| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
kicsit hosszu lesz,de sztem értelmes gondolatok is vannak köztük,nemcsak értelmetlen politizálo kérdések
remélem olvassa a "média" is,mer ha nem,akkor letöltöm holnap 6:47-kor a német irásbelit,és felnyomom a legnépszerűbb ado forumába :)
nahh,elolvastam igy melo után a létező összes ujabb hirt,és a következőt hoztam ki az egészből:
1:
a média véletlenül sem a tényeket akarja bemutatni,csak a pletykát fujják fel a semmire... ugyh a hiradók elmehetnek a... maradok azon a véleményemen,hogy nem nézek TV-t,ha hirt akarok tudni,akkor olvasok a netről :) itt legalább megemlitik,hogy "elvileg",vagy vmit odabiggyesztenek,ha nem tuti a hir...
2: senkit nem érdekel,hogy ki,mikor,de főleg MIÉRT tette fel netre...
3: arra sem gondol senki,hogy TPF rátalált,csak a "fejesek" nem... (az,h tudta-e h az,vagy sem,az más tészta)
4: miért küldték el az TV-nek is? MIÉRT NEM AZT FAGGATJÁK,AKI ELKÜLDTE A TÉTELEKET EMAILBAN a TV-nek????? miért szerencsétlen TPF-t kell szapulniuk?
5: kinek volt ebből gyakorlati haszna?
5/a: diákoknak tuti nem,nekik ez megalázó (hacsak valaki azt nem remélte ettől,hogy elhalasztják,és lesz még ideje puskát irni) :)
5/b: a médiának jól jött,mert a hirado végre nem arrol szolhat,hogy itt meg ott az árviz elmosta cigányfalvát - na erre mondom azt,hogy szánalmasak a mai hiradók
6: NEM HISZEM EL,HOGY SENKI NEM JÖN RÁ,HOL KERÜL KI!!!
na,akkor mondom:
nyomda ==> nyomtatás...
nos,mivel 1 éjszaka alatt szét is teritették,gondolom nem egyesével nyomtatták 1 irodai lézernyomtatoval... a szállitás országszerte minimum 4 óra,mire elviszik a legutolso suliba is... de akkor már nem tartják be a sebességhatárokat :)
tehát marad a tömeggyártás,amivel megvan röpke 2-2,5 óra alatt az egész...
a végleges nyomtatás előtt készül MINIMUM 1 tesztpéldány,amit akkor sokszorositanak,ha a fejesek rábólintanak... igen ám,de az 1. tökéletes példányhoz "SOK SELEJT"-et kinyomnak. itt azt értem,h mire beállitják a kellő festékmennyiséget,a kellő vizmennyiséget,hogy ne folyjon le a festék,de ne is maszálódjon,vágóélek beállitása,stb...
aki dolgozott valaha nyomdában,az tudja miről beszélek,és magyarországon nincs olyan nyomda,ami 1 gombnyomásra azonnal ad 1 tökéletes példányt...
igen ám,itt jön a trükk...
kinyomtatják őket, ugyebár a cuccost a szállitok elviszik,de a nyomdászok maradnak... és itt a baki,mert a selejtet elviszik a MÉHbe... de a konténerbe bele lehet mászni,ahol persze lesz 1 tökéletesen olvasható példány,és 1 nyomdában fizikai képtelenség,hogy nincs scanner
a szkennert azért irtam,mert a fejesek gondolom kitörlik a nyomdagépből a memóriát (ha egyáltalán van benne,bár kétlem), és a nyomolemezek onnantol kezdve végülis használhatatlanok...
innentől kezdve márcsak 1 nyomtato kell, és a szkennelt kép már uj formát kap, ha van netkapcsolat,akkor meg lehet nyomni netre :)
7: az iskolai dolgozók is szeretnék,ha az éppen érettségiző gyereküknek sikerülne,ugyhogy a rendszer itt is bukott :)
7/a szeretik a hasukat is,és azért nem hiszem,hogy megvetnének jopár 20ezrest 1 példányért :)
8: a legbrutálisabb trükk,ami összeesküvés elméletnek is megtenné,de ma már ez nemcsak fikcio:
eggyel több gyerek van regisztrálva az érettségire... igen ám,de valaki kap 1 telefont,hogy 1et csorjon el szállitáskor,amikor 1 bizonyos suliba viszik,mert a gyerek neve szerepel papiron,de nem fog érettségizni (mert csak fals adat,hogy legyen 1 "elveszthető példány")... innentől kezdve csak a megfelelő embert kell megkenni,mert a drága kaját és a drága benzint meg kell fizetni...
nahh,tudom hogy hosszu lett,de azért érdekelne,hogy mi ezekről a dolgokrol a véleményetek
(remélem benn maradhat)