The Matrix Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
nos igen angol tudás híján elég nehéz lehet ezzel a játékkal jáccani:p amúgy te a Live Eventekre gondolsz? Azok éjjel vannak... legalábbis nekünk éjjel... olyan 2 körül kezdõdnek. Ha van klánod és bennt vagyolyankor, akkor biztosan szólni fognak... ha nem... akkor nem tudom😛

hogyan lehet részt venni eventekben és mi a lényege.
Biztos egyszerü csak az angol tudásom gyatra és e miatt nem vágom.
Atkamon
Syntax: Attila13
lvl 50
meg még két karakter syntaxon de azok csak tárolók😛

Ja a nevem Syntaxon: Jonyboy
Vectoron: Weni
Sziasztok srácok!
Ha valaki tolja a játékot az legyen szives irja meg hogy melyik szerveren van és milyen néven mert szivesen fölvenném a friend listámra.
Én a délutánt és az estét töltöm Syntaxon A hajnal meg a délelõt pedig Vector-Hostile amikor van idõm.
Hali
Atkamon
ööh... a játék fel van telepítve? mert ha igen akkor lépj be és a játék nyitó ablakán kattincs az account-ra, és ott jelentkezz.. ott tdod állítani ezeket

Jo jo ok, hogy levonja a bank karidrol de nekem az az oldal címe kéne ahol ki birom választani hogy menyi idõre szeretnék feltöltést venni és utána csak a bankkari számát keljen megadni. Mindenhol csak EverQuestet találok. Egyébként a game cardon egy 32 karakterböl áló kód van amit bejelentkezéskor kell megadni?
Bogyee
voltak film és egyéb reklámok a táblán azok teljesen eltûntek legalábbis nem sokat láttam

http://www.facebook.com/infestationmmo.magyarorszag

Atkamon
Melyik reklámok? Még régebben volt egy ilyen verseny, hogy ki csinálja meg a legjobb reklámot ezekre a táblákra és tök jók vannak... a legtöbbet betették a játékba

Atkamon
Én úgy fizetek, hogy minden hónap 20-án levon a bankkariról 15 dollárt.

Bogyee
na igen én nagy visszatérõ vagyok😛
habár most megint abbahagytam LOTR online miatt meg amitt is, hogy kihalt az mxo világ legalábbis számomra kihalt a régi idõkhöz képest
még a reklámok is elkerültek a táblákról ami elég illuzió romboló

Bogyee már kezdetek óta játszik vele kisebb nagyobb megszakításokkal :-)

Hali ujra itthon vagyok csak az a baj hogy most kéne vegyek feltöltõ kártyát a játékhoz.
Ati te hol szoktál feltöltést venni a játékhoz?
Melyik oldalon? Én már elfelejtettem és nem találom azt ahol fizetni lehet. Vennék 1 30 napos feltöltést mert kb 1 hónap után megint kiutazom gondolom. Persze nem tom mennyi idõm lesz itthon játszani mert sokat kel most itthon is melózzak. De azért majd szoritok rá idõt :-)
Hali.
Ja Üdv Bogyesz. Nagyon COOL a game csak ajánlani tudom ;-)
Bogyee
Bogyee néven vagyok és syntax
egész éjjel melózok úgyhogy játszhatunk😊

Atkamon
jajdejó^^
Én most hétvégén jáccani fogok meg ma.... igen most lesz an Anniversary Event. Jnak ígérkezik lesz egy csomó új cucc pl ilyen pólók midnenféle feliratokkal meg minden! Melyik szerveren vagy? Mert nekem csak Syntaxon van karakterem Attila13 néven. 50es vagyok

Bogyee
na patchel a gép, hamarosan jack in😊

Bogyee
szerintem ma elõfizetek, fõleg, hogy most van a játék indításának 2. évfordulója ha jól emlékszem..😊
én pont ellenkezõleg érek rá, mikor gyerekeknek szünet van én akkor dolgozok😄
na de majd egyeztetünk, még fel kell telepítenem játékot, frissítés egyebek.

Atkamon
öh... sok volt a villanyszámla úgyhogy hétköznap nem nagyon jácchatok, de hétvégén reggeltõl estig nyomom😛 meg suliszünetben is...

