N
AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK.

NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK.

N

• Notram
    A középszintű magyar érettségi miatt szerintem kár izgulni… Az írásbeli vizsgarész a funkcionális analfabétákat szűri ki, na persze azért nem árt, ha az ember szövegalkotásból, és helyesírásból is jó.
    Én a főbb szövegalkotási szempontokat néztem át, meg néhány régebbi feladatsor megoldásait, hogy milyen válaszokat várnak el.
    A matek szintén olyan, hogy így utolsó pillanatban már nem sokat lehet tanulni rá… Nekem felvételi tárgyam lesz, ezért már jó ideje oldogatom a régebbi érettségiket. Függvénytáblázatból olyat is ki lehet silabizálni, amivel azelőtt még nem is találkoztál. Meg az apróságokra valóban oda kell figyelni: sok kicsi sokra megy.
    Töri: a 4 év könyveit kijegyzeteltem, és ezeket a jegyzeteket olvastam át még egyszer… Ez, az atlasz, az alapműveltség, meg egy kis IQ elég olyan 75%-hoz…
    Nyelv: Angol tagozatos vagyok, nyelvvizsgám megvan, a középszint pedig szerintem még egyszerűbb is, mint egy Origo-nyv.
    Nekem még az infó lesz a másik felvételi tárgyam. Középszinten nyomom, régebbi feladatsorok, régi tankönyvem sokat segítenek. Mindemellett a hasznosak az alábbi videók:
    Infoérettségi

Summa summarum: írásbelikkel nekem mákom van, nem sokat kell paráznom miattuk. Más a helyzet az emelt szinttel, vagy a biokém tárgyakkal…