Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Az ördög legnagyobb titka abban rejlett,hogy elhitette nem létezik 😄
ivjoe
Most ezt vegyem úgy, hogy megvédtél? Változnak az idõk???
Sné Zsuzsa
Nyugi, csak el akarja titkolni, hogy neki is megvannak a tételek...tudod az ellenkezõt cselekszi, így senki nem gyanusítja 😄DDDDD

Sry Iv...ne vedd fel

Canon 450 D

Láma!
fogd vissza magad,és készülj, honlap érettségi!

Unknow
"A kormány egyik névtelen szóvivõje elmondta,hogy 2005 a reformok éve lesz. Mivel ebben az évben megváltozott az érettségi rendszer így nem látták akadályát annak,hogy megváltoztassanak még pár dolgot. Mától a pékségek is kétszintû kenyeret fognak árulni. Így a középszintû "friss mai" kenyeret még tegnap megkaphatja a kedves vásárló. Ezzel több élelmezési problémát is megoldnaka. A szóvivõ még azt is elmondta,hogy mától az egyetemi felvételik is másképp fognak zajlani. A "Szabadítsátok ki Willy-t" nevû program keretében a felvételizõknek a felvételi lapokat tartalmazó páncélszekrényeket kell majd feltörniük , majd a feladatsorok eltulajdonítása után az 150 diák jut be az egyetemekre akik elõször bemutatják a megfelelõ feladatsorokat. Ezzel is biztosítjuk, hogy a magyar egyetemek padjaiba csak a legleleményesebb diákok kerülhetnek. Új Lendületbe az ország!"

Forrás: Ismeretlen
ivjoe
Loál! Itt az érettségid:

The Garrett
hogy mi lesz azt nemtudom megmondani. DE hogy mi NEM lesz, azt akár 100% ra biztosan 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
kivitelezhetõ.

én is kíváncsi vagyok, fõleg az emeltre. vajon az nem derül ki reggelig? mert esküszöm ezért akkor fennmaradok.... 😊 ha már a többibõl kimaradtam
Sné Zsuzsa
LOL!!! 😄DD

Legyen szíves... 😄DD

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
mi lenne...ugyanaz 😄DD Hát szerintem a Kádár-korszak...máér nem vagyok cocijalisták...so õket kihagyják...aztán...hmm....biztos fasizmus... nem tom...tutkó olyan dolgok amik most is foglalkoztatják az embereket...ami politikához köthetõ....aztán szinte minden évben van athéni demokrácia...az minden alapja.....felvilágosodás...annak hatása Mo-ra....Száchenyi...Mo-i forradalmak...asszem 😄

Canon 450 D

ez így igaz.Kiváncsi vagyok holnap mi lesz.

Gladiator
nem

Gladiator
igen, csak itt mondjuk az ország összes középiskolájának darabra pontosan osztályonként/csoportonként be kell borítékolni, lepecsételni és elküldeni.

nem úgy lesz, hogy odamegy igazgatóbács, és mondja, hogy 80at abból az új töritételbõl, legyenszives

Na jóvan gyerekek én mentem,kiváncsi leszek hogy holnap az új tételsorok fennt lesznek-e az interneten?<#smile><#wink>
Sné Zsuzsa
Nem tom....valami csávó volt ottan a cocijalista rendszerben...asszem...de lehet, hogy labdarugó? 😄D

Canon 450 D

datango
tanultok rá?

datango
holnap töri ... mire számitotok ? mi lesz benne ? (az uj nyomtatványba) ?

Sné Zsuzsa
Jajj...nagyon jól szórakozok.... 😄DDD Vazz...kvantumfizika 😄DD

Canon 450 D

van benne vmi...
datango
kijaza rákosi ? 😄

küldjétek már el a töri tételt. Tudom, hogy új lesz de legalább gyakorlok egy kicsit. Köszike
ivjoe
Ha használnaád a válasz gombot!
Neeeeeeeeeeeeeeee!!!
Ne mond, hogy a magyar bálintosra válaszoltaál!
akor leszivhatnak !mért huzzák az agyunkat!vagy holnap vagy semikor😊))
www.nagymagyarországnyista.hu 😊

The Garrett
õk is tudják hogy nem engedhetik meg maguknak.

Egyebkent 100k erettsegit kinyomtatni es postazni nem bonyolultabb mint 1-1 nepszerubb napilapot...

Sné Zsuzsa
Baró...én is most érettségizek, de ez a szerencsétlenkedés.. 😄DDD Naon ott van 😄DDD

> 4871 ...ja mert az angol világnyelv...ne félj...mondtad volna ezt a Rákosi-rendszerben 😄DD

Canon 450 D

Mike at home
most erettsegizel, Gladi?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szuksegem lenne egy francia felsofoku nyelvvizsgara

honnet lehetne letolteni????

pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzz heeeeeelp

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ez mikor volt Ivjoe és hol?
Gladiator
én is öcsém szétröhögöm a fejem. jobban röhögök, mint tegnap amikor kiderült hogy amire megkértek ballagás hogy vegyem fel elcsesztem és nem az igazgatót vettem, hanem vmi fenyõfát. séztröhögtem a fejem a szerencsétlem helyzetemen.

de tényleg, vajon holnapra +lesznek az új feladatsorok...? vagy 10-kor bejelentik h "bocs de nem lettünk kész" és "gyertek vissza holnap", "de csak akkor ha addig nem szivárognak ki megint...."
Aki itt van mind ígyvan vele 😊 Én azon visítok amikor jön valaki "küldje már el nekem valaki a 2005 évi kvantumfizika disszertációt" és az emberek 홯胮紭붃鎱叐宛 anyádba 😊

Unknow
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Unknow
Ahogy a tanárok is nyilatkoztak: A szeretet és a meghittség a lényeg, na meg az összetartozás és a love 😄
hát ja<#smile>
Mike at home
angolul tudnak am az angolok is

egyebkent szerintem nem baj, ha mindenki tud angolul

ivjoe
Itt van a stúdióban Magyar Bálint. Kedves miniszter úr, az érettségi tételeket tényleg ellopták?
Igen...,nem...,az ellen nem véd!
ja,én is, és hogy fogom élvezni holnap az emelt törit...
Unknow
Nekem mondod? Életemben nem röhögtem még ennyit 😄
balumaci
😄 jaja

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Mike at home
mit idegesited magad? hagy kerdezgesse 😊

Gladiator
elvileg nem kerülhettek volna ki a tételek<#ravasz1>

Sné Zsuzsa
Vazzz... 😄DDD Kajakra élvezem ezt az érettségit 😄DD

Canon 450 D

Unknow
Nem..az ellen nem véd 😄 Ez is híres idézet 😄DDD
<#eplus2>

😊
Gladiator
:-)))

Sné Zsuzsa
"igaz angolul van, de ugye aki nem tud angolul, az haljon meg"

😄DD Ezt az igazságot vazz...ja...hát valóban..amerikanizánódás...asszem jól íróm 😄

Canon 450 D

elméletileg nem Jason...elméletileg!!!