Bogyee
minden nap játszol? napközben szoktál? igazából otthon nem nagyon szeretnék játszani hanem napközben melóból

Bogyee
szóval akkor nem túl sokan, ó a régi szép idõk😊

Atkamon
Én jáccok, volt egy 50-es magyar csaj, de mostanában nem látom... Aztán még van két srác az egyiket megintcsak nem láttam mostanában a másik meg ki fog menni külföldre dolgozni úgyhogy õ is abbahaggya...
én csak róluk tudok... más szervereken nem tudom... én syntaxon vagyok

Bogyee
srácok nyomjátok még a játékot?😊
illetve hányan kb, mostanában újra elfogott az mxo kedv lehet visszanézek..
kell egy kis idõtöltés melóban😊

Atkamon
öh... nem tom... 15 dollár... 3000 ft körül lehet de nem tom😛 a szerverek jók, nagyon sok játékos fér be és csak olyankor van lag, ha nagyon sok ember van egy helyen

Fido4life
forintba átszámítva mennyit kell fizetni havonta ? és mennyire stabilak a szerverek ? (pl mennyire laggolnak, hány player fér be)

Atkamon
Leírom neked naggyából én mert nem tudok ilyen oldalt😊 Na szóval ez egy mmorpg, azt mondják az egyik legjobb. Ez azt jelenti hogy fizetni kell azért hogy jáchass, viszont abból amit befizetsz, fejlesztik a játékot, ami azt jelenti, hogy kábé minden hónapban kijön egy patch, ami nem csak hibákat javít ki, hanem új dolgokat is ad a játékhoz, és még a történetet is továbbviszi. Tehát ez a játék a 3. rész után játszódik és a történet folyamatosan megy. Mindeig kerülnek be új szereplõk, új történések meg minden. Szerintem nagyon jó játék emrt nagyon sok oldalú. Tehát csak például a képességekrõl órákat lehetne beszélni. Nagyon sok képesség van, ilyne fákba rendezve. Tehát minden szintlépéssel újjabb képességek nyílnak fel. A közösség is nagyon jó, nagyon jófej mindenki, najó nem mindenki de a legtöbb ember. Ez nem olyan játék(mivel fizetõs), hogy minden hülye kisgyerek jön és hülyül, hanem tényleg egy kicsit megválogatott a közösség, viszont mindenki nagyon sokat segít neked meg minden. Van a játékban három szervezet. Zion, Gépek és a Merovingi. Ezekközül egyikhez csatlakoznod kell, és azt "szolgálni". Persze ez nem szolgálás csak... nem is tudom, részvétel talán. Aztán minden szervezetben vannak klánok, amikhez csatlakozhacc, megismerhetsz embereket stb. Egy óriási nagy város áll elõtted tele ellenségekkel, barátokkal döntésekkel. Én nem tudom megunni😛 ha még valami érdekel kérdezz!

tudna valaki adni valami linket vagy csak röviden leírni, hogy milyen is ez a játék a többi matrix gamet etm vagy path of neo már végig vittem a trilogiát is már látam párszor és nagy rajongó vagyok viszont errõl a játékról a nevén és azon hogy internetes nem tudok semmit kössz az infót elõre is
Atkamon
jah én is felvettelek mert a játékban nem simán Attla a nevem hanem Attila13😛 öh... most holnap lesz egy patch, végre... azután már nagyon sokat fogok megin jáccani😛

Atkamon
Öh... az mindegy hogy milyen irányba fejlõdsz kásõbb már úgyis sokminden leszel... nekem is márcsak a spy tree-k hiányoznak és megvan minden... na majd beszélünk bent

Már megint problémám van.
Nem tudom hogy az Abyliti tree-n hogy is kell fejlõdgetni és megszerezni a képességeket.
Majd dumálhatnánk ez ügyben is ha játékban leszel.
Biztos nem bonyolult csak én vagyok béna.
Most egy 18-as és egy 7- es csávókával tolom. Egyik coder másik operativ irányba fejlõdik és a továbfejlõdésel kapcsolatban kérdeznék töled pár dolgot.
Szia
Hali

Mikor szoktál játszani?
Hány óra köül?
Fölvettelek friend listára
majd jó lenne közösen játszani
gondolom ugy hamarabb is fejlõdik az ember.
Csak a standard mision és a könyvtárban kapható missionok vannak?
Vagy van más fajta xp szerzéasi lehetõség is?
Syntaxon Jonyboy a nevem.
Szia
Atkamon
aha😊

Akkor tudom ki vagy 😊 Attila 😊

Atkamon
nem te vagy Robika?😊syntaxon vagyok

Melyik serveren játszol? Gondolom zioni vagy 😊

Atkamon
öh... igen a Live Eventek hiányoznak de mostanában vannak LE-k korábban is. Például valentin napon este 8-kor volt egy. Szerintem nagyon nem Single Player... nagyon sok mindent lehet benne együtt csinálni, csak meg kell találni a jó társaságokat. Nekem sok idõm volt mindig jáccani, egész nyáron ezt toltam és még most is akkor jáccok amikor csak tudok... nekem nagyon bejön ez a kedvenc játékom😊

