Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Sokan második diplomaként választják, mert érdkeli õket a téma, és ha már van diplomád, akkor csak fizetõsre mehetsz."
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
csak sok barom igy gondolkodott igy költségesre mentek csomoan, államilag támogatottra meg alig, aztán ezért... 😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
õõõhhmm... magyarra Ti is csak 1x elolvassátok a tételeket azt csá? csakmer sztem nem ember az aki mind megtanulja 😄 (nem, az iskola nem arra volt való h ott megtanuljam 😉
inkább magyartól fosok :S
meg infón ki ne húzzak vmi szart, mert olyan is van. vmi rizsázós lenne jó.
azért egy kicsit félek, mert mondjuk töribõl ha kérdeznek vmit biztos nem fogom tudni, mert szinte az alapokat se tudom<#buck>#buck>
Az írásbelijeim elég jól sikerültek 70-86% ig lett minden.
A szóbelitõl kicsit parázok mert szinte 1 tételt sem tudok semmibõl XD
Szerintetek könnyû megbukni?Ha a minimum pontszámot szerzem meg mindenbõl akkor már bõven megvan a 3as.De ha azt mondja bukta?Emiatt fosok picit.
Meg ha valaki tudja mibõl mit lehet használni az leírhatná.Középszintrõl beszélek szal magyar ir,ny német,töri,fizika.Ilyesmikre gondolok mint pl frrás atlasz valamilyen szöveggyûjtemény stb.
A válaszokat elõre is köszi.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
és mielõtt meglepõdnél, a max pont már nem 144.. 480 😉
A taktikám: csak a legfontosabbat tanulom meg ill. a nyelvtant. Kb túlélésre játszom és bízok abban, hogy ha nem megy akkor a tanárok átrugdosnak valahogy 😄 . Nekem a jövõhéten már semmi nem számít. Infó és matek már meg van.
Magyartól nagyon félek, többinél szerintem nem lesz nagy gond.
Magyart egyszerûen nem bírom bemagolni. Sok életút, sok téma, sok egyedi tulajdonság, jellemzõ.. Írásbelim is csak 59%-om lett belõle,de ezt tovább fogom rontani..
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
És milyen útu ntudtad meg az eredményt? kapcsolatok, vagy kiküldték, vagy suli, vagy nem tudom..😊
\o/
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez azért még a "keményítés" elõtt volt nem?
nem mondom azt, hogy azóta már mindenki tud valamennyire, aki lerakta, de a legtöbb helyen annyira lóf@sz tudással már nem engednek át sztem.