| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Wordnél fejlécet nem tudtam...Megcsináltam volna,mondom majd ugyis lesz teérdek idóm,emrt olvastam,h ennyi XXperccel hamarabb kész lettek,modnom,akk majd visszajövünk és emgkeressük..Hát lófasz ifő ez a 180perc....
Power:Az tényleg egyszerű volt
Weblap..Hát az választható volt rohadjanak meg,fellebbezni kell,mert a bénák 2A meg 2Bnek nevezték el...nevezzék el 2nek meg 3nak,ne ilyen idiótán,mi értleme volt ennek?
Excelnél 3-4et nem tudtam..A különkiadást,meg az összeadásos pontszámosat....Ebből következően dőrendbe se tudtam tenni....
Access:Full káosz,mert nem találtam az összesités függvényt,ami a blog videóin ott volt a lekérdezések fül allatt itt meg nem-.-
+a feladatokat sem tudtam értelmezni,mert kb 20percem volt mikor belekezdtem az Accessbe,ugy,h nem csináltam még weblapot!!!!
És sokat szoptam azzal ih, UTF-8 volt a txt,és csodálkoztam,h az ékezetek idiótán vannak,és meg kellett keresni,h speciális,és átátllitani,persz ujraimnportálni mindent..Szal katasztrófa...Maga a számozás,a megfoglamazás néhány helyen,meg az idő,ami van rá...