29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Hehh..."gerinc"....lol alfoldon joesetben felmeteres gaz...meg susnyas jelenti a magaslatot :DDDD (Nem sokszor jartam Egerben..de mindig is szep kornyeknek talaltam...mazlistak vagytok am ebbol a szempontbol..)
  • Punker
    30+ méterről ő fennt volt én meg a gerincen akartam felmenni aztán rájöttem hogy nincsenek egy súlycsoportban a fegyvereink és visszavonultam, kb 5 perc múlva amíg az egyik újra töltő srácot fedezte sikerült bejutnom a célterületre :)
  • Seaweed
    Menyirol lottel ra?! 80 meterrol?! ..es legalabb a fegyvert hozzavagtad?!

A seregben volt egy kikepzotisztem aki mokamiki volt...azt mondogatta ha akcio kozben elfogy a skulo nyugodtan vagjuk az ellenseghez a karabelyt...az is kiuti.. Meg o mondogatta ha atomvillanast latunk huzzuk a rohambilit jol a feunk tetejere nehogy az olvado fem belefojjon a szemunkbe
  • Punker
    kilőttem rád a full tárat de nem volt meg a lőtáv :(
  • Seaweed
    Kínos
  • neuro
    Lopakodtam előre, hogy a dombtetőről majd oldalbakapom az ellenséget, de mint kiderült kettéváltak és Myth valahogy mögém került. Elkezdett lőni, de nem vettem észre mert minden lövedék jó 5 méterrel mögöttem esett le, ráadásul Punker is ott ólálkodott előttem a fák között és rá figyeltem.
    De csak eljutott a tudatomig, hogy mögöttem ott kattog egy AEG, megfordulok és látom, hogy Myth köpködi felém a bb-ket :)
  • Seaweed
    Nőkön abrandoztal a loveszarokban mi?! Ne tagadd! Nemszegyen..en is anno orsegben
  • neuro
    hát ja, az vicces jelenet volt. holnap gyere már te is... ;)
  • Mhosah Myth
    M4A1... Az olcsóbbik fajta, műanyag ABS külső műanyag gearbox. Személyes tapasztalat, hogy kezdőfegyvernek tökéletesen megfelel viszont amikor szembekerülsz egy 30ezres M4A1-el akkor semmi esélyed :) Kb. 15 méter az ahova még érdemes lőni max. lőtáv 30-35 méter! A gond az, hogy a múltkor 20 méterről tiszta célpontként nem tudtam hátbalőni neurót :) Mire elszórtam 10 gólyot nagy nehezen észrevette, hogy meg kéne fordulni és egy lövésből kiszedett :D

Most egy ilyen befektetésen gondolkozok... Cybergun Mossberg M590 shotgun
  • Seaweed
    veritenx
  • Punker
    pedig egyszerű
  • neuro
    küldtem egyet a freemail-es címedre
  • Punker
    akkor csináld paint-ben :)
  • Seaweed
    En tudom mar megbeszeltuk.

Mas:
    ha tezstelni akarom kene nyomtatnom A4-re celtablat! (ven nem kivankozok...2006-ot irunk..inkabb gyartok magamnak Corel-el) De nincs veletlen nektek keszen?! Mert most nem sok fogam fulik hozza hogy corelben szerkeztgessem a koroket ;))
  • neuro
    még nem volt időm elkezdeni sem :(
    de szeptemberig meg kell csinálni
  • Seaweed
    Lehet holnap kimegyek a paintball/airsoft palyara bringaval a repter moge es lovoldozok vele nagyobb tavolsagbol, aztan ha megvan a kiados tapasztalat meg tobb szaz BB ellovese, akkor kerekitek egy kis szosszenetet nektek a lapra ;))
    (tudod szamithatsz ram! juteszembe BOP deportalassal amugy hogy allsz?! (nemsurgos csak ugy kerdem ))
  • neuro
    írhatnál róla egy tesztet az oldalunkra ;)
  • Seaweed
    Hehh cirka 5 meterrol nyomtam ajtora mondom neuro irta hogy az olcso kiani BB szetszalt...hat ez nem...ugy visszapattant mint a sicc! Meg jo hogy volt rajtam szemuveg....pont a fejem fele jott vissza igaz eleg ives palyan es lassan igy ki tudtam Chuck Norrisosan terni elole
    Viszont lovesnel olyan kurva gyors hogy szinte nem is latom a tavozo BB-t....csak a hangjat hallani..a szan is bitang gyorsan mozog !
  • Seaweed
    nah ehhez adjal szotarat mert nem igazan erte mmit is akarsz velem kozolni
  • Seaweed
    Nah az biztos hogy ez se volt olcso (135€ volt olasz boltban..ezt itthon 50 alatt meg se kaptam volna max hasznaltam)...de mint anno irtam nekem elsosorban a kinezet ami szamit, mert en inkabb vagyok fegyverbuzi mint airsoft gamer...
  • Punker
    vadászol? 2x is elbambultatok terület őrzéskor :)
  • neuro
    Igazából annyi pénzért, amennyibe egy gázos pisztoly kerül, már tudok venni egy jó AEG puskát, aminek nagyobb hasznát veszem az erdőben, mikor Punkerre vadászok :)
  • Punker
    spring vagy eag a gázos nem nyerő
  • Seaweed
    Jocikk..de eloszor azt hittem GBB-t vettel, aztan a vegen olvastam szomoruan hogy spring-et
  • Seaweed
    Nah gyors elso benyomasok:

