The Matrix Online
-
Since #43 Nagyjából arról szól az egész, hogy egy "világon" (serveren) belül, ebben az eetben a mátrixban több ezer játékos tartózkodik, akik együtt oldanak meg küldetéseket, vagy esetleg együtt szeretnének megindulni a "gépek" ellen. Ha jól tudom, akkor 3 csoport lesz a mátrixban, gépek, zion, és mégegy ami nemjut eszembe :-) A hivatalos oldalon még elég kevés információ van, de minden bizonnyal majd lesznek frissítések, mivel nemsokára beindul a béta (lehet hogy már be is indult). Én azért minősítem ezt az MMORPG-t előnyben, mert elég kevés játszódik a "jövőben" vagy a hétköznapjainkban. Rengeteg játék a középkorban játszódik, ahol sárkányokat, goblinokat, elfeket kell lemészárolni. Na ez a játék másfajta lesz :-) Sokan azt mondják hogy kifejezetten pvp-re lesz jó a game, majd meglátjuk. De amit említettem az elején, hogy rengeteg küldetések lesznek, amiketupdatelik is, éstermészetesen lesznek világot befolyásoló dolgok is. Ha lenne pénzem, akkor erre fizetnék elő, lehet hogy lesz is ha nyerek lottón :-) Mára ennyit, várom a hozzászólásokat!