29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#10969 De onnan drága a posta ... most lókosztban gondolkodom, mert ha nem találok olcsóbban, akkor inkább nem eszek pár hónapig, és megpróbálok oroszt szerezni :) -
#10968 Az Unikorn az fullextrás csájnaméd AK kiteket csinál, de fegyvert nem rak össze ... csak pár bolt készít belőllük fegyót ... többek közt a Gunner ...
tomekk-nek jó tapasztalata van vele (Kérdeztem, mert nem tudtam eldönteni hogy Unicorn vagy Kalash ...), de valamelyik fórumon olvastam hogy a Gunner Unicorn szériájának elég hulámzó a színvonala ... van ami üt mint a buszkerék, van ami meg el van qrva rendesen ... -
#10967 WGC sz@rásig van molle zsebekkel (nekem minden onnan jött)
de pl itthoni boltok is sok OD zsebet tartanak, nekem a régi vipercuccok pl mind nowar-ból jöttek, keleti honlapján is érdemes szétnézzni. -
#10966 az is csak X összeghatárig működik. -
MuldR #10965 Jo lett. Ugyes vagy :) -
#10964 Áááá full volt nagyon :)
Mit össze röhögtem rajta ... a hangulat az átjött rendesen :)
Nnnna kérdés: előbb feldobtam már, de most kicsit pontosítok ...
Szóval keresgetem az oroszhoz hasonló cuccokat, és a chestrig mellett keresgélek mégvalamit ... Molle LBV érdekelne, de nem az ilyen tipusúak:
MOLLE Harness
Hanem ami egy vastagabb övből és vállpántból áll mondjuk ... (Külön-külön is jó lenne ...)
Ilyesmik:
A lényeg az hogy olyan shop érdekelne ahol lehet ilyeneket rendelni + zsebeket ... (Ehobbi is jó lenne, de a szivárvány minden patternjéban van minden amit szeretnék, épp csak OD-ben nincs :( )
Ötlet? Vagy keresgéljek még ... -
#10963 ja és nyugodt vagyok, kérdezz csak bátran :)) -
#10962 ha ügyvéddel/közjegyzővel irattat külföldi ismerős egy papírt hogy ajándék, abba fix nem kötnek bele
ha csak ráírja GIFT, még simán -
MuldR #10961 Meg mindig ebay.com :) -
MuldR #10960 Unicorn Ak milyen? Tenyleg olyan jo, ahogy gunner irja? -
szurop #10959 Még valami. Nyugi, csak elmélkedi szeretnék, és találni egy lehetséges megoldást mindjájunknak. Mi van ha magánszemélytől hozatom, és ajándékként. Kapok egy ajándékot, és fizessek érte vámot meg ÁFA-t? -
#10958 tetszett? :) -
#10957 JG is kiadta a 47s-t -
#10956 azt hittem, már eladták. -
#10955 hát persze, mi más lenne -
#10954 a posta állami cég még? -
#10953 erről beszéltem
nem hiába van nem egy online boltnál feketelistán az ország
az ukrán posta megbizhatóbb mint a magyar -
#10952 vám nem így működik
ha akarják megvámolják, ha akarják nem
ha akarják ülnek rajta egy hónapot, ha nem akkor 1-2 napot
de az is lehet, hogy el se jut a vámig, mert ellopják
Mo egy nagy feket lyuk, eltűnik benne minden, nyomonkövethetetlenül -
#10951 vagy szuper párátlanító kence, ami atomtámadástól is véd, meg az orrodat is tiszticcsa :)) -
#10950 -
#10949 7:02kor az a műanyag kard...:) -
#10948 Ottaszmájli ...
Mondjatok nekem olcsó de jó OD (gyk: ződ) webbing system-et pls! -
#10947 elég nagy ember vagyok, ahogy a képen is láthatod, nem tudtam úgy célozni, hogy a vállamon volt a szíj. -
#10946 nálama rekord 1 hét hajokázás 4 hét vám 1 hét magyar posta és utána volt csomagbontás :) -
#10945 akkor még viszonylag gyorsan meg volt. -
praksi #10944 az egyik srác segítségével rendeltem (dombornyomott kártya, satöbbi), bemásolom az ő levelét (az előzménye annyi, h megkérdeztem hogy merre jár a fegyver)
"zia!
