| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
jajnemárr #24735 jajj légyszi ne gyere a ,,mikor én érettségiztem nehezebb volt..."szöveggel mert ebből már elegem van.figyelj tök más a rendszer persze lehet h az egész gyökérnek tűnik neked meg h könnyű,nehéz megbukni stb. de régen volt felvételi és az h hova vettek fel nem az érettségitől függött ,mint most.akik reál irányba mennek tovább pl azoknak is kell töriből írásbelizni+szóbelizni stb.és beleszámít a továbbtanulásukba.régen szóbeliztél egyet aztán seggelhettél egy kerek hónapig a felvételidre, ami ténylegesen számított vagy mittomén.szóval ezért könnyű az irodalom érettségi mert azoknak is számít akik nem ilyen irányba mennek,szóval nem elég mondjuk 70%ot írni mert rohadtul nem fognak felvenni!más a rendszer az érvelés lehet h könnyű(bár mint írtam nálunk szigorúan veszik...)azért van h ne szard el az egyetemre a pontszámodat ha egyszer nem tudod mondjuk a horatius ódákat elemezni.én nem mondom h jó így az egész, de most ez van és kész