border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Ezzel szemben a tesztek nem ezt mondjak...de hogy jon ide az M4?! szo se volt itt M4 rol...a CA SLR-105-el meg osszehasonlitottam es teszteket is olvastam es a RK-103 jobban jott ki...(nalam)
    Mellesleg irhatnal errol a nagy G&G fikazasrol..mert magyarorszagon sokan fikazzak, holott megcsak nem is kaphatoak...vagy csak legenda par nagyfejutol?! "Halottam a haverom haverjatol"?!!? Mert a kulfoldi tesztekben igen jol muzsikalnak! Soot....(igaz mindenhol irjak hogy a regebbi tipusokkal volt itt-ott gond...de ki nem fejlodik?! Azt meg erosen ketlem hogy pl egy Systema gearboxal barmi gond lenne...mert ugye van olyan G&G airsoft fegyver amiben az van!)
    Szal hajra haljuk! Mert ilyen okossagokkal mar tok televagyok magyaroktol hogy "nem ajanlom" meg hasonlok! DE MIERT!?! Tessek indokolni! Mertbiza en ott tartok hogy magyar leirast mar el se olvasok....tul sok ahogy en eszreveszem a magyar airsoftosok kozt a "nagyfeju"..inkabb megyek pl az www.arniesairsoft.co.uk-ra es nekik hiszek....