Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyetemeknél a ponthatár az azt jelenti, hogy a megjelölt pont felettieket MIND felveszik,
vagy
h a leggyengébben teljesített embernek annyi pontja volt, viszont elõfordulhat, h bár pl 400 a ponthatár, de a 401 pontos gyereket nem veszik fel, vmilyen okbol (itt nem arra gondolok, h csak másodikra jelölte meg az adott egyetemet és felvették az elsöre, azért nem ide jön, hanem vmi más indokra gondolok)
abbol jött a kérdés, h nézegetem tavalyi bme mérnök infó eredményeket, és kicsit furcsálltam, h mindössze 120 volt a ponthatár, holott tudtommal ezen szak tekintetében is az egyik legjobb egyetem itthon..
már tárgyaltuk, h. vagy kiküldik, vagy vszeg biziosztásnál..
egy nap alatt? azt hogy? 😊
egyébként én jobban semmiképpen nem állok, ha ez megnyugtat.
végülis 10% kell csak... ;D ami meg számít arra úgyis készül az ember vagy tudja már
Infó meg az érdekes mer vannak benne olyanok amikrõl az ember magától is akár fél órát tud beszélni de van olyan is hogy annyira alap dolgokról kéne csak osztani h az eszébe se jutna már, ezért kell sztem többször is akár átfutni. A legnagyobb baromság benne a könyvtárhasználatos tételek... -.- hogy mi köze van hozzááá...?
És már matek közben is olyan érzéseim voltak, hogy hülye vagyok én, h. ilyeneket megtanulok, mikor k*vára nem érdekel, és nem látom hol kell majd nekem.. és most játszam ezt el infóval is 😄😄
(De a fõ, h. már csak 6 nap, és vége.. 😄)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
töribõl szinte mindig alád szoktak tenni mindent: atlasz, forrás, minden. gyakorlatilag szinte minden tudás ott van a segítségben, amit használhatsz, csak össze kell szedni. itt persze középszintrõl beszélek.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ilyesmik 😊
Egy szép bevezetõ után én elmondtam, hogy milyen vírusok vannak, majd kifejtettem a kérdéseket. Nem igen kötöttek belém. De a lényeg itt azon van, hogy mindent elmondjál amit tudsz. Ne csak a kérdésekre válaszolj.
Ja és a végén feltettek egy-két kérdést amiknek sehogy se volt értelme, de valahogy sikerült rá válaszolnom 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem igaz, h senki más nem volt biosz emelten, csak én... 😊
Az én vírusaim biteken szaporodtak... (informatika érettségi -> vírusok téma.. mert itt is vannak 😄 )
Azt szeretném megtudni, hogy földrajz és biólogiából milyen témakörök lesznek érettségi szóbelin középszinten?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mellesleg a vírusokat (14-es tétel) húztam. Könnyû volt és jó fejek is voltak a tanárok. Max 1-2 pontot veszthetek.
na de majd kiderül, nem tudom mikor lesz eredmény. Próbálok kapcsolatokkal utánajárni dolognak😄, de páran azt mondják az eredményt majd kiküldik, páran meg h. majd biz. osztásnál 😄
15ös (3szög szögei és odalai közti összefüggések) tételt húztam, a felépítéssel meg maga atétellel nem volt igazán gondom.. a feladat már más tészta.. 😄
Segíteniük kellett, bár mindig nem értem a látószögkörív h. a fenébe jö na tételhez, de végülis segítésggel megoldottam, bizonyítottam.😊
Ha rontok is, nem vészes 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
épp ezt tanulom😄
Programozásban én egy útvonaltervezõ írásánál használtam, de sztem mindenhol kell ahol koordináták vannak. (GPS feldolgozó, képfeldolgozás stb.)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
vagy pl bizonyos pályák építése esetén területmaximalizáláshoz, ha ismerik hogy milyen alakú hely áll rendelkezésre vagy tudják a kerületet.
ésatöbbi
de nagyon sok helyen kell keresni a szélsõértékhelyet
vagy ha konkrét példaként elfogadják, hogy a fél életed ezzel töltöd matekon differenciálszámításból, akkor az is konkrétpélda.
én ma fogok nekiálni, talán kicsit ráér hiszen csak 16-18 között vizsgázok vmikor.. 😊
A programozás hol használja ki a miniomumot, maximumot? Vagy az építészet, fizika..stb?
bízok a vizsgáztatókban, állítólag ma tök rendesek voltak 😊
A tétel kapcsán én sem igazán tudok, pl. fizika vagy más hol a fenében használhatja a szélsõérétékeket..
ezt sok szélsõérték feladatban alkalmazzák. egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki 😊 nemtom mit várnának ide amúgy. holnap mész amúgy?
elõre is köszönöm
doddencs
A felvételivel szerintem nem lesz gáz (van egy angol ECL B2 nyelvv.), így 395 körül leszek, csak azért mégis jobb lenne ha ott lenne még az a plusz 30pont, mivel a kívánt koleszba elvileg nehezebb lesz bekerülni mint a mérnökinfós szakra 😄 (PE-MIK)