Volt egy keves hajtoanyag a tarban igy huss makettezeshez hasznalt ipari vedoszemuveg fel, es irany a szobam tesztlovesek a dobozara. Kivalo! nem sok gaz volt benne, kb 15-20 lovesre elegendo de igy is bizonyitotta amit vartam tole! Pont mint egy igazi fegyver! (jo igaz nekem Berettaval nem csak a seregben rendszeresitett Paraval (P9RC) es az osoreg PA-63-al volt dolgom. De osszehasonlitasi alapnak kivalo ez az elmeny is szvsz.)

Rendeltem hozza meg egy zacsi BB-t. az elado szerint Premium minosegu "Xtreme Precision" marka 0.23 g-os peldanyabol egy csomaggal melyben 3043db leledzik (probaltam az aranykozeputat megtalalni a 0.20 es 0.25 kozott mint ajanlott (M9-hez), es elterjedt tipusok kozott ;) Meg persze egy palack hajtogazt is...bar ebbol nem volt tul nagy valasztek, igy ezt elorelathatolag mashonnan vagy itthonrol (bar itthon aranyarban merik a kinti 7-10€ arhoz kepest!) szerzem majd be ha szuksegem lesz ra!

par kep akkor:

• Seaweed
    tenyleg full fem..gyorsan szetkaptam, es belelestem a belsejebe es 1-2 muanyag alkatresz van csak benne de a belseje is 90% fem..es olyan nehez mint egy igazi(1.1Kg)...a tar is fem...ALLLLAT!
  • neuro
  • Seaweed
    elsobenyomas ALLLLAT!

(kesobb kepek stb)
  • Seaweed
    Megjott! Most hoztam fel...4nap volt ;)

Most akkor kicsomagolok..
  • Seaweed
    DPD lapja szerint az enyem mar kecson van kezbesitesre varva...
  • neuro
    TM Sig P228 teszt
  • Doma #1008
    Egy kis infot majd dobhatnál a fegyverről, személyes tapasztalattal körítve!

• Glpetyus
    Enyém meg már a kocsiban
  • Mhosah Myth
    Bevásároltam néhány cuccot :)
  • Seaweed
    Nah mar Budapesten van a csomagom
  • neuro
    Szerintem nem igazán. Olvastam egy cikket róla és nagyon lehúzták. Ráadásul nincs rendes célzója sem, csak egy cső és benne két műanyagszál.
    Ha már Both Elephant, akkor az Xm8, mert azt viszont sokfelé dicsérik.
  • Mhosah Myth
    Érdemes ilyet venni? Szerintetek? Both Elephant M8 Steyr
  • Seaweed
    OFF:
    (...ez is kb olyan lehet mint a sok agyas a bringak vilagaban...megyek oszt mondom veszek egy Meridat...erre a nagyokos: "Azt nemajanlom! Az torik mint a ropi!"...mindegy hogy mire hasznalom..es olimpiat nyertek a markaval...de o megmondta frankot...az szar mert nem uber kategoria (pl Kona), es hasonlok....bar ha kapok vegre normalis indokot lehet ezen allaspontomon valtoztatok..de eddig csak ilyen melyenszanto okossagokat halottam(Magyaro.-rol kizarolag!!) hogy "azt nem ajanlom"...oszt ennyi....)
    Nah ON:
  • Seaweed
    Ezzel szemben a tesztek nem ezt mondjak...de hogy jon ide az M4?! szo se volt itt M4 rol...a CA SLR-105-el meg osszehasonlitottam es teszteket is olvastam es a RK-103 jobban jott ki...(nalam)
    Mellesleg irhatnal errol a nagy G&G fikazasrol..mert magyarorszagon sokan fikazzak, holott megcsak nem is kaphatoak...vagy csak legenda par nagyfejutol?! "Halottam a haverom haverjatol"?!!? Mert a kulfoldi tesztekben igen jol muzsikalnak! Soot....(igaz mindenhol irjak hogy a regebbi tipusokkal volt itt-ott gond...de ki nem fejlodik?! Azt meg erosen ketlem hogy pl egy Systema gearboxal barmi gond lenne...mert ugye van olyan G&G airsoft fegyver amiben az van!)
    Szal hajra haljuk! Mert ilyen okossagokkal mar tok televagyok magyaroktol hogy "nem ajanlom" meg hasonlok! DE MIERT!?! Tessek indokolni! Mertbiza en ott tartok hogy magyar leirast mar el se olvasok....tul sok ahogy en eszreveszem a magyar airsoftosok kozt a "nagyfeju"..inkabb megyek pl az www.arniesairsoft.co.uk-ra es nekik hiszek....
  • ghost cb
    Lebeszélnélek róla. Ha AK74, akkor a CA SLR-105-öt tudnám ajánlani. De a G&G-t felejtsd el, ha nem a falra kell. Főleg az M4-et! (2×es tapasztalat)