Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papiron 8km táv volt irva meg sok jó, van hogy a 2km-t nyilt terepen nem lehet érteni meg venni az adást.
Ha most vennék rádiót 20 alattiba nem feccolnám pénzem.
Egyik csapat tag ennyiért vett, tisztán lehet érteni mit mond több km távolságból.
Tescos gagyit felejtsd el olyat ne vegyél 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
aki igen, attól kérdezném, h milyet érdemes venni, mire kell figyelni vásárláskor?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
u dont have to listen anybody else but me
jobban védd a fegyvered magadnál :] ha lelõnek neked úgyis mind1. de fegyver nélkül meg fix hogy lelõnek :] ergó a fegyveredre vagy bízva 😄 esik-levegõbe tartja a fegyvevert. és ennyi :] az alany meg puffan egy hatalmasat 😄
így járt most hétvégén:
Hátamon cipeltem amikor is az elsõ képen látható vacak letörött, A tus nyakon csapott a többi le földre az amugy is repedt markolat meg tovább repesdt. most joysticnak hivom 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de készülj fel, 6kilóval nem ugyan olyan szaladgálni egész nap mint 2-vel :]
BI-3681M Dboys Full Metal M4A1

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
árban olyan 30-35 között van (én még akciósan kifogtam 28ért)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Akkoriban mindenki ismert mindenkit, igy nem volt rambo/terminator, mert nem lehetett elbujni a tomegbe. Most 150 fo kozul meg nem mondod ki volt.
Videken is pont ezert jobbak a jatekok, mert kisebb letszam van. Ha ottis 150-200 fos jatekok lesznek, ugyanezek a problemak elo fognak jonni.
Masik, amikor az ember megveszi az elso AS puskajat, elvezi hogy lohet. Lo mindenre, es jo hosszan a 1000000 es motoros hicapbol 😊
Eltelik 1 ev, es rajon, hogy fassag. Akkor kezd mid/lowcapolni, meg celzottan loni.
Elenite 1000-1800 BB ment el nekem egy jatekon 300as hicapokbol.
Most 200-400 BBt lovok el egy jatekon midcapokbol.
ASben 3x lovedekmennyiseggel szamolnak a real steelhez kepest. Ez a pontatlansagbol es a bokrok atlovesenek a nehezsegebol adodik.
Ehhez fel kell noni. Ugyanugy, ahogy a talalatok bevallasahoz. Sokszor talalkoztam mar olyannal, hogy be van oltozve, pattog rola a BB de nem allna ki. Ez a "nem erzem, hat nem talalt el". Ehez is kell egy erettseg, hogy az ember meghallja a koppano BBt, vagy ha a mellette levo raszol, hogy lepattant rolad, ne az legyen a reakcio, hogy nem ereztem.
En spec csomo ketes helyzetben kialltam mar, amikor nem biztos hogy eltalaltak, de inkabb bevallaltam. Ha real steel lett volna, tuti eltalal 😊
Sajnos az AS fegyo vasarlast IQhoz kellene kotni. En ezt mar tobbszor mondtam 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
nekem sajna még nem jött össze hogy kint legyek a csapattal, mert a munkám ezt sajna nem igazán tolerálja.... ha nem tudok 30 percen belül bent lenni a melóhelyen szükség esetén akkor másnap már gondolkozhatok rajta hogy merre menjek melót keresni...
http://pspfilez.extra.hu/
Hasonlat: mint ahogy Budapesten autót. 😊 Mert azért ha tetszik ha nem Érd az AS fõvárosa. Az összes elõnyével és hátrányával. Mivel itt játszik a legtöbb ember, itt történnek a legnagyobb faszságok is. 😊
errõl beszélek, megint épületharcos példa, mikor ráront a squad egy épületre, közbe szórja végig az ablakokat mert egyébként esélytelen a helyzet, beáll a sarokra, fog minden szöget, aztán épület, elsõ szobába beronygyol, táraz. figyelés stb. nemaz hogy beszórok minden szobába, egy-egy sorozatot, és úgyis eltatálom, mert pattog minden fele... :S
mind1. a komoly játékok mindiképp a lowcap-ben rejlenek... de akkor CSAK lowcap játék... keverve valóban értelmetlen. a mi "javunkra"
ez a véleményem a hicap-rõl is. hogy kezdõfickó fogja magát és kiszór egy nap 3000bb-t gratulálok. de errõl már ezeregyszer beszéltem... úgyse lesz jobb. marad a baráti körben a játék... épület persze 😄
30-40 körül még belefér. nem félreértendõ nagyonszívesen mennék el 100-200 fõs játékokra, de mo-n egyenlõre nincs kellõ szervezõ erõ egy ekkora játék JÓ lebonyolításához. az irene-rõl meg amennyit láttam, nemtûnik fosnak. aztán kitudja.
én itthon a Falludzsára mennék el szivesen ha lesz megint.
láttam, már sokmilliószor, és akárhányszor nézem, szorul össze a szívem a zenétõl, a jelenetektõl felmegy a vérnyomásom /mondjuk ennek köze van persze az alaptörténetéhez amire épül a játék... szóval vannak ám filmbe illõ AS múvik is...