újból elkezdtem a játékot...Hát nem is tudom mit mondjak...Nagyon hiányolom a live eventeket mert nagyot dobtak a játékon. Azt tudjuk hogy a server merge után amcsi idõben vannak az eventek ami olyan éjféli idõpontot jelent európai átszámításban. Syntaxon nyomulok egy 22es gép kung-fu karival, csak nagyon kevesen vannak...MXO-t talán AA-hoz lehet hasonlítani. tiszta single player game, akinek nincs sok ideje MMORPG-vel játszani az letud ezzel a játékkal szórakozni...Csak ezek a live eventek hiányoznak 😞

valamikor dumálhatnánk mert van pár dolog ami nem világos a fejlesztések terén. A hyper jump-ot pl mikor lehet megszerezni. Egyáltalán hogy klell megszerezni?
Na mindegy msn-en fölvetelek. Ha leszel akkor dumálhatnánk.
Hello
Atkamon
Le lehet tölteni Fileplanetrõl. 15 dollár havonta és igen bankkarival lehet fizetni

Atkamon
Minél magasabb szinten vagy annál több xp-t kapsz mission-önként. 14-es szinten ne várj többet maj a 40-esek körül már ilyen 8 millió xp kell a következõ szintig ott majd már lesz olyan küldi ami 500000-ret ad.

Devace

A játék havidijas!
Magyarországon elvileg nem kapni. Én is külföldön vettem!
A fizetõs országok listáján Magyarország nem is szerepel!
Csdak a nyugati roszágokbol néhány!
kb 14 euro 1 hónap de minél több hónapra fizetsz elõ anál olcsóbb!
Szerintem csak bankkártyával lehet fizetni mivel gamecard nincs magyarországon a boltokban mivel a játékot sem árulyák tudtomal.
hello
Hali!

Kéne kis help mert nem tudom hogy hogyan lehet benne jól fejlõdni!
A könyvtárban vettem titkos zioni missiókat de azért csak átlag 100e xp-t kapok és a 14 szint eléréséhez 1 milát kell öszegyüjteni.
El sem tudom képzelni mennyi kell az 50-es szintig
100ezrével ez elég hoszadalmas játék és uncsi
biztos van valami módja hogy az ember több xp-t szerezzen nem?
Hello mindenkinek!
Érdekel ez a játék, csak nem ismerem. Tehát "amatõr vagyok de játszani szeretnék."
Feltennék pár kérdést amire lehetõleg válaszoljatok!
Van havidíja a játéknak?
Hogyha tört szerveren lehet csak nyomni, akkor honnan lehet letölteni?
Hogyha nincs tört szerver se havidíj mennyiért árulják a boltokban???
Jah és, hogy mekkore gép teljesítmény ajánlott hozzá!
Elõre is kösssssssz!
Atkamon
Nemrég jött ki az Update 48. Infók itt!

Atkamon
nem tom sajnos mi lehet... nekem ilyen nem volt soha

hát letölteni letudom de kódot nem kapok mert ott ahol e-mail címet kell megadni hogy elküldje a kódot valami hibát ír ki, hogy baja van a böngészömmel. mond rá valalmit hogy próbáljam ki azt is megpróbáltam illetve egy másik böngészõvel is akkor sem mûködöt...😞

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Atkamon
ööh fileplanetrõl letölteni tudod...most nincs se trial se buddykey cucc... nem tom honnan szerezhetnél...

Sziasztok!
Érdekelne a játék és ki szeretném próbálni!
Valaki tudni küldeni hozzá egy trial kódot?
Már lassan 2 órája mászkálok hogy hátha valami de sehol semmi.
Az egyetlen ahol majdnem találtam az a fileplanet volt, de ott meg azt mondja valami baja van...
mail ahova jöhetne: [email protected]
elõre is köszi

Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)

Atkamon
Tök jó ma elkezdõdött a Winter Holiday Event és marha jó! Találni kell ilyen hóembereket és azktól hógolyókat venni😛 meg lehet hógyolyócsatázni meg mindenféle karácsonyi ruhát is lehet kapni😄

Atkamon
ird be a chat-be hogy /friend Attila13

Nembaj értettem. én lvl 3 vagyok még csak 😄
Friend listához hogy tudlak hozzá adni? gondolom akkor majd látom is ha fentvagy ha friendlistámon rajta vagy.