The Matrix Online
-
MadWenom #1422 Ja Bocsi, mindig elszurom a neved :P
Szóval fogalmam sem volt hogy ilyen nehéz kinyirni őket.
Azt sem tudtam hogy fog kinézni ez az egész helyzet. Az első doboznál rengeteget szivtam. Kinyitotam a dobozt és az első hulámot visszavertem, közben folyton tömtem magamba a tabletákat. második hullámnál már elmenekületm hogy regeneráljam magam majd visszamentem ütni őket. Harmadik hullámnál kapásbol futás mert ugy vettem észre ha elfutok majd később visszamegyek akkor nem támadnak rám hanem álnak mint a többi hagyományos elenfél a páján. Szal 1v1ben le tudom nyomni őket. Csakhogy mire visszamentem eltüntek. Kezdhettem előröl. Mostmár olyan helyet kerestem ahol ha kinyitom a dobozt nincsenek a környéken helybeli gazfickók ugyanis az első doboz nyitásánál hemzsegtek körülöttem a helybéli bandák és mikopr a dobozt kinyitotam nem elég hoyg jött az invázió akkikel alig birtam, ráadásul a helybéli banda is kedvet kapot egy kis gyilkolászáshoz és nekem ugrotak. Szóval volt bunyó rendesen :-) Szóval kinyitotam a dobozt szépen irtotam is őket erre az butolsó embert mikor nyirtam már csdak egy kis élete volt mikor lejárt a doboz ideje és kezdhettem előröl. Gratula gondoltem. Ez nagyszerü kezthettem ujra harmadjára. De szerencsére harmadjára minden okés volt. A második doboznál már vittem magammal embert hogy segitsen nekem. Igy már mindjárt más volt a helyzet. Most a harmadikat kéne kinyitni de kéne segitség mert egyedül nem merem mivel sok sok tableta elfogyot az első doboz kinyitásánál. Amugy lvl 50 vagyok 3 napja :-D
Van egy két furi dolog amit nem értek. PL vannak ruhák amik eltünnek rólam. Az invertoriban meg vannak de van egy kis változás velük kapcsolatban. minden cucnál van 1 nagy pötty és 2-3 kicsi. A nagy pötty az ami általában vagy zöld vagy piros vagy sárga vagy fehér és néha csak félig van. Nos ez nem tudom hogy mit jelent de azt vettem észre hogy amelyik cucot nem tudom használni ott a nagy pöty üres és csak a kicsi van meg mellete. Valamikor ujra tudom majd használni ezeket a cucokat vagy máár dobhatom kukába?