| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
o0OAminaO0o #26318 Én már csütörtökön túl voltam rajta...reggel 8tól kb fél 1ig voltam benn..
angol: blablabla azzal kezdtem h I hope I can harvest the fruit of the last 12 yrs :D- /hát lehetett volna jobb is, de ruszkis magnót elkúrtam/
magyar: Séta a Nyugat emlékhelyein
+ nyelvtan: szónoklat felépítése /ezt nem is kérdezte mert anniyt dumáltam az irodalomról meg ennek a gyakorlati részéről, h sztem nem jutott rá idő, de nem is baj :D
+ feladat: ballagási beszéd vázlatának írása: ezt miután felolvastam, tanárnő azt mondja: elkérjük a vázlatodat és jövőre ez lesz a beszéd :D dőlt az egész tanári kar :D
kémia: molekulák alakja és polaritása....uncseeee
+ kísérlet: magnéziumot kellett pakolni sósavba, citromsavba, meg vízbe----pff mindenki h leste h a sósavban milyen gázfejlődés volt, tetszett nekik, a töritanárom szeme is ott gúvadozott :D aztán csináltam nekik még egy durranógáz-próbát, pukkant 1et, mondom H2 fejlődött :D úgy lestek, mint valami kisgyerek a játékboltban
töri: Mo a II. világháborúban...hát erről is alig tudtam befogni a pofám, a végén mondott még 2 kérdést, ha 2. válazsoltok grat: Milyen politikát folytatott No Magyarországgal és Romániával szemben? Hát mondom neki blabla, jó-jó de ő nem erre gondolt...aztán megtaláltam a választ.
biosz: megtermékenyítés, tüszőrepedés folyamata, védekezési módszerek, etikai vélemény, lombikbébi, klónozás
+gyakorlat: lomlevél keresztmetszete mikroszkóppal, rajzold le+ részek +feladatai
magyar: 91
matek: 95
töri: 88
angol: 91
biosz: 92
kémia: 89
Így 447 pontom van, tavaly SE-ÁOKra 432 volt, rem most se lesz sokkal több.