N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• berlinboy6329
    Ez mekkora geciszar volt..Késtem,mert vmi kibaszott baleset volt,beértem 7:55-kor,és még nekik állt feljebb,h MÉ NEM JÖTTÉ HAMARABB?De le se szarták,h mé,sőt info végéi ezzelb asztattak..Megkérdeztem hova kell menteni a fájlokat,mert arról islemaradtam,meg miket kell beirni a lap elejére..Dehát a szokásos:Mé nem jötté haamrabb?Leszophatnak..Aztán

Kiageci tudott ezzel végezni?Weblapot kihagytam mert az volt oadirva h 2A meg2B..mondom lehet választani?Jeee...MIAFASZOMNAK KELLETT A megB-re bontani?Nem elég jó má' az 1 2 3 4 5?Fasszopók...De végülis tökmindegy..Annyi kivelbaszott irást,meg szarságot kellett csinálni,h a weblapszerkesztés átugorva SE!! tudmta végezni..Adatbázisból keleltt még volna 3-4 feladat.Ki a retek tudja ezt megcsináli 3 óra alatt?Mig a weblapnál i beirni azt a rengetek <> dolgot,hát ppffff....Bolondok...Na meg az infoerettsegi.blog.hu-n nézett videók nem is ugy voltak az érettségin..Pl.,az egyetlen nagy cucc,az összesitő függvény volt..A videókban ugy volt,h lekérdezés fül,és összsitő lekérdezés..DE ITT NEM VOLT OLYA!!Uristen modnom,mi ez a szar?Aztán 5-6 perc mulva meglett....
    De mondom,LEHETETLEN ezzel 3 óra alatt végezni,és még a tanárok is fasszopók voltak,meg semmi nem ott volt ahol kellett volna aprogikban+érrthetetlen feladatok,érthetetlen számozással..TEhát nagy fos volt az egész.....