29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    De onnan drága a posta ... most lókosztban gondolkodom, mert ha nem találok olcsóbban, akkor inkább nem eszek pár hónapig, és megpróbálok oroszt szerezni :)
  • DummyBoy
    Az Unikorn az fullextrás csájnaméd AK kiteket csinál, de fegyvert nem rak össze ... csak pár bolt készít belőllük fegyót ... többek közt a Gunner ...

tomekk-nek jó tapasztalata van vele (Kérdeztem, mert nem tudtam eldönteni hogy Unicorn vagy Kalash ...), de valamelyik fórumon olvastam hogy a Gunner Unicorn szériájának elég hulámzó a színvonala ... van ami üt mint a buszkerék, van ami meg el van qrva rendesen ...
  • Punker
    WGC sz@rásig van molle zsebekkel (nekem minden onnan jött)

de pl itthoni boltok is sok OD zsebet tartanak, nekem a régi vipercuccok pl mind nowar-ból jöttek, keleti honlapján is érdemes szétnézzni.
  • Punker
    az is csak X összeghatárig működik.
  • MuldR
    Jo lett. Ugyes vagy :)
  • DummyBoy
    Áááá full volt nagyon :)

Mit össze röhögtem rajta ... a hangulat az átjött rendesen :)

Nnnna kérdés: előbb feldobtam már, de most kicsit pontosítok ...

Szóval keresgetem az oroszhoz hasonló cuccokat, és a chestrig mellett keresgélek mégvalamit ... Molle LBV érdekelne, de nem az ilyen tipusúak:

MOLLE Harness

Hanem ami egy vastagabb övből és vállpántból áll mondjuk ... (Külön-külön is jó lenne ...)

Ilyesmik:

A lényeg az hogy olyan shop érdekelne ahol lehet ilyeneket rendelni + zsebeket ... (Ehobbi is jó lenne, de a szivárvány minden patternjéban van minden amit szeretnék, épp csak OD-ben nincs :( )

Ötlet? Vagy keresgéljek még ...
  • Mike at home
    ja és nyugodt vagyok, kérdezz csak bátran :))
  • Mike at home
    ha ügyvéddel/közjegyzővel irattat külföldi ismerős egy papírt hogy ajándék, abba fix nem kötnek bele
    ha csak ráírja GIFT, még simán
  • MuldR
    Meg mindig ebay.com :)
  • MuldR
    Unicorn Ak milyen? Tenyleg olyan jo, ahogy gunner irja?
  • szurop
    Még valami. Nyugi, csak elmélkedi szeretnék, és találni egy lehetséges megoldást mindjájunknak. Mi van ha magánszemélytől hozatom, és ajándékként. Kapok egy ajándékot, és fizessek érte vámot meg ÁFA-t?
  • Punker
    tetszett? :)
  • Punker
    JG is kiadta a 47s-t
  • degenerator
    azt hittem, már eladták.
  • Mike at home
    hát persze, mi más lenne
  • degenerator
    a posta állami cég még?
  • Mike at home
    erről beszéltem
    nem hiába van nem egy online boltnál feketelistán az ország
    az ukrán posta megbizhatóbb mint a magyar
  • Mike at home
    vám nem így működik
    ha akarják megvámolják, ha akarják nem
    ha akarják ülnek rajta egy hónapot, ha nem akkor 1-2 napot
    de az is lehet, hogy el se jut a vámig, mert ellopják
    Mo egy nagy feket lyuk, eltűnik benne minden, nyomonkövethetetlenül
  • Mike at home
    vagy szuper párátlanító kence, ami atomtámadástól is véd, meg az orrodat is tiszticcsa :))
  • DummyBoy
  • degenerator
    7:02kor az a műanyag kard...:)
  • DummyBoy
    Ottaszmájli ...

