Tomb Raider: Angel of Darkness
-
Én 29. éves vagyok - még 1996-ban haltam majdnem teljesen ki a Tomb Raider III demojával. Azóta szerelmese vagyok a külső nézetes Játékoknak és persze a TR-sorozatnak! Azóta az összes meg van, többnyire fullban, eredetiben. Igaz, teljesen végig (de csak idő hiányában!) a 2. részt nyomtam - de azt 8 napnyi játékidő alatt, úgy, hogy sikerült a szobatársaimat is megfertőznöm vele (koli)! 
Azóta a srác is megszerezte tőlem az összes részt és mindegyiket többyször végignyomták a feleségével - ők se mai csirkék!
Szóval:
- én meg fogom szerezni, venni a 6. részt is!
- a haverom akkor is meg fog őrülni érte, hogy neki is a 2. rész a kedvence! (+ a 4.)
- a felesége (aki amúgy nem egy PC-zseni!) is sokszor végignyomta már őket - már dörzsöli a kezét! :))
Én tehát bizakodó vagyok. Ha eddig nem őszültem meg, talán a Játéktól fogok, de kit érdekel :)
Az igaz, hogy nekem az über-hangulatot a TR3 Atlantis jelenti, a mocsárral... :) Azóta azt a pici részt 1 perc alatt végignyomom... belegondolok, hárman ültünk a gép előtt, és majd' egy órát gondolkodtunk, próbálgattunk átsétálni a mocsár fenekén, a szikláról szaltózgattunk, mert azt hittük, mögötte van vmi :))) Hihetetlen volt, amikor éjjeli Játék közben befostunk egy-egy ilyesztő elemnél!
Ahh, nosztalgia, vagy az öregség...?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.