N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• magus
    na mostmar tenyleg nemtom mit csinaljak.

ugye a nyelvvizsgakkal probaltam manipulalni, hogy majd az kivaltja h kellene 2 emeltet tennem, de ez ugye kilove. matek emeltet teszek, most fizika faktra jarok. egyaltalan nem is tom miert jarok en oda, mert most nezegettem bme szakokat igazabol egyik sem erdekel tulzottan, ugy maga a fizika igen, de hogy huzamosabb ideig tanuljam annyira nem... corvinus-t nezegettem, oda meg azokra a szakokra amik erdekesnek tunhetnek arra bekerulni kb lehetetlen. mondjuk en vok hulye h meg mindig nem tudtam eldonteni h mit akarok, de igazabol egyik szakrol vagy iskolarol sem tudni olyan sokat, nem igazan lehet tudni mi mire jo, es mennyire kemeny. ha nem hoztak volna ezt a max 10 pontot akkor pont jo lett volna, de igy nem tudom... tori mennyire nehez, nagyon kell hozza a fakt, mennyivel nehezebb mint a kozep? egy valasztott kell, es ha mar ugyis a fizikat szeretem akkor abbol teszem le a kozepet, viszont ha folvennem a tori faktot is, akkor 5 faktom lenne, ami nem tul egeszseges. meg azt is el kene donteni h mi er tobbet egy nemet kozep amit alaprol kene felhuznom, vagy egy angol felso amit kozeprol kene felhuzni...

nemtok en semmit sztem mostmar...