| N | AZ ÉRETTSÉGI TÉTELEKET NE ITT KERESD, MERT ITT NINCSENEK. NEM IS VOLTAK, NEM IS LESZNEK. | N |
-
...az "én napom" reggelén, 18.-án egyszerűen rossz idő volt: esős, borús, komor, semmiképp sem hangulatjavító hatású, mégis elégedetten távoztam a teremből 12 és 1 között. :) Hidd el, hogy nagyon izgultam, aggódtam, sőt elégedetlenkedtem egészen addig, míg volt időm rá, mivel a társadalomismeret - történelem tanárom volt a kedvencem, és még az elnök bemutatkozó beszédét hallgatva is az járt a fejemben, hogy a gazdasági tételsort tartalmazó fájlt meg sem nyitottam, a történelemet pedig nem vettem komolyan. Mégis sikerült megszereznem a jelest társadalomismeretből, azaz szóbelin a 67/70 pontot.
Az a lényeg, hogy a tétel témájánál maradva közölj folyamatosan logikus gondolatokat / észrevételeket a forrásokra vagy a felszínes ismereteidre támaszkodva. Ez irodalomból a legnehezebb, hiszen csak a verseket vagy a regényt adják a kezedbe, de egyszer megvalósítható. :)
Menni fog ez. :)
(Én nem számítottam arra, hogy a 18.-i csoportba kerülök, 18, 19, 20 volt a három nap...)