The Matrix Online
-
MadWenom #1419 mikor feltettem a játékot a gépemre én sem tudtam játszani de kaptam egy értesítőt hogy mivel még nem aktiváltam a játékot a neten ezért játszhatok 30 napig vele. Fizetni ráértem utána.
Várj egy kicsit és te is megkapod szerintem az értesitőt.
De nyugodtan próbálkozhatsz hátha már észreveték hogy uj fiu vagy és még neked jár a 30 nap. Amugy meg biztos bele szeretsz a játékba :-)
Atilla van 1 kis gáz. Elmentem 1 hotelba ahol vetem 1 noteszt, majd megcsináltam és kaptam 1 képeslapot. Azt is megcsináltam és kaptam 1 dobozt. Kinyitotam és körbevett vagy 15 ember és elkezdtek engem nyirbálni. Kinyirtam mindet erre megint jöt egy hullám. mikor kinyirtam megint jöt egy hullám aztán lejárt a doboz ideje és minden eltünt. kétszer próbáltam megcsinálni de nem sikerült. Nem azért mert meghaltam vagy ilyesmi. Nem tudom mit kell csinálni. Angolul kaptam némi infót. Valami olyasmit hámoztam ki belőle hoyg ha kinyirtam a csókákat amik több hulámban jönnek utána megjelenik 1 misztikus doboz amiböl ki kell vegyek 1 maszkot. mikor harcoltam próbáltam de nem ment. Talán a 2 hulám közötti időben kéne kivegyem a maszkot a dobozbol? Ha kinyirom őket kb 20 másodperc mulva jön a köv hulám.
Szóval mit is kell csinályak pontosan?
Egyébként még sok kérdésel fogok hozzád fordulni szerintem.
Na hello.
Robali melyik szerveren vagy?