border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
vannak olyan dolgok amiket a markas fegyverek sem birnak hosszu tavon, pl. nagyon gyors egyes lovesek huzamosabb ideig, ettol eleghet a tuzvalto. erre fel is hivtak a figyelmunket anno a boltban, valamint az is art neki ha nem huzod teljesen hatra az elsutobillentyut es a lovest mar nem adja le, de elinditja a folyamatot. tapasztalataim szerint a nem megfelelo hasznalat, es a nem hozzaerto butykoles a legtobb hiba oka, mig kinaiaknal ehhez meg hozzajarul a silany anyagminoseg, osszeszereles, stb. nyilvan markas fegyverben is lehet hiba, es azt se felejtsuk el, hogy ezeket nem a magyar klimara terveztek -20 es +40 fok koze. nekem tobb mint 1 eve alap CAm van, es a leg idealisabb teljestmenyt +30 fok korul hozza, de olyan szinten pcecizen hogy beszarsz. alig akartam hinni a szememnek, mert a lotavom es a pontossag is jelentosen megnott ezen a homersekleten, senki nem akarta elhinni hogy hozza sem nyultam a fegyverhez. pedig 1 M15A4rol beszelunk, aminek allitolag a legszarabb a hopup konstrukcioja.