Nah de a lenyeg a Beretta:

-Kellemeset csalodtam! Kevesebbre szamitottam! A hozzadott gyari 0.20-asbol is vittem ki es egy nagymarek 0.23-asbol is! A gyarival cirka 40-50 lepesig viszintesen repul, utana konyul le a ropalya (nem tudom mekkorat lepek..de 190 centi vagyok), a 23-assal meg +10 lepes saccolasom szerint.
    Ami meg meglepobb az az hogy a gaz fogyasaval a tarbol nem csokken a lotav, csak a szanvisszarugas ereje/sebessege(minimalisan erezheto ez utobbi) csokken! Van egy szelep benne ami a vegen ha nincs meg egy adott nyomas (szvsz a loveshez szukseges), elengedi a vegen a gazt a tarbol. 1 toltessel 2-2,5 tarnyi loheto ki*! 1 tar 24db BB! Szal ha az ember vesz hozza meg 1, max 2db plusztarat akkor tobb mint eleg masodlagos fegyvernek! (sot szvsz masodlagosnak untig eleg 1 tarral is!!)
    Cirka 15 meterrol atuti a kartondobozt (amire a cellapot raktam). 1-2 meterrol a doboz hatlapjan is kijon a BB! Tehat a 300fps valosnak tunik igy nekem! (softair foruman merte egy hozzaszolo muszerrel es o is a gyari ertek korulit kapta szal azt mondom hogy 99%!!)

*Hozza kell tennem hogy csak Cybergun palackot (400ml) tudtam venni ott hozza, es olvasva a tapasztalatokat komolyabb HFC vagy ISC green gazzal nagyobb ero es lotav erheto el! ISC-bol szeretnek venni majd 1000-2000ml-set...

Szal ha lesz energiam es nem kell meg mindig a le-lenyugvo pulzusommal gondolkoznom majd irok egy szosszenetet Neuro nektek a lapra!
  • Seaweed
    Nah jah..szerencsere a kinalat jo nagy az airsoft cuccok kozt a vilagon...en is ennek orulok ;))
  • Seaweed
    Alltalaban minden szallitas enyibe kerul....nekem a hollandoktol jott meter-szer meteres bazi nagy dobozom is enyibe kerult....(persze futarral, biztositva)...ennel olcsobb az unioban csak a foldi postai szallitas ami sok esetben nem is megy magyarorszagra mar (ezek olyan 10-18€ szoktak lenni atlag)..
  • Punker
    nézzük folyamatosan, nem az árakkal van a baj hanem hogy nincs az ami tetszik :)
  • Seaweed
    Nezzetek szet a nowar.hu-n is! feltettek mar par Airsoft cuccot! ...es normaliasak is! irtam neki epito jellegu kritikat es joil fogadtak, raadasul nem zarkoztak el a termekbovitestol sem ,es szvsz jo araik vannak!
  • Punker
    ezért kell keresgélni :)
  • BADE
    nekem múltkor 1kg alatti cuccra 10k-t akartak felszámolni és az olaszból jött volna
  • Doma #1121
    Pont a 44eshez hasonlítottam én is az áraikat, pl egy GP m4a1 120e helyett 60-65e ami azért valljuk be őszintén nem elhanyagolandó. Árkülönbségből bőven vehetsz magandak még egy pisztolyt is vagy mindenféle kiegeket :D
  • Glpetyus
    Nem is néz ki rosszúl :o