• PeToth
    Üdv mindenkinek!
    Nem vagyok egy nagy kommentelős, de ezt a legutóbbi részt már nem bírtam szó nélkül:

SPOILER:

Ekkora baromságot mint ez az időzített emi én még nem láttam. Ha csak egy piros lámpánál megáll a csaj a kocsival akkor már a CTU-n kívűl robbant volna az a szar. Egy jól átgondolt terrortámadásnál ilyet nem lehet bevállalni. És itt megjegyezném a hős securitys fickót aki azt hitte, hogy 2 másodperc alatt kiparkol a kocsival. A rendőrről, aki nem várta meg Jacket, már ne is beszéltünk. Mire volt úgy oda!? Végülis vagy 5 emberét lőtték le kispisztollyal. Milyen kommandósok ezek? A hülye szőke CTU-s tyúkot meg remélem lecsukják és sötétkamrába zárják. Nem is értem, hogy a készítők, hogyan gondolták, hogy bárkit is érdekelni fog ennek a hülye p...ának a kínlódása! Ha esetleg egy kedves, csinos karakter lenne, de nem az, az elejétől fogva ellenszenves és még azt várják, hogy izguljunk érte? Én részről részre azért izgulok, hogy valami történjen vele. De sajnos a felvételek megsemmisültek az emitől, úgyhogy továbbra is velünk lesz az évad hátralevő részeiben is.