border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• praksi
    az egyik srác segítségével rendeltem (dombornyomott kártya, satöbbi), bemásolom az ő levelét (az előzménye annyi, h megkérdeztem hogy merre jár a fegyver)

"zia!
    Már én is idegeskedtem miatta!!!
    Azt hittem már, hogy eltűnt az országba kerülése után. Hong-Kongtól a "határig"
    tudtam követni az útját a csomagszám és a Hong-Kong post office web site-on
    keresztül.
    Már február 18-án be jött az országba, de azóta semmi hírt nem kaptam, se egy
    értesítőt, se semmit. Ezért aztán tegnap reggel felhívtam a Postát, és
    érdeklődtem a csomag sorsa felől. A csomagszám alapján szerencsére megtalálták.
    Elmondták, hogy az értesítőt még a mult héten, 27.én feladták, amiben értesítenek
    a csomag megérkezéséről, és a szükséges intézkedések megtételéről, úgy, hogy
    minden rendben van, ne idegeskedjek.
    Az érdekes az, hogy miután ezt megbeszéltük velük, hozta a postásunk az
    értesítőt. (Ilyen gyors a Magyar Királyi Posta!!! Hong-Kondban február. 12-éb
    feladták a csomagot, 15-én megérkezett a magyarországi repülőtérre – ugyanis egy
    kis németországi kerülővel jönnek a csomagok, mert ott léptetik be őket az
    Unióba -, és 17 nap kell ahhoz, hogy itt az országon belül egy nyomorult
    értesítést kapjunk arról, hogy meg jött a régen várt csomag! … és még nincs a
    kezünkben! ...az még további pár nap!!! Erre mondta Laci, hogy mi vagyunk a világ
    egyik legnagyobb országa, mert ennyi idő kell ahhoz , hogy egy küldemény egyik
    városból a másikba érkezzen. KISEBB MAGYARORSZÁGOT!!!)
    Nos a lényeg, a vámoláshoz szükséges dokumentumokat azonnal, fax-on, felküldtem
    nekik, és remélem, hogy a csomag a hét végére a kezedben lesz! ...de nem akarom
    elkiabálni!!!
    Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen! ...de a csomagbontás örömét nem
    veszem el tőled, én csak te utánad szeretném látni.
    Üdv: Hery"

mindezt március 4-én kaptam, márc 6-án hozta ki végül a posta