Már én is idegeskedtem miatta!!!
Azt hittem már, hogy eltűnt az országba kerülése után. Hong-Kongtól a "határig"
tudtam követni az útját a csomagszám és a Hong-Kong post office web site-on
keresztül.
Már február 18-án be jött az országba, de azóta semmi hírt nem kaptam, se egy
értesítőt, se semmit. Ezért aztán tegnap reggel felhívtam a Postát, és
érdeklődtem a csomag sorsa felől. A csomagszám alapján szerencsére megtalálták.
Elmondták, hogy az értesítőt még a mult héten, 27.én feladták, amiben értesítenek
a csomag megérkezéséről, és a szükséges intézkedések megtételéről, úgy, hogy
minden rendben van, ne idegeskedjek.
Az érdekes az, hogy miután ezt megbeszéltük velük, hozta a postásunk az
értesítőt. (Ilyen gyors a Magyar Királyi Posta!!! Hong-Kondban február. 12-éb
feladták a csomagot, 15-én megérkezett a magyarországi repülőtérre – ugyanis egy
kis németországi kerülővel jönnek a csomagok, mert ott léptetik be őket az
Unióba -, és 17 nap kell ahhoz, hogy itt az országon belül egy nyomorult
értesítést kapjunk arról, hogy meg jött a régen várt csomag! … és még nincs a
kezünkben! ...az még további pár nap!!! Erre mondta Laci, hogy mi vagyunk a világ
egyik legnagyobb országa, mert ennyi idő kell ahhoz , hogy egy küldemény egyik
városból a másikba érkezzen. KISEBB MAGYARORSZÁGOT!!!)
Nos a lényeg, a vámoláshoz szükséges dokumentumokat azonnal, fax-on, felküldtem
nekik, és remélem, hogy a csomag a hét végére a kezedben lesz! ...de nem akarom
elkiabálni!!!
Már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen! ...de a csomagbontás örömét nem
veszem el tőled, én csak te utánad szeretném látni.
Üdv: Hery"
mindezt március 4-én kaptam, márc 6-án hozta ki végül a posta -
#10943 itt nyugaton akörnyékbeli megyékben kismertek vagyunk. Idővel betörünk a többi köztudatba is, másnem a weblapunkal :D -
#10942 az egész procedúra szállítás vám stb. -
praksi #10940 mármint mi tartott mennyi ideig? -
szurop #10939 Köszi. Egyèbkènt nem èrtem mit hőbölögtök, azèrt van fòrum, hogy lehessen kèrdezni, aki okos vagy annak hiszi magàt az vàlaszol rà, ès hogy meg lehessen vitatni a vàlaszokat. -
#10938 JG G3? mennyi ideig tartott? -
praksi #10937 semmi különös, ültek rajta egy darabig, aztán végül megjött az értesítés, ÁFA+Vám+Postaköltség és ez egyházi tized megfizetése után végre kihozták; azóta nem lehet levakarni a vigyort a pofámról :-) -
#10936 ja, ertem :) -
#10935 én önként mentem CNN-nek, a csapat többi része US volt de nekem az nem volt szimpi. -
#10934 es igy sem mehettel jatekoskent? :o -
szurop #10933 Na jólvan, nem erősködök tovább. Még annyi, hogy mi lett az ügy vége? -
#10932 meglesz a komplett cuccotok kimentek 5-10 kisebb nagyobb játékra és megismernek, én kb 5 pesti játékon voltam előtte 1,5 év alatt, meg pár vidékin miskolc, kunmadaras. -
#10931 Elöbb utobb ugyis összefutunk egy ilyenen :) -
praksi #10930 fegyverszakértői vélemény szerint az AS fegyverek légfegyvernek minősülnek. az én cuccomra is rá volt írva nagy betűkkel h "TOY", úgyanúgy felnyitották, és ültek rajta 3 hetet -
#10929 ezt a szervező tudja, ismert korrekt nem kezdő emberek voltak most is csak válogatott emberek, lett volna 200 jelentkező a 100 helyre tuti.