border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DummyBoy
    Jézusatyaúristen mivóóótitt :)

Akkor sorban ... aranyos az ifjúság :) Vigyázzatok a "kimékazerdőbelőni" dologgal, mert nállunk még a péntballlért is vért kivánt egyszer a vadőr ... AS bázisra meg jöttek a nyomozók szépen, mert a szomszéd gazda felnyomta hogy kommandóznak a szomszéd telken ... (Mindentől több 10km-re persze ...)

@MuldR: Nnnnna neked is sikerült vérbeli történelmi helyszineket találni ... róllad főleg nem gondoltam volna hogy csé pályát építenél :) (Na jó, én nem szeretem a csét, de haverok igen, Lanpartykon mindig játszunk és ez a két kedvenc pályám ...) Valami II-ik vh-sat vártam volna ...

Télleg ... ha építek Omaha bicscset, akkor eljöttök alkalmanként egy ezresért?

Mellesleg AS-ből meggazdagodni nemnagyon lehet itthon ... ha nyernék a lottón eleget, mondjuk tuti építenék valami fullos pályát, és megkérném a nagy szervezőket, hogy szervezzenek oda játékokat, természetesen jelképes összegért ... járművekkel meg érdekességekkel ...

Tuti deficit lenne, de mindenki szeretne :)

Ruhadologra valami: teljesen mindegy miben vagy, amíg az valamilyen szinten elrejt ... egy fekete vagy sötét naci hozzáillő pulóver és kész ... És beöltöztél terroristának ... Ha valami kicsit történelmibb játék zajlik, az már mástészta, de hawaiiinges, térdgatyós verziót én sem erőltetném ...

Eccer anno ementünk péntballozni télen (Akkor még nem ismertem az AS-t ...) és mivel hideg volt, az egyik srác a faterja munkáskabátjában jött ki ... Valaki látott már Magyar Aszfalt-os téli munkáskabátot? Ahhoz képest a láthatósági mellény rejtőszínű ... nemelég hogy narancssárga az egész és mindenhol fényvisszaverő csikok vannak rajta, még a hátuljára piros-fehér-zöld fényvisszaverős embléma is került ...

Na tippeljétek meg mit röhögtünk, mikor kommandózott az erdőben...

És a legdrágább játék ... Anno a Game Warden szlovákiában ... de az sem volt vészes ... nem is emléxem mennyi volt :)