| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
Vola #24019 mekkora fasssáááááááááág.....
30percem ment el arra h találgattam h mi is volt a felvi.hu-n az accom azt végül arra jutottam h postán adom fel a visszalévő fasságokat de csakazért is tettem egy utolsó próbálkozást... újra reggeltem ugyanazokkal az adatokkal melyeket korábban megadtam és max a nevemben lehetett eltérés... szal ha már léteztem volna korábban ( amikurvahétszen ) akkor visszadobott volna a reggelésnél h sorry de ilyen ember már létezik de nem!!! ergó kitöröltek a rendszerből mer lett új accom a már korábban megadott adatokkal + látom h hova vok bejelölve és h mit küldtem eddig fel...
jó ez így csak egyéni szoc problem de ha jobban belegondol az ember, akkor felteheti a kérdést h ha egy ilyen eccerű dolog megtörténik egy magyar oktatásügyi szervren h törlődik az accod, akkor egy olyan dolog mint a felvételis ügyek rendezése és azok basztatása h felvegyék az illetőt ahova akart, akkor abban mekkora bugok lehetnek mááááár...
naggggyonszááánalmas már ez az ungárishe renccer....