• Bandit21
    Sztem nem nagy durranás az új Fx5900.
    Ha úgyvesszük hiába van fx5800 "ősz óta" az országba működö leggyorsabb kártya még mindig az r9700... Ami amúgy is gyorsabb nála. A hajszárítón igaz finomítottak, de még mindig 2 slotot folglal ami szerintem pszichológiailag is visszatartó. A sapphire kihozta az R9800at 256MB-rammal, PASSZÍV HŰTÉSSEL! Ha belegondolunk h csak agyanezt a gpu-t legyártanák 0,13 mikronnal (ami már nincs messze hiszen az Ati első 0,13as "próbálkozása" (9600) bejött ami nem mondható el az nVről)és ráraknának 1 ekkora hűtőt... Hát sztem megenné az Fx5900et. De símán. Ha így 70Mhz-cel "kissebben" is a közelébe van.
    A tesztekről annyit, hogy nagyrészükben az R9800at is "megelőzi" a régebbi Fx5800as. Ezeknek nem tudok hinni, mert kiforrottabb tesztekben még az R9700 is símán lehagyta az Fx5800at... Gondolom csurrant a lóvé, bár ez természetes kijön egy kártya az ÁLTALUK is BUKÁSNAK nevezett nv30 után, ha ez is bukna mehetnének pecázni...
    Az Atit viszonz azért tudom "szidni" mert a legutolsó bőröket is lehúzza az r300ról és főleg rúlunk vásárlókról. Ami a vezető szerepben érthető is, de az az igazság, h "Ati fanként" szimpatikusabb az nV, be merték vállalni a több újítást 1szerre. Mondjuk őket meg a lemaradás ösztökélte erre.