The Matrix Online
-
A grafika tényleg nem rossz, csak magával a motorral vannak orbitális nagy problémák. Pont mint az SWG-nél, a memóriakezelés itt is siralmas. Ennél régebbi MMOk is képesek szebb és gyorsabb képmegjelenítésre, ami nem egy jó pont. Szóval a grafika tökéletesen megfelel az elvárható szintnek, csak sehol nincs megindokolva, hogy mi is zabálja ilyen veszettül az erőforrásokat. Össze se lehet mérni a nála egy évvel idősebb CoH darabbal, ami 1,5-2 kilóméteres körben renderelte le a várost, szemben az MXO alig párszáz méterével.
Maga a játék irányítása tényleg nem egy nagy cucc, bárki hamar megtanulja. Engem személy szerint az zavar, hogy az egész kamera/karakterkezelés túl darabos, nincs olyan érzésem, hogy teljesen ura vagyok a látószögeknek mint a lentebb már említett CoH/V és WoW játékokban. Bár ez csak érzékcsalódás, mert tudom, hogy arra nézek és arra megyek amerre jól esik, csak a megvalósítás valahogy...nos már írtam: darabos.
Az ugrással kapcsolatban is tisztában vagyok vele, hogy fejleszthető, de egyelőre csak valami "beta" program van belőle, ami úgy tudom csak a trailosok privilégiuma, ami sajnos nem fejleszthető.