Bajnokok Ligája
 • Axlkenobi
  #10580
  Real - Bayern:

  Az első meccsen a bajorok kaptak egy teljesen egyértelmű kamubüntetőt, csak a Real szerencséjére a vakbalfasz Vidal fölé vágta. Aztán pörögtek Javi Martínez kiállításán, pedig teljesen jogosan kapta mindkét sárgáját. Utána már csak a csoda meg Neuer mentette meg őket attól, hogy vagy 5-öt kapjanak.

  A második meccsen a 50. percben ki kellett volna már állítani Vidalt a második sárgával, ehelyett egy percre rá Kassai eléggé véleményes helyzetben ad 11-est a Bayern-nek. Tipikusan az a szituáció volt, amikor a bíró vagy meg akarja adni vagy nem. Kassai meg akarta adni. A Bayern második góljánál Lewandowski meg eléggé lesgyanús helyzetben volt.

  Ezeket azért jegyzem meg, mert akik sírnak Casemiro második sárgájáért meg a hosszabbításos Ronaldo lesgólért, azok ne felejtsék el, hogy ezek a szituációk meg sem történtek volna, ha Kassai a szabályoknak megfelelően már az 50. percben elküldi zuhanyozni Vidalt. De nem tette, mert nem akart "belenyúlni" a meccsbe. Ehelyett megtette egy perccel később.