The Matrix Online
  • Since
    Reggelt mindenkinek..Lennének kérdéseim ezzel-azzal kapcsolatban...Egyik kérdésem a gépigény...Szerintetek milyen vidkártya lenne a legoptimálisabb árban illetve teljesítményben? Én 9800pro-ra gondoltam, 42k-ért tudok is venni egyet. Azonban memóriát is kell hogy búvítsek majd de az csak júniusban lesz. Ha most nem bővítek memóriát csak videókártyát valamivel gyorsabb lesz a game vagy ugyanolyan lassú lesz? Mert két problémám van a játékkal :-) Egyik az az hogy nagyon lassú, másik meg hogy néha minden fekete, nem rendeli le a grafikát és jóformán nem látok semmit...Ha szerencsém van látom a tájat meg az utcát de az nagyon ritka :-) Másik kérdésem a gameplayyel kapcsolatos.
    Mivel gamerslooton rendeltem meg a játékot ezért felhasználói könyvem nincsen. Esetleg vhonnan le lehet tölteni?
    Problémám a következő...Hackerre szeretnék ráállni...Feltápoltam 5ös szintre az awakeness skillt és a cd exute programot (lehet rosszul írtam le), ami a hacker első skillje. Eztán megtudtam venni a repair skillt ami gyógyít egy barátot illetve egy logikai bomba támadó skillt...Be is tudom magamnak tölteni, azonban az abilitisben nem jelenik meg, és nemtudok rá pontot rakni és így elég gyenge a skill. Igaz még csak 5ös vagyok de így nemtudok menni mint hacker mert nagyon kevés a sebzése. Az a baj hogy a hand on hand combattal sokat nemérek, mivel ha ketten jönnek eléggé megfingatnak, a logic attackal pedig mégannyira nemérek semmit. És azt vettem észre, ha hand on hand combatra megyek nemtudom használni a repair kitet, nemtudom magamat gyógyítani illetve nemtudok logikai bombát küldeni az ellenre...Valaki megoldás? Köszi a segítségeket.
    Egyébként tetszik a játék csak ennyi bajom lenne vele :-) Ha gyors lenne a játék biztos rájönnék hogy mi hogyan megy, de így nemakarok kisérletezni vele mert mire csatlakozom a mátrixba az kb 10 perc :-) Várom a hozzászólásokat!