Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul angolul:S:S:S
CSak legyen meg legalább 60%
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Amúgy Euler-féle szám az e, egy konstans, pont, mint a pí, kábé 2,72, irracionális és például a faktoriálisok reciprokának sorösszegeként állítható elõ.
Viszont emelten úgy tudom van deriválás.
Javárj, itt az e az egy állandó nem ? és ln-hez köze van ? :D
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
tud integrálni, deriválni, határértékek, mátrixok, végtelen sorok ...
nem egy ZH-m lett meg hála neki <#hehe>#hehe>
dixitque deus fiat lux
beírod: derivate e^x
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
mindenkinek kalappal...ha a magyar ilyen szopatos volt (emelt szinten jobbra irtam volna...) akkor mit várhatunk idén a matektól...FUCK
Olyan kurvaszar vagyok belõle,hogy ihaj.....Asse tom mikor milyen kéletet kell használni,hiába van benne a függ.tábl.-ban....Hát még ami nincs benne-.-
Meg ha félreszámolok az elején vmit a többit baszhatom....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
És valóban mátrixok segítségével is kiszámolható.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ja és fontos, hogy ha a*b-t írsz, mint skaláris szorzatot, akkor középre pontot tegyél és ne ×-et, mert az vektoriális szorzatot jelöl, ami nem is tudom, hogy középiskolában tananyag-e.
Az még simán okés, a baj ott kezdõdik, ha egyszerre több finomságot vonnak össze...
Mikor ilyen hipergeometrikus eloszlásról, meg Bayes-tételrõl tanultunk, azt sem tudtam, melyik bolygón vagyok:D
sokszor nemtom megszámolni összes esetet vagy kedvezõ esetet :D
vagynemtom mikor izé hogy 4 allat a 2 vagy mittomén. aj már xDDD
pedig probaérettségi 4es lett. de ezt nemvágom.
(a1-b1)^2 = (b1-a1)^2 bár mind1, csak nehogy belekavarodjatok :D
A számok az alsó indexet jelölik, csak nemtudom itt másképpen megjeleníteni:D