Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
tutinen 😄 de mind1 1x van ilyen.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

OptimusPrime
Holnap vizsga, szerda lazulás, csütörtök már ivás, péntek detto, szombaton bankett, szombat este még mulatás, vasárnap kontra, aztán este haza! :-) Meglátjuk, hogy a májunk bírni fogja-e! :-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

jah így? 😊
jó, akkor mondom én is a programot...
kedd este érettségi után randim van...
szerda, 2 óra eredményhirdetés 😊
d.u haverokkal pipázás, csütörtökön ezt azt csinálok 😊
péntenekn bankett hétvégén veszett nagy buleeee 😊

The Garrett
wah akkor végleges program:
kedd beb*szás szerda alvás csütörtök banket <K.O>
péntek koncert. szombat alvás 😄

OptimusPrime
Én a magam részérõl pezsgõ + whiskey + sör + Én + még sokan mások kooperációban maradok! :-) Ez a felállás mindent üt! :-)

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.

amatõõõr 😊
lol
én úgy bebaszok bakker 😊
sõt lehet egy kis spanglit is letolok, de vizipipát biztos, hiszen van is 😊
epres dohánnyal tolom 😊
tiszta jó

OptimusPrime
Na igen, ez belefér! :-) Sõt, ha belegondolok, akkor négy évet kell megünnepelni, ezt pedig tényleg ki is kell használni! :-) Két nap? Amatõr! :-D

nem vagyok otthon a vallásban 😊
de akkor is keresztény vagyok 😊

én is megvagyok keresztelve, mégse vagyok keresztény... (én is voltam elsõáldozó). Ez még semmit se jelent 😉
én keresztény vagyok, csak hogy tudd, voltam elsõ áldozó, 2.ik ig nem jutottam el 😊

nekünk pénteken 😊))

jah, pedig nem hsizem, hogy ezek az imádkozók tényleg keresztények lennének...
😄
BADE
nekünk szerdán lesz a bankett

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

"a lövészárkokban nincsenek ateisták"

-the invisible-

The Garrett
juuuuuj én akkor kezdek el félni ha a holnaputánra gondolok 😄DD
Olyan geszi másnapos leszek hogy beteg leszek 2 napig szerintem 😄
csak ettõl félek.

Skynet85
Az rossz ohmen ha megálmodja az ember a saját bukásást?😊)

OptimusPrime
Ennyivel több idõd van felkészülni! :-) Meg ennyivel több idõd marad infarktust kapni! :-)

OptimusPrime
Úgy is jó, de sokkal (?) hatásosabb, ha elõtte mész.
Kis kitérõvel még egy kocsmát is útba lehet ejteni, hogy az oldottabb hangulat biztosítva legyen! :-) Mondjuk elég nagy merészség bemászni kicsit becsiccsentve, bár kétségkívül egyeseknél célravezetõ! :-)

JÓ nektek, én még péntekig húzom valszeg...
Skynet85
Komolyan tököm kivan már ezzel az egész cécóval na meg nálunk nem igazán az száít amit tudsz!

😊
én nem tudok templomba menni elõtte...
inkább este imádkozok egyet 😊

OptimusPrime
Gondolj a "Holnaputánra"! Where will you be? :-)

Én már azt mondom: Valahogy majd csak lesz, most már mindegy! ha izgulok, akkor mi változik? Jobb tételt nem húzok! :-) Elmegyek még reggel az Úr házába, dobok két imát az Ég felé, aztán jöjjön, aminek jönnie kell! :-)

OptimusPrime
LOLer :-DD

Ez sem rossz meglátás!

Elárulom, szereztél pár kellemesen vidám percet ezzel a véleménnyel! :-)

hehe,
faxom, mindenki túlvan rajta má lassan 😊
én meg itt parázok a holnapon 😊
tiszta hullámvölgy, egyszer szinte nem is érdekel, másszor, beszarok úgy félek 😊

OptimusPrime
Milyen jó vélemény! :-) Azért négy évet csak lehúztál (ezek szerint...), nem igaz?

The Garrett
makker 😛

BADE
én is letudtam,úgyhogy most buli lesz!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

The Garrett
Én a zrínyi ilonába járok 😄D és 1 rakás lóf---- 😄 minden hülyegyerekvégignyomja 😊

hehe
én a Jedlik Ányosba járok, az kemény...

Budapest Fasori Evangélikus Gimnázium (a hõsök terénél...)
legszarabb suli a városban!!!
Pyx
😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

nyald meg 😊
vissza fogod te még sírni ezt a kort 😊
amikor száradó fasszal fogsz feküdni az ágyon, mi meg húzzok a jobbnál jobb nõket 😊

EOX
ketseg

Retteketet

Mike at home
ebbol a topigbol kiderul kik a 18 eves kispotsok

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bandew
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tomsolo
ehh... hol van mék ogtóber!!!!!!!!444444444 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Pyx

OptimusPrime
Hittan? Pannonhalmára jársz, vagy mi? :-) Történelembõl nagyon szerencsétlennek kell lennem, hogy ne tudjak megszólalni (vagy húzok inkább egy másik tételt...). Irodalomnál az életúttal gondban lehetek, de ha elém tesznek egy verset azt egy perc alatt leelemzem. A nyelvtan meg talán a ragokon, toldalékokon múlhat, bár errõl elképzelésem sincs, hogy miként is fog alkulni.

Pyx
HAGGYATOK 😄

tomsolo
matek 5
irodalom 5
nyelvtan 5
történelem 5
szalmai gyakorlat 5
szakmai elmélet 1

😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Ja, akkor sejtem. Pedig hát az elméletet is tudni kell, fõleg gyakorlatban!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pyx
mer nemvaot belöle irásbeli 😊

Loál János
Számtek? MÉT?!?!?!?!?!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pyx
áz! összesitésben én is csak töriböl, mek számtekböl kaphatok etyest(nem, nyelvtanbol nem 😄), szalé törit kéne tanulni...

nekem irodalom 2, nyelvtan3, matek2,angol4,német3
szal nem mondhatni hogy jó tanuló lennék, év végén kettesem volt töribõl, magyarból...
a matekot elbasztam érettségin...

de ha belegondolok... igenis húzhatok olyan tételt, amirõl lövésem sincs. Történelembõl mondjuk szûkítem az ilyenek körét, de ott van még a hittan. Nyelvtan+irodalomból legfeljebb 2-es lehetek (4,4,1,1) 😄
OptimusPrime
Igen, tényleg valami címeres ökörnek kell lenni ahhoz, hogy az érettségin ne menjen át valaki! :-) Szóval ez tényleg bíztató! :-) Lehet is remélni, hogy nem pont valamelyikünk lesz az, aki beesik ebbe a körbe! :-)

Hát nem tudom, az irodalom-nyelvtan 4, 4 lett, szal azokból megvan a 2-es 😊 De töri... ehh... végülis ha idáig senkit nem húztak meg a két másik osztályból 😊 Egyébként azt hallottam, hogy ritka az olyan hülye, akit meghúznak érettségin 😊
OptimusPrime
Én is holnap megyek, Én így nyugtatom magam! :-)

Megint csak azt tudom mondani, hogy ez nem rossz, csak lehet, hogy mondjuk holnap az elnöknek nem lesz kedve kimenni! :-) Na, jó abbahagyom, nehogy már idegrohamot kapjatok! :-)

Én már csak abban bízom, hogy nem volt fölösleges négy éven keresztül bejárni, és ha úgy lesz, ahogy most gondolom, akkor ennek meg is lesz az eredménye! I hope...