1645
The Matrix Online
-
#645 Szerintem mindenki örül, hogy új arc(ok) jön(nek) a játékba:)
Warezben úgy sem tudnád megszerezni mert nincs belőle tört legalábbis nem hallottam róla.P
Szerintem be lehet kapcsolódni a játéba akár most vagy egy hónap múlva. Előző eventeket át tudod olvasni a hivatalos oldalon és akkor végülis nagyjából képben vagyok:)
Weboldallal kapcsolatban keress fel plz mert készül egy oldalacska most már tényleg a befejezése fele közeledek így lehetne valamit kooperálni..;) -
Slider05 #644 Hello Mindenkinek!
Nagyon megtetszett a játék és már egy ideje a fórumot is figyelem, és úgy döntöttem, hogy mindenképp beszerzem a játékot. És nem tört verziót hanem eredetiben! Csak az nem mostanában lesz mert az anyagiak nem úgy klappolnak. Szóval kb. egy hónap múlva tudok játszani sztem. Szerintetek akkor is befogok tudni a játékba kapcsolódni? Már csak a történet miatt is kérdezem, mert az folyamatosan halad előre nem?
Addig is, hogy rajongásomat kifejezzem, egy matrix online oldalt kezdtem el csinálni és arra gondoltam, hogy mivel magyarok még kevesen vagytok a játékba ezért ez az oldal lehetne a kapocs mindenki között aki ezzel a játékkal játszik. Mire is gondolok?, hogy mindenkinek a karakteréről lenne fennt egy kép, pár info, mint pl.:hogy érhetitek el egymást, akár emailben vagy másként. Persze nem muszáj, senkinek sem szerepelni az oldalon csak aki szeretné. Én mondjuk örülnék ha a karakterem fennt lenne egy oldalon. De ez én vagyok.
Az oldal előreláthatólag jövő héten fennt lesz a neten!
Addig is javaslatokat, vélemények küldhetek, akár itt a fórumban vagy emailen keresztül.
MATRIX FOREVER!
-
#643 Be van kapcsolva:P
fent leszek -
Since #642 Bogyee 5 körül fennt leszel? Kapcsld be AIM-et !!! -
#641 Nem tudom lehet már mondtuk párszor de csak HUSZADIKA UTÁN lehet tölteni a játékot amikor is elkezdődik a trial!! -
#640 tufa te letuttad szedni mar a triallal a gamet?
nekem nem engedi majd csak ha ervenyes lesz a loginom -
#639 Pontosabban Észak-Amerika -
#638 USA -
#637 A serverek hol is vannak pontosan?(helyileg) -
#636 Semmi baj:)
Ma egész nap ráérek elvileg holnap is, szombaton meg megint éjszakázok:) -
#635 holnap indul végre a trial :) yipiii ^^ -
Since #634 Bogyee bocsi a tegnapi nap miatt, kicsit bealudtam...Ma biztos ráérek. Meddig dolgozol? -
Rasti #633 Sajna igen :(
Valahogy nem jött be ,ha esetleg tudsz valakit akinek kell a cd key akkor 5000 ft-t adom. -
ceas #632 Rasti, abbahagyod?? -
#631 Jaja, megnéztem és tetszett:) Csak kár, hogy nincs több rész:(((
na igen legalább annyi ideig gyere fel, hogy fel tudjalak venni a hajóra:)))
na most megyek leizzadtam ilyen melegben fel kell készülni az esti kis harcra:) -
Fairlight #630 Firefly? Cool :_)) Megnézted a sorozatot, ezek szerint? ;-)) Valamikor már tényleg kéne játszanom, de idő.. :_(( -
#629 ok -
Rasti #628 Ha a trial bejön valameik új emberkének és szeretne játszani akkor akciósan 5000 ft-t átadom a cd key-t. -
#627 meg soha nemjatszotta MMORPG vel
-
#626 csak hatha megtetszik :))) -
#625 akkor miért próbálod ki? -
#624 en majd most probalom ki a tiralt nekem sem fog sztem tetszeni battlefieldes vagyok :))
-
#623 Én hajóm, neve Firefly (jó mi, Fairlight?:). -
#622 jaa, így már én is értem:)) és van már neve a hajótoknak? vagy csak szerényen NAB II? :DD (most a rövidebbik változatot írtam, de itt asszem ezt nem kell magyarázni:)) -
Rasti #621 Jaja értem :)) -
#620 Tudod, crew. Az végülis egy hajó, mint a filmben:)
De van már frakciónk is:) PannonForce:) -
Rasti #619 Milyen hajó ???
Ez valami új dolog nekem :) -
#618 Semmi baj. Mások vagyunk végülis kipróbáltad nem tetszik nincs semmi baj.
Persze aki felvált majd téged játékban ugyanúgy hivatalos a hajóra:)
-
Rasti #617 Én is szomorú vagyok,mert a Matrix filmek nagy kedvenceim.
De valahogy engem nem fogott meg a játék :( -
#616 -
Rasti #615 Sziasztok.
Mostanság elég sok dolgom volt igy nem igazán értem rá + hósszúhétvége is volt :)
Sajna nekem az első fellángolás után valahogy nem jött be a game,úgyhogy ha valakinek kell 1 cd key olcson akkor irjon nyugodtan.
-
Ibron #614 jah,kár.Pedig reméltem,h sikerül,na mind1.thanksDe kiejelntem,h olvastam itt picikét:D...hogy miket írtok.
Ibron -
#613 Úgy látom olvasni tényleg luxus.
Pénz nélkül max trialt tudod megnézni majd huszadika utána ha ad vki neked egy trial key-t. -
Ibron #612 Hy all!
Kéne nekem ez a játék,de sajna nincs zsém.Honnan szedhetem le?
Ibron -
#611 Nekem van még. Huszadika előtt kiosztom az összeset.
Majd küldj egy email-t, hogy ne felejtsem el:) -
ricky731 #610 Haho mindneki!
Ha esetleg valakinek maradna egy kulcsa akkor szanjon mar meg lecciElore is THNX -
ferenc00765 #609 azér is vaín a végén mosolygó fej mer poéán -
ferenc00765 #608 csak k.ra fáradt azért írtam össz-vissza -
ferenc00765 #607 nem is sírok-rívok -
#606 Trial kódot kérhettél volna mindenféle sírás-rívás nélkül is.