Mondjatok nekem olcsó de jó OD (gyk: ződ) webbing system-et pls!
  • degenerator
    elég nagy ember vagyok, ahogy a képen is láthatod, nem tudtam úgy célozni, hogy a vállamon volt a szíj.
  • Bexter
    nálama rekord 1 hét hajokázás 4 hét vám 1 hét magyar posta és utána volt csomagbontás :)
  • Punker
    akkor még viszonylag gyorsan meg volt.
  • praksi
    az egyik srác segítségével rendeltem (dombornyomott kártya, satöbbi), bemásolom az ő levelét (az előzménye annyi, h megkérdeztem hogy merre jár a fegyver)

"zia!
    Már én is idegeskedtem miatta!!!
    Azt hittem már, hogy eltűnt az országba kerülése után. Hong-Kongtól a "határig"
    tudtam követni az útját a csomagszám és a Hong-Kong post office web site-on
    keresztül.
    Már február 18-án be jött az országba, de azóta semmi hírt nem kaptam, se egy
    értesítőt, se semmit. Ezért aztán tegnap reggel felhívtam a Postát, és
    érdeklődtem a csomag sorsa felől. A csomagszám alapján szerencsére megtalálták.
    Elmondták, hogy az értesítőt még a mult héten, 27.én feladták, amiben értesítenek
    a csomag megérkezéséről, és a szükséges intézkedések megtételéről, úgy, hogy
    minden rendben van, ne idegeskedjek.
    Az érdekes az, hogy miután ezt megbeszéltük velük, hozta a postásunk az
    értesítőt. (Ilyen gyors a Magyar Királyi Posta!!! Hong-Kondban február. 12-éb
    feladták a csomagot, 15-én megérkezett a magyarországi repülőtérre – ugyanis egy
    kis németországi kerülővel jönnek a csomagok, mert ott léptetik be őket az
    Unióba -, és 17 nap kell ahhoz, hogy itt az országon belül egy nyomorult
    értesítést kapjunk arról, hogy meg jött a régen várt csomag! … és még nincs a
    kezünkben! ...az még további pár nap!!! Erre mondta Laci, hogy mi vagyunk a világ
    egyik legnagyobb országa, mert ennyi idő kell ahhoz , hogy egy küldemény egyik
    városból a másikba érkezzen. KISEBB MAGYARORSZÁGOT!!!)
    Nos a lényeg, a vámoláshoz szükséges dokumentumokat azonnal, fax-on, felküldtem
    nekik, és remélem, hogy a csomag a hét végére a kezedben lesz! ...de nem akarom
    elkiabálni!!!
    Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen! ...de a csomagbontás örömét nem
    veszem el tőled, én csak te utánad szeretném látni.
    Üdv: Hery"

mindezt március 4-én kaptam, márc 6-án hozta ki végül a posta
  • Bexter
    itt nyugaton akörnyékbeli megyékben kismertek vagyunk. Idővel betörünk a többi köztudatba is, másnem a weblapunkal :D
  • Punker
    az egész procedúra szállítás vám stb.
  • praksi
    mármint mi tartott mennyi ideig?
  • szurop
    Köszi. Egyèbkènt nem èrtem mit hőbölögtök, azèrt van fòrum, hogy lehessen kèrdezni, aki okos vagy annak hiszi magàt az vàlaszol rà, ès hogy meg lehessen vitatni a vàlaszokat.
  • Punker
    JG G3? mennyi ideig tartott?
  • praksi
    semmi különös, ültek rajta egy darabig, aztán végül megjött az értesítés, ÁFA+Vám+Postaköltség és ez egyházi tized megfizetése után végre kihozták; azóta nem lehet levakarni a vigyort a pofámról :-)
  • BEAST #10936
    ja, ertem :)
  • Punker
    én önként mentem CNN-nek, a csapat többi része US volt de nekem az nem volt szimpi.
  • BEAST #10934
    es igy sem mehettel jatekoskent? :o
  • szurop
    Na jólvan, nem erősködök tovább. Még annyi, hogy mi lett az ügy vége?
  • Punker
    meglesz a komplett cuccotok kimentek 5-10 kisebb nagyobb játékra és megismernek, én kb 5 pesti játékon voltam előtte 1,5 év alatt, meg pár vidékin miskolc, kunmadaras.
  • Bexter
    Elöbb utobb ugyis összefutunk egy ilyenen :)
  • praksi
    fegyverszakértői vélemény szerint az AS fegyverek légfegyvernek minősülnek. az én cuccomra is rá volt írva nagy betűkkel h "TOY", úgyanúgy felnyitották, és ültek rajta 3 hetet
  • Punker
    ezt a szervező tudja, ismert korrekt nem kezdő emberek voltak most is csak válogatott emberek, lett volna 200 jelentkező a 100 helyre tuti.