The Matrix Online
-
Slider05 #644 Hello Mindenkinek!
Nagyon megtetszett a játék és már egy ideje a fórumot is figyelem, és úgy döntöttem, hogy mindenképp beszerzem a játékot. És nem tört verziót hanem eredetiben! Csak az nem mostanában lesz mert az anyagiak nem úgy klappolnak. Szóval kb. egy hónap múlva tudok játszani sztem. Szerintetek akkor is befogok tudni a játékba kapcsolódni? Már csak a történet miatt is kérdezem, mert az folyamatosan halad előre nem?
Addig is, hogy rajongásomat kifejezzem, egy matrix online oldalt kezdtem el csinálni és arra gondoltam, hogy mivel magyarok még kevesen vagytok a játékba ezért ez az oldal lehetne a kapocs mindenki között aki ezzel a játékkal játszik. Mire is gondolok?, hogy mindenkinek a karakteréről lenne fennt egy kép, pár info, mint pl.:hogy érhetitek el egymást, akár emailben vagy másként. Persze nem muszáj, senkinek sem szerepelni az oldalon csak aki szeretné. Én mondjuk örülnék ha a karakterem fennt lenne egy oldalon. De ez én vagyok.
Az oldal előreláthatólag jövő héten fennt lesz a neten!
Addig is javaslatokat, vélemények küldhetek, akár itt a fórumban vagy emailen keresztül.
MATRIX FOREVER!