border=0>
border=0>KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
mstummer #10197 Basszus...az agyam ledobta a láncot... :)
Értem én hogy mit akar a mi ifjú titánunk... Vmi olyasmi üzletszerüséget mint a paintball. Csapatépítő tréningnek...stb.
Az igazság az hogy túl nagy bevételre nem kell számítani ebből. Egy átlag paintball játék 3 ezer forint körül van felénk X számú lőszerrel,bérfegyverrel,maszkkal. Ergo ha piacot akarsz nyerni akkor ennél olcsóbbnak kell lenni. Ebből kb 1000 Ft az ellőtt lőszert fogja tartalmazni, mert akinek bérbeadod az nem fog takarékoskodni a lőszerrel. Sem a fegyverrel kesztyűs kézzel bánni. Sok lesz a javítási díj is. Főleg ha megtudják hogy bérjátszatást csinálsz tuti hogy jóval magasabb tarifákkal fognak dolgozni a hozzáértők, nagyon helyesen.
1000 Ft/fő meg nem olyan nagy bevétel. De mint mondtam ennyi se lesz mert lesz kiadás bőven. Havi 40-50 körül azért lehet keresni vele.
És ne mondd h más célközönségről beszélünk...mert nem. Az említett pb játékokra is amolyan baráti közösségek, céges csapatok...stb járnak. Ha pl fejenként elkérsz egy 10-est akkor kiröhögnek és azt mondják inkább mennek paintballozni. ( Még a gazdagok se olyan hülyék mint sokan hiszik, jórészt még sóherabbak mint